Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2016
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKahju, et see nii ebareaalne stsenaarium on.
Flora võidab sillamäed
Levadia võidab Tarvast
Kalju võidab Tarvast ja Tammekat
Viimases voorus mõlemad paarid teeevad omavahel viigid.
ja on kõigil neljal 76 punkti
edit: 75 punkti ring
Infonet viigistab paidega ja kaotab Kaljule 75p
Flora Kaotab sillamäele ja võidab Levadiat 75p
Levadia võidab Tarvast ja kaotab Florale 75p
Kalju võidab Tarvast, kaotab Tammekale ja võidab Infoneti 75p
Kommentaar
-
Algselt postitas uhuu Vaata postitustInfonet-Paide viik,
Flora võidab sillamäed
Levadia võidab Tarvast
Kalju võidab Tarvast ja Tammekat
Viimases voorus mõlemad paarid teeevad omavahel viigid.
ja on kõigil neljal 76 punkti
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustKas Hallis ei tohiks teha?
Kommentaar
-
Algselt postitas Myrgel Vaata postitustEJL sisehall sobib maksimum treeningkohtumisteks. Esiteks on lendavad pooled lahtilöögid lakke ja teiseks ei ole sellise kaliibriga kohtumise jaoks piisavalt kohti.
Kommentaar
-
Mahutavus seal miski 550 istekohta? Ma arvan, et see oleks sihukese turniiri jaoks isegi üsna optimaalne. Saakski tõenäoliselt täismaja ning korraliku Eesti jalgpalli promova ürituse (kõva turundamise järel tekiks ehk isegi Eesti jalgpalli mõistes haruldane hetk kus nõudlus ületaks pakkumise). Paraku jah katus nõnda madal, et jätaks mängule pitseri. Küllap lükkab aga kogu selle fantaasia ümber varasemalt EJL-i poolt välja käidud avaldus, et 'päris' jalgpalli mängitakse õues ning halli ei viida.
Kommentaar
-
Viimaste voorude pv-numbrite valguses oleks 560 inimest Eesti meistriliiga mängul juba päris okei tulemus. Vaatamata sellele, et meie top4 klubide mängud on sisuliselt praegu kõik tiitlile - üks vääratus ja võibki kõik olla, aga rahvast tuleb kasinalt (c'mon siin tegu, et mängudel 100 nuppu kokku saada). Kui novembri lõpuks temperatuur veel krõbedamaks läheb ja taevast jura alla sajab, siis tundub see number 560 ilmselt veel rohkem okei, ei? Aga ehk olen ma lihtsalt pessimist.
Spordiplatsid.ee annab jalgpallihalli mahutavuseks:
558 - alalised (sisse ehitatud) istekohad
Kommentaar
-
Kindlasti oleks väga palju neid, kes tahaksid minna halli mängu vaatama, aga ei taha õues külma käes lõdiseda.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKindlasti oleks väga palju neid, kes tahaksid minna halli mängu vaatama, aga ei taha õues külma käes lõdiseda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustJah, mu pointi üks mõte on ka see, et siis täidaks halli inimesed kes on jalgpallist tõsisemalt huvitatud. Mitte ei moodustaks suure osa tribüünist rahvas, kes on seal pool sunduslikult või priipääsmetega.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustAga kui sinna tahaks 1000 inimest tulla?
Ma olen skeptiline, et tänavusel hooajal tuleks Eestis novembri teises pooles kehva ilmaga 1000 inimest kohalikku klubijalgpalli mängu õue vaatama/nautima. Seda siis täiesti vabatahtlikult, ilma klubi poolse surveta ja ühtegi priipääset jaotades.
Poolsunduslik ürituse külastus tõenäoliselt ei jäta kestvat mälestust. Korralik jalgpallipidu asja nautivate inimestega ühe täismaja katuse all arvatavasti seda aga teeks.
-e- põhimõtteliselt arendan ma ühte Myrgli varasemat mõtet, kus ta tõdes, et meie koduses vutis on juba pidupäev kui staadionil on 300 inimest mille hulgas mõlema leeri fännid. Ning selle asemel, et meeleheitlikult pingutada närve selles suunas, kuidas saada tuugalt suuremat massi tuleks keskenduda juba asjast huvitatute mänguelamuse parandamisele. See juba iseenesest mõjub hiljem massi kasvatavana.
Kui paljud meist lähevad pärast tavalist reamängu koju ja räägivad sõpradele kui lahe see kodune jalgpall on või pigem on lood nii, et logiks soccerneti ja kurdaks kui pask kõik on?
Kommentaar
-
Ma ei tea kui paljud teist reaalselt hallis kohapeal mänge vaatamas käinud on, aga ca 20% pallidest lõpetab seal laes. Lagi on lihtsalt liiga madal. Kui keskelt on enam vähem, siis küljejoone juurest pole mingi kunst lampi põrutada. Olukorras kus sa pead kõrge palli puhul pidevalt küljeaute andma, ei saa mitmesajale tuhandele eurole peetavat liigahooaja finaali mängida. Mis publikusse puutub, siis kui ülekannet ei toimuks, siis jääks kindlasti kohtadest puudus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar