Algselt postitas jaanp
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2011
Collapse
X
-
Mis te nüüd kaklete? Iga normaalne inimene saab aru, et Kalju vennad on kõige suuremad töllid 4 liigas
Ei mul on hea meel, et te täna lutti saite.Loodetavasti saab see traditsiooniks
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
häbi häbi reeglite mitte tundmise eest! ainult viimasele kaitsjale väravajoonel võib käega mängu eest otse punase anda..Algselt postitas HABE Vaata postitustTahtlik käega mäng, sihilik on otse punane.
Kommentaar
-
Pean sõnad tagasi võtma tõesti, jalutuskäik oli vähe teises suunasAlgselt postitas Rein Vaata postitustKuhu siis see jalutuskäik jäi
? Kloostri taha metsa?
Kommentaar
-
Kas mitte pea kohalt palli käega alla võttes ei nimetata juba ebasportlikuks käitumiseks?Algselt postitas ertz Vaata postitusthäbi häbi reeglite mitte tundmise eest! ainult viimasele kaitsjale väravajoonel võib käega mängu eest otse punase anda..
Tavaliselt on jah käega mäng kollane, kui just väravat ära ei võtnud.
Kommentaar
-
ebasportlik käitumine ongi alati karistatav kollase kaardigaAlgselt postitas HABE Vaata postitustKas mitte pea kohalt palli käega alla võttes ei nimetata juba ebasportlikuks käitumiseks?
Tavaliselt on jah käega mäng kollane, kui just väravat ära ei võtnud.
Kommentaar
-
Savi see käega mängu punane kaart või mitte, Punaseid kaarte võikski neljandas liigas jagada nii vähe kui võimalik, kõik ju mängivad siiski oma lõbuks ja sinna juurde natuke tulemusele kah. Jalaluude murdmist ja massikaklust pole siis piirdugu kollasega !Algselt postitas ertz Vaata postitustebasportlik käitumine ongi alati karistatav kollase kaardiga
Kommentaar
-
üks idiootsemaid postitusi, mida ma olen lugenud siin foorumis...Algselt postitas staaaaaar Vaata postitustSavi see käega mängu punane kaart või mitte, Punaseid kaarte võikski neljandas liigas jagada nii vähe kui võimalik, kõik ju mängivad siiski oma lõbuks ja sinna juurde natuke tulemusele kah. Jalaluude murdmist ja massikaklust pole siis piirdugu kollasega !
sa tahad väita et kui kohtunik p*tsi saadetakse, siis peaks piirduma kollasega?
reeglid on reeglid ja kui sa mängid liigajalgpalli, mitte kusagil hoovis, siis kohtunik peab reegleid järgima, milleks ta seal muidu üldse siis on?
aga siiski üks oluline asi, mida võiks kohtunik alati teha on see, et enne mängu selgitada natuke mängijatele oma algavat vilemaneeri. et lähtub reeglitest, suupruukimised karistatakse ära jne. siis mängijad ka teavad, et väljakul ei jookse mingi mõttetu kloun vaid korralik kohtunik, kes teab reegleid ja ka vilistab nendest lähtuvalt!
ja muide, mis puutub reeglitesse, siis ka mängijad võiks neid paremini teada!
Kommentaar
-
Jalgpallihaigla - Magister 2:4 (0:1)
Kohe esimesel rünnakul lõime ära ning valitsesime esimese poolaja algust, aga ka Haigla sai mängu sisse, kuid päris supervõimalusi neil ei tekkinud. Teisel poolajal Haigla hakkas vaikselt suruma, aga väravaid lõime algul meie ning läksime ca 25 minutit enne lõppu 4:0 ette. Neljanda värava löömise järel tundus, et edasi veeretame rahulikult lõpuni, aga neljas liiga pole siiski meistrite liiga ja alles siis läks andmiseks
Haigla lõi ühe kiirelt vastu ning siis hakkasid meil jalad jms asjad värisema ning eksisime igast asendist, sõimasime omasid mehi ning Haigla muudkui surus, mille loogiline jätk oli ka nende teine värav. Siis saime õnneks jalad taas alla ja pea klaariks ning ka väheke palli enda kontrolli alla ning hoidsime kõige hullema ära. Meie parim hooaja algus sai kena jätku.
Aga järgmisel nädalal siis liidrite duell
Päris sürr
Kommentaar
-
Kalju III, tõmmake oma möla maha! Homses trennis hakkate käte peal trummi treppidest üles ja alla kuuma andma, et sellist jama siia rohkem ei postitaks. Tänan Eston Villat mängu eest. Edu."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Mis kell teil trenn on. Tuleks vaataks kuidas Endre seal käte peal lasebAlgselt postitas PETSINHO Vaata postitustKalju III, tõmmake oma möla maha! Homses trennis hakkate käte peal trummi treppidest üles ja alla kuuma andma, et sellist jama siia rohkem ei postitaks. Tänan Eston Villat mängu eest. Edu.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar