Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rassism ja muud probleemid Meistriliigas!
Collapse
X
-
Kunagi kui Altosaar mängis sellises tiimis nagu Atletik Fan vms neljandas liigas, siis oli ta juba vana närvihaige, selline paras väike napoleoni kompleks on tal olemas kull, seega väga ei imesta kui vastab ta toele, et tema alustas seda huinjaad. Flora fannidele ma vaga julgelt mingeid silte kull ei paneks, et koik on seal parajad assholed, üksikud tegelased kull.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKunagi kui Altosaar mängis sellises tiimis nagu Atletik Fan vms neljandas liigas, siis oli ta juba vana närvihaige, selline paras väike napoleoni kompleks on tal olemas kull, seega väga ei imesta kui vastab ta toele, et tema alustas seda huinjaad. Flora fannidele ma vaga julgelt mingeid silte kull ei paneks, et koik on seal parajad assholed, üksikud tegelased kull.
Kommentaar
-
Külaline
Kommentaar
-
Parandage kui eksin aga video põhjal võib väita, et FCI fännid/juhtkond/kes iganes suht julmalt "pressib" end flora sektorisse sisse? Videolt peaks olema tuvastatav ka kes mida tegi. Mõne mehe haagid välguvad seal päris korralikult. EJLilt ootaks jõulist lahendust.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustParandage kui eksin aga video põhjal võib väita, et FCI fännid/juhtkond/kes iganes suht julmalt "pressib" end flora sektorisse sisse? Videolt peaks olema tuvastatav ka kes mida tegi. Mõne mehe haagid välguvad seal päris korralikult. EJLilt ootaks jõulist lahendust.
Kommentaar
-
Oodake härrased, ma kerin edasi ja tagasi ja jalle edasi ja tagasi seda videot ja mulle hakkab silma, et impo fännklubi esimees Oleg Ablajdev vms ( kes tana ka siis edestas ametliku vabanduse) oli seal kakluses peanina? Ma voin kull eksida aga natukene uurides sotsiaalmeedias pilte ja seda videot haiseb see asi kull sedandmoodi.
Tegevjuht rusika hoope jagamas
Fannklubi esimees hoope jagamas
President veel puudu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustNojah, samas video pealt on näha et keegi ainuisikuliselt sinna lõuga panema ei läinud. Enne ikka tekkis rüselus ja seal ikka juhtub. Süütud Flora fännid ilmselgelt laulsid ja ropendasid omaette kui neile kallale tuldi
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas SunWolf Vaata postitustKindlasti tegid nad seda oma sektoris. Inglismaa liigades laulavad fännid vastaste ärritamiseks provotseerivaid laule juba sajandeid. Kuidas see Lasnamäe kultuuriruum ropendamise osas vahepeal nii tundlikuks muutunud on?! Tunnistan, et mina ka ei näinud videolt kedagi konkreetselt esimesena löömas aga hästi on näha, et rüselemine hakkas peale seda kui mass valgus FCI fännisektori poolt Flora sektorisse. Vähemalt selles pole kahtlust, kumb pool oli rusikavõitluse algataja. Kaldun ka arvama, et FCI fänniklubi vabanduskiri avaldati pigem videofakti avalikuks tulemise tõttu, mitte siirast soovist sõjakirves maha matta. Aktiivsete osalejate seas olid FCI mehed, kes oleks pidanud hoopis pooli rahustama.
Ma ei hakka praegu sõna võtma, mitu last tapeti kakluse käigus ja mitu klubide võtmeisikut on mõlemalt poolt kaklusest osa võtnud - vaid lihtsalt paneks tähele, et FCI fänniklubi avalik pöördumine tuli päris mitu tundi varem kui ERR avalikustas video.
Kas siis keegi ERR'i töötaja helistas FCI FK esindajale ja ütles - jou mään, meil on üks video,tahame avaldada, hakake nüüd vabandama?
Variant number kaks: FCI FK'l on poogen sellest intsidendist ja vabandati selle pärast, et lihtsalt hakkas veidi piinlik, et sooliidses eas pandi rusikad käiku?
Rohkem mul neid teooriasid pole....
Ma ütleks ausalt, et antud loos pole neid kelle poolt või vastu. Ei taha õigustada ei FCI ega FCF fänne - kui siin mõned kurtsid selle üle, et tribüünil actionit vähe siis vist laupäeval oli seda kuhjaga ehk tõelist jalgpallimelu. Usun, et kõik on sellega rahule ka jäänud.
Samas tahaks südamele panna, et ega anonüümsete foorumlaste asi hinnata, mis on EJL pädevuses.
Olen absoluutselt kindel selles, et EJL DK või muud vastutavad isikud langetavad vastutustundliku ja õiglase otsuse antud juhtumi osas.
Kõik muu mis siin foorumis või uudiste all kommenteerimisruumis toimumas, ei ole muu kui anonüümsete netionanistide pidu.
Rõhutan veel kord, et video ei anna siiski täit ülevaadet asetleidnud sündumustest ja oleks liiga ennatlik teha mingid järeldused.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar