Algselt postitas vincent
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2015
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustIdeaalseim koht, kuid kõige kehvem aeg. Siis RL ja Fänniturniir.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustNutt ja hala jätta! Hooaja eelsed kohtumised on siiski meeskondadele endale pigem, mitte pealtvaatajatele. Varsti tahad toitlustust ja muud jama kah veel treeningmängule saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustNutt ja hala jätta! Hooaja eelsed kohtumised on siiski meeskondadele endale pigem, mitte pealtvaatajatele. Varsti tahad toitlustust ja muud jama kah veel treeningmängule saada.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHaha, ma ei ole küll vincent, aga julgen pakkuda, et see polnud etteheide teile. Pigem märkus, et miks pole üllatav, et too päev mängivad just Infonet ja Levadia, mitte näiteks Flora.
Aga luban et see mäng kajastamata ei jääKuna fänniturniirile mul asja pole, siis lähen teen uue hooaja esimese reportaaži
Kommentaar
-
Külaline
-
Algselt postitas tudeng Vaata postitustLiiga juhend on nüüd väljas olnud ja tingimusi on täpsustatud:
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustOot. Ühesõnaga. Kui klubis ongi ainult kaks oma kasvatatud mängijat: väravavaht ja ründaja. Väravavaht saab vigastada ja kaks vahetust selleks ajaks tehtud. Siis kas ma saan õigesti aru, et minu võimalused on tuua väravavahi asemel mängu ründaja, et täita omakasvatatud mängija nõue. Ja siis väravasse peab minema keegi väljakumängijatest. Või siis vahetada väravavaht varuväravavahi vastu (kes pole oma kasvatatud mängija) ning lisaks üks mees mängust võtta, sest oma kasvatatud mängijat ei vahetatud oma kasvatatud mängija vastu?
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustLoogish, nagu sisuliselt on ka kolme vahetuse järel võimalik vigastuse tõttu vähemusse jääda.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustOot. Ühesõnaga. Kui klubis ongi ainult kaks oma kasvatatud mängijat: väravavaht ja ründaja. Väravavaht saab vigastada ja kaks vahetust selleks ajaks tehtud. Siis kas ma saan õigesti aru, et minu võimalused on tuua väravavahi asemel mängu ründaja, et täita omakasvatatud mängija nõue. Ja siis väravasse peab minema keegi väljakumängijatest. Või siis vahetada väravavaht varuväravavahi vastu (kes pole oma kasvatatud mängija) ning lisaks üks mees mängust võtta, sest oma kasvatatud mängijat ei vahetatud oma kasvatatud mängija vastu?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustOot. Ühesõnaga. Kui klubis ongi ainult kaks oma kasvatatud mängijat: väravavaht ja ründaja. ...Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas chac Vaata postitustet nagu päriselt keegi kujutab eestis ette et klubi kus ca 20st mängijast kõik peale 2 on sisse ostetud?
Asi selles, et PL treeneritele keegi EJL'st ei viitsinud selgeks teha mida see uus kord võiks tähendada... Mu poole täna pöördusid mõned treenerid et ma tõlgendaks neile kuidas edasi nüüd elada
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar