Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    tegelt selles mõttes võiks flare olla lubatud, kui sellega osataks ümber käia. ja siinkohal ei pea ma silmas seda, et lõpus sokutatakse see kuhugi betoonile, mis sinna siiski kerged põlemisjäljed jätab (ehk rikub staadionit siiski). ideaalne oleks see, kui fännisektoris oleks selletarbeks paar liivaämbrit, kuhu selle saaks kenasti ilma inventari, staadionit rikkumata poetada.

hetkel on aga PÜRO KEELATUD ja see on fakt ning kui seda staadionil tehakse, siis on ka turvadel kohustus sellele reageerida. ja kuna viimasel aja olete püroga palju sitta korraldanud, siis pole mingit põhjust seda ka legaliseerida hetkel.
    Sitt sellest tulenebki, et keelatud, sarnane pidev turvajama toimus ka hooajal kui õlut ei saanud tribüünile kaas vedida.
    Kui aga lubatud, pole õlle teemal mingeid probleeme. Kõik on rahul, rahvas isegi kainem kui keeluajal.

Muuseas ka viimasel mängul, mis anti-flora koalitsioonil ja kurjakulmsetel, seadustereligiooni moralistidel hambus, väitis seesama reegleid punktuaalse täitmisega mäsu sütitanud turvapealik, et küsige luba, tooge paar liivaämbrit ja pürotage lustiga, tema mingit turvaohtu nendes va fleerides ei näe.
    Hea soovitus...hankige luba..Tallinnas, nende naisterahvaste abil, kes Flora kontoris istuvad, võimatu?
    Ja üldse, fännisektor on territoorium, kuhu pole turvadel niisama sisse-välja siiberdada asja, sellest tekib alati konflikt.

Probleemiks pole Meistriliigas ei fleerid ega muu atribuutika, vaid tühjad fännisektorid.

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
      + autojuhil puudusid load/oli purjus sel hetkel. (=autojuht teadis et tal pole lubatud sõita)

/tegelt ilgelt siiber on sellest püro/flare möginast.
      tundub et 90% energiat kulub asjadele mille tähtsus on 1%
      1) Peab ikka kontrollima kas vanust oli piisavalt ja kas ikka prille kandis kui need ette nähtud on jnejne. Saite väga hästi aru mida ma mõtlesin. Kui tõesti nii lollid olete, et ei saanud aru siis peab ikka veel uuesti rääkima - näide EI olnud sellest kas autoga sõita tohib vaid MIKS auto laugesse kraavi pidi juhtima. Kui ikka aru ei saa siis olete lootusetult lollid...või noh siis on lihtsalt üks järjekordne näide sellest, et inimene näeb seda mida tahab näha ja kuuleb seda mida tahab kuulda...järeldus...ei ole mõtet teiega vaielda kuna niikuinii te ei ole midagi mõttega läbi lugenud vaid selekteerinud paar üksikut sõna ja hakanud kirjutama.

2) Aga nahui sa siis räägid sellest nii palju siis kui tähtsus on ainult üks protsent ehk suht savi sellest???

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
        Lisaks ma hakkasin praegu selle sinu loogika peale mõtlema...
        Sa oled oma loogikaga nii rabas, et see on lausa kurb ja natuke isegi hirmutav, kui sa ikka luures oled. Andres võttis päris hästi kokku, kiitus. Sisuliselt sõidad sa tõesti autoga jalgrattateel (sest seal autoga sõitmine pole lubatud nagu pole staadionil lubatud ka püro), ajad seal inimesi alla ja siis süüdistad neid. Süüdi oled siiski sina.

Algselt postitas kesa Vaata postitust
        Tead Martin, probleem pole tegelikult paaris lendavas või mittelendavas fleeris, vaid tühjades fännisektorites, olematus vutiõhkkonnas, atmosfäärituses
        Nõus, probleem on selles, et inimesed ei tule staadionile.

Kuid!

Mida oled sina teinud, et inimesed tuleks staadionile peale selle, et te ennast igal pool negatiivses valguses näitate?

Millal sa viimati aitasid mängu korraldada?

Millal sa tuhat piletit Lilleküla ümbruses elavatele inimestele jagasid?

Millal sa tegid Fanzine’i või aitasid teha näiteks mängu kava?

Millal sa võtsid kätte ja kirjutasid näiteks Postimehe arvamusküljele loo ja üleskutse kodust liigat vaadata?

Millal te võtsite oma sektori ja liikusite teiste inimeste sekka ja proovisite neid seal kaasa elama sütitada, lauldes positiivseid ja toredaid Florat toetavaid laule ning julgustasite neid positiivses võtmes kaasa elama ja ei solvanud tennisepublikuks ja tontideks?

Millal sa läksid nendesamade inimeste sekka, jagasid näiteks viiendat sektorit tutvustavaid materjale ja kutsusid neid enda sekka?

Millal sa palusid paari Flora mängijat, et nad tuleks su poisi/tüdruku kooli/lasteaeda ennast tutvustama ja kutsusid sealseid lapsi mängule ja näitasid neile enne mängu ka staadionit jms?

Millal sa tegid midagigi, mis pole see, et said paar säraküünalt põlema tõmmata ja siis turvadega jaurata?

Ei tule nagu ette ja VOT SELLEST on kahju.

Ma saan aru, et säraküünaldega mängimine on teile nagu selline elulise tähtsusega küsimus, kuid see ei too kedagi staadionile. Võib-olla tulevikus aitab inimesi seal hoida, kuid inimesi juurde tuua ja fännigrupina kasvada saab siiski teisiti.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Šahh ja matt.
          Newton Heath 1878

Kommentaar

Ütleme nii, et kui potentsiaalsed tulevased fännid neid lehekülgi siin praegu loeksid, siis Flora fännikamp oleks viimane, kellega nad liituksid. Nii debiilne jutt on lihtsalt tülgastav, palun andeks.

Kommentaar

Martin ütles nüüd kõik ilusasti ära! säraküünlad ei ole veel jalgpalli fännamine!
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Martin üllatab, ise alles mängis Tarvaga ja nüüd tegi hea postituse. Vutt mõjub ikka positiivselt.

Kommentaar

Okei martin, kui sa isegi nüüd ei saanud sellest näitest aru (peale kaks korda ütlemist), mida ma mõtlesin, siis oled ikka täielik debiil. Ma ei viitsi rohkem vastata kuna sa niikuinii mõtetest aru ei saa või põhimõtteliselt ei taha aru saada. Paned äkki järgmiseks juurde, et auto oli raudselt varastatud ja kütus sees oli Venemaalt toodud solk ja pidurid olid korrast ära kuna tehnoülevaatus oli altkäemaksuga tehtud?

Kommentaar

ballack, ma teen ka ühe autonäite.

Sina sõidad 0,5 promillises joobes ristmiku suunas. Vasakult läheneb 50 alas 100ga sõiteb Meeskonna auto. Toimub kokkupõrge.

Sina:"tra, poleks see Meeskonna auto kiirust ületanud, oleks ma 0,5 promillise joobega ilusti koju sõitnud." (jah, sul on eeldatavasti õigus)
                    Kesa:"Eestis võiks 0,5 promilline joove lubatud olla, sest pea terves Euroopas on see nii. Väike vein ei tee autojuhtimisoskustele midagi" (jah, Kesal on eeldavasti õigus)
                    Kõik ülejäänud inimesed:"tra sa joogisena rooli istud, kui see on keelatud." (jah, hetkeseadustega oled siiski sina tropp)

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                      Okei martin, kui sa isegi nüüd ei saanud sellest näitest aru (peale kaks korda ütlemist), mida ma mõtlesin, siis oled ikka täielik debiil. Ma ei viitsi rohkem vastata kuna sa niikuinii mõtetest aru ei saa või põhimõtteliselt ei taha aru saada. Paned äkki järgmiseks juurde, et auto oli raudselt varastatud ja kütus sees oli Venemaalt toodud solk ja pidurid olid korrast ära kuna tehnoülevaatus oli altkäemaksuga tehtud?

Algselt postitas eika Vaata postitust
                      ballack, ma teen ka ühe autonäite.

Sina sõidad 0,5 promillises joobes ristmiku suunas. Vasakult läheneb 50 alas 100ga sõiteb Meeskonna auto. Toimub kokkupõrge.

Sina:"tra, poleks see Meeskonna auto kiirust ületanud, oleks ma 0,5 promillise joobega ilusti koju sõitnud." (jah, sul on eeldatavasti õigus)
                      Kesa:"Eestis võiks 0,5 promilline joove lubatud olla, sest pea terves Euroopas on see nii. Väike vein ei tee autojuhtimisoskustele midagi" (jah, Kesal on eeldavasti õigus)
                      Kõik ülejäänud inimesed:"tra sa joogisena rooli istud, kui see on keelatud." (jah, hetkeseadustega oled siiski sina tropp)
                      Pädev näide.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Eika, just nii, seadused peavad olema mõistlikud, mitte pitsitavamad kui mujal, arvestades hetkeolukorda, kindlasti lõdvemad.
                        Martin, väikesed võidud, muutused paremuse poole, milles leian kübekese enda osalust, jätan enda teada, tunnen nende üle sisimas rõõmu ja ei hakka nendega laiama.

Kommentaar

Enne peavad eestlased õppima jooma kui lubada 0,5 rooli!
                          Ning püro tahmas tegelase käes...
                          ega ei julge küll lapsega nende tegelaste lähedal siis olla
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Ma olen siin seda kähmlust kõrvalt jälginud ja on tekkinud kahetised tunded

1)Püro on tõepoolest Eesti jalgpallis kümnendajärguline probleem. Tuleks pigem tegeleda tähtsamate asjadega.
                            2)Praegune võitlustaktika ei anna floorakatele ega fännidele üldisemalt mingit lootust, et lähiajal püro delegaliseeritakse.

Seega mõtlemisainet nii Jalgpalliliidule kui flooraketele.

Kommentaar

Ma olen ka ajast väga maha jäänud ja ei tahaks kuidagi õli tulle valada ja vaidlust pikendada, kuid mind piinab küsimus, et millisel loogilisel konstruktsioonil põhineb väide, et tõrvikute kasutamine meelitaks rohkem rahvast staadionile Meistriliiga mänge vaatama?

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                Martin ütles nüüd kõik ilusasti ära! säraküünlad ei ole veel jalgpalli fännamine!
                                Mida oled sina teinud, et inimesed tuleks staadionile?

Millal sa viimati aitasid mängu korraldada?

Millal sa tuhat piletit ümberkaudsetele inimestele jagasid?

Millal sa tegid Fanzine’i või aitasid teha näiteks mängu kava?

Millal sa võtsid kätte ja kirjutasid näiteks Postimehe arvamusküljele loo ja üleskutse kodust liigat vaadata?

Kui pole midagi teinud, siis pane suu kinni ja ära mölise!
                                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Working...
                                X