Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2016

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Tiimis polegi ühtegi eestlast. Venelane, kes esindab Eestit koondises jääb ikka venelaseks edasi.
    Ja ega nad tahagi eestlaseks saada, eesti keeles oma rahvuskaaslastega suhelda ja enamuses ka Eesti hümni laulda.
    Ei fänna nad ka reeglina Eesti taustaga klubisid.
    Ja miks peaksidki.
    Ära siis üldse Eesti koondis fänn.
    Kujutan ette päev kui pool-eestlased ja pool-prantsalased, -inglased jne esindavad eesti koondis.
    Loodetavasti inimesed sinusugused on juba surnud.

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Aga see, et hooaja otsustavad mängud, Tallinna derby, mis peaks olema publikumagnet, mängud suurele eurorahale, mängitakse ehk kunstmuruga ja tellingtribüüniga treeningväljakul, on ikka täielik feil.
    Juba mõte sellest võimalusest on saatanast.

Eestis ei tohi hooaeg alata märtsis ja lõppeda novembris
    Sellega nõus.

Kommentaar

Eeee natuke üle piiri pole nii kellegi surma lootmine?
      www.playmaker.ee

Kommentaar

Mina loen sealt pigem välja, et loodetavasti enam kedagi sellise mõttemaailmaga inimest tänapäeval enam pole. Mingit surma soovimist mina küll välja ei loe.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
          Ära siis üldse Eesti koondis fänn.
          Kujutan ette päev kui pool-eestlased ja pool-prantsalased, -inglased jne esindavad eesti koondis.
          Loodetavasti inimesed sinusugused on juba surnud.
          Täislaks araabiakeelne klubi Seria A-s tiitli eest võitlemas oleks päris huvitav.
          Kujutan ette päev....
          Ehk jõuad ära oodata

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
            Mina loen sealt pigem välja, et loodetavasti enam kedagi sellise mõttemaailmaga inimest tänapäeval enam pole. Mingit surma soovimist mina küll välja ei loe.
            Millise mõttemaailmaga? Sellisega, mille järgi vene rahvus eksisteerib?
            www.playmaker.ee

Kommentaar

Huvitav millist mängu ETv näitab laup.Kavast vist seda välja ei loe minu taeva kanalist.Loogiline oleks ,et Hiiult see ülekanne tuleks

Kommentaar

Algselt postitas ööö Vaata postitust
                Huvitav millist mängu ETv näitab laup.Kavast vist seda välja ei loe minu taeva kanalist.Loogiline oleks ,et Hiiult see ülekanne tuleks
                Tulebki.
                www.playmaker.ee

Kommentaar

Huvitav on jah see venelaste eitamine jalgpallis. Poliitikas kuulen tihti, et kesk saab teistest rohkem venelaste hääli. Neid ei tohiks ju riigikogu valimistel osaledagi, kui Eesti kodanik kohe ka eestlane on? Poliitikud valetavad siis ka sellel teemal pidevalt.

Kommentaar

ETv võiks kaamerad teisele poole seekord asetada.Äge oleks vaadata,kui mõni suusahull säästukalt läbi kahmab mänguajal.Kalkun ja Kuuse oleks mõlemad õnnelikud,Sääritsast rääkimata.

Kommentaar

Tühja neist suusahulludest, alles täna lasi üks jalgrattaga seal ringi
                      Algselt postitas ööö Vaata postitust
                      ETv võiks kaamerad teisele poole seekord asetada.Äge oleks vaadata,kui mõni suusahull säästukalt läbi kahmab mänguajal.Kalkun ja Kuuse oleks mõlemad õnnelikud,Sääritsast rääkimata.

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                        Tühja neist suusahulludest, alles täna lasi üks jalgrattaga seal ringi
                        No siis saaks Jurtsenko ka hõisata.

Kommentaar

Loos oli välja toodud Artur Rättel kui Infoneti ainus eestlane. Asja iroonia seisneb selles, et Rättel on puhtalt vene verd ja ei ole seda ka kunagi häbenenud otse välja öelda - ega peakski. (Kusjuures vastava otsekohese küsimuse peale on ta öelnud, et peab ennast pigem siiski eestlaseks. Mis on samuti loogiline.) Ehk siis autor võttis nimekirja ette, vaatas, et ahaa see on eesti nimi, see on vene nimi - järelikult see on eestlane, need on venelased. Mulle isiklikult puhtpõhimõtteliselt ei meeldi selline puusalt lahmimine. Sama loogika järgi võiksin ma ju öelda, et ka Floras on hunnik venemeelseid poisse - no mis need Baranov, Gussev, Frolov, Šlein muud olla saavad! Ja mis krdi eesti nimed need Brent ja Kevin ja Richard ja Joseph ja Herol üldse ongi. Puha mitte-eestlaste sats ju.

Lisaks. Mister Järvela väitis avalikus arutelus ühe küsimise peale, et selliseid artikleid on mõtet avaldada, kuna need (tsiteerin) "aitavad murda raame ja asetavad küsimuse alla Eesti spordis väljakujunenud hoiakuid." Noh igaüks võib ise hinnata, milliseid hoiakuid siin murti ja milliseid kinnistati. Ja mis sellest kõigest tolku oli.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

See on nii mõttetu teema.Kruglovi isa on kasvatanud nii Dimat,kui Harinit.On ta siis midagi valesti teinud.Tubli mees ja müts maha.

Kommentaar

Pole vist läbi käinud, aga kui on, siis vabandan ette ära.
                              Mis põhjusel mängud algavad 13:05? Miks mitte 13:00
                              Seekord muidugi Pohlakul lihtsam, ei pea kuskil maantee peal ootama, et kumba linna sõita, kui mängutulemused ning võitja selge (mingi aasta mäletamist mööda ta seda tegi)

Kommentaar

Algselt postitas Andre93 Vaata postitust
                                Pole vist läbi käinud, aga kui on, siis vabandan ette ära.
                                Mis põhjusel mängud algavad 13:05? Miks mitte 13:00
                                Seekord muidugi Pohlakul lihtsam, ei pea kuskil maantee peal ootama, et kumba linna sõita, kui mängutulemused ning võitja selge (mingi aasta mäletamist mööda ta seda tegi)
                                Vastati mingis teemas, et teleülekande pärast. Mis on muidugi veider, sest laupäeval vahetult enne mängu on ETV kavas "Eesti parima koolikoka" saade. Enne seda Õnne 13 kordus ja Pealtnägija kordus.

Kommentaar

Working...
                                X