Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2016

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tra küll! Millise infi omamine paneb kirjutama levadja mitte levadia nagu õige on?
    Endal pole piinlik juba?
    Algselt postitas ööö Vaata postitust
    oma infi ja siis köhi
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
      Oman sinust rohkemgi infot, aga ei hakka kohe sellega kelkima. Sinu info on ju alati metsa poole läinud, aga lisan siiski õli tulle - mis Sillamäest üldsegi saab?
      ütle siis üks asi mis on metsapoole läinud.Isegi kalju mängib homme mängu mida kõik nahui kevadel saatsid aga nüüd on sitaks vait jäänud kõik need ennustajad,sest Kalju äkki tulebki meistriks

Kommentaar

kõvad asjatundjad.Öelge nüüd ausalt ,kes pakusid Infoneti Või Kaljut meistriks.Tehke oma kevadised postitused lahti ja vaatame neid kritseldusi.Elagu EESTI.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
          No ma arvan, et Levadia soovib saada tiitlit, ehk kus on homme kõige paremad tingimused? Ehk ma ei näe ühtegi põhjust miks nuriseda? Kadriorus oleks olnud rohkem pealtvaatajaid? Ei oleks.
          Nii-nii. Las ma arvan edasi. Kuna Floral on kõige parem staadion/tingimused siis kolime kõik meistriliiga mängud sinna? Kellegil pole põhjust nuriseda? Sinu loogika põhjal tuletatud ühene järeldus.

Kodumängu vargus on kodumängu vargus. Liis Haavel & Co arvas ka et on hea kui vanainimesed oma majad neile annavad... aga seda ei lisa KELLELE hea. Flora fänne võib muidugi rohkem kohale tulla, aga kui vaadata Levadia seisukohalt, kas see ikka nendele on hea?
          Seisan üksi mere ääres
          jalas kollased sandaalid
          valged, merevahust sääred
          hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
            Kuna Floral on kõige parem staadion/tingimused siis kolime kõik meistriliiga mängud sinna?
            Pole paha idee.
            www.playmaker.ee

Kommentaar

Kuna Floral on kõige parem staadion/tingimused siis kolime kõik meistriliiga mängud sinna?
              Floral pole kõige parem staadion ja parimad tingimused. Parimad tingimused on seal ainult varakevadistes ja hilissügisestes ekstreemoludes.

Kommentaar

Kõige tähtsam asi unustatakse ära. Kas Levadia saab ikka kodumeeskonna riietusruumi?

Kommentaar

Vaata jan. ja veb.postitusi.Flora meister100%.

Kommentaar

Algselt postitas ööö Vaata postitust
                    Vaata jan. ja veb.postitusi.Flora meister100%.
                    aga selles mängus tuleb keegi meistriks.ja nii tähtis see mäng ongi.

Kommentaar

Kodumängu vargus on kodumängu vargus.
                      Ratnikov ütles juba korra kõik ära, aga ikka käib sama saag edasi. Proovi nüüd rahulikult aru saada, et Levadia on märkinud Sportland Arena hooaja eel oma alternatiivseks ehk kunstmurustaadioniks. Keegi ei ole neid sundinud relva ähvardusel nii tegema. Kui Levadia ei ole suutnud või tahtnud endale kõigi nende aastate jooksul leida Tallinnast (või ise rajada) teist reeglitele vastavat kunstmuruväljakut, siis polegi midagi teha. See on nende valik. Kusjuures ma ei nimetaks seda tingimata läbinisti halvaks valikuks, sest see tagab kvaliteetsed mängutingimused.

Keegi ei ole kelleltki midagi varastanud. Levadia on teinud ise teadliku valiku, et mängib Lillekülas, kui Kadriorus ei saa. Seega on see nende kodumäng. Nende valik. Punkt.

PS riietusruumide küsimus on aus ja oleks tore näha, et see ausalt ka laheneb.

PPS tagantjärgi tarkus on alati täppisteadus, iseasi, kas seda teadust peab teiste ette päevast päeva laiali laotama nagu usin põllumees sitta. ja antud juhul ei ole see meie tuleviku väetis, vaid lihtsalt läga.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Mina leian et see jutt on debiilne, et keegi ei sunni relva ähvardusel seal mängima. Nagu neid alternatiive oleks siin Tallinnas jalaga segada, kus mängida. Saan küll aru, et see on Levadia enda valik, et sportland on nende alternatiivne mängupaik, kuid kuradi lumi ei tohiks olla faktor, mis sunnib mänge pidama alternatiivväljakul. Pikad lumised hooajad on kasulikud ainult Florale ja see on ju fakt.

Kommentaar

Levadia meistriliigas alates 1999, Kalju alates 2008, Infonet alates 2013. Huvitav, et teised on nende aastate jooksul kuidagi nagu leidnud ikkagi need alternatiivsed kohad üles.

See selleks, Maarjamäel on minu teada suvest saadik uus ja moodne kunst maas. Eks see ole nüüd küsimus klubile, kas seal uuest hooajast mängima ka hakatakse.

Pikkade lumiste hooaegade osas olen iseenesest nõus, aga tegelikult mõlemad meeskonnad mängivad lõpuks teineteise vastu ikka sama platsi peal võrdsetel tingimustel, olgu see siis Kadriorg või Lilleküla muru või Lilleküla kunst. Veidi meelevaldne seos nüüd, aga ega Levadial ei olnud ju aastaid mingi probleem Florat järjepidevalt luttida sõltumata sellest, kelle kodus mäng toimus...
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Nii-nii. Las ma arvan edasi. Kuna Floral on kõige parem staadion/tingimused siis kolime kõik meistriliiga mängud sinna? Kellegil pole põhjust nuriseda? Sinu loogika põhjal tuletatud ühene järeldus.

Kodumängu vargus on kodumängu vargus. Liis Haavel & Co arvas ka et on hea kui vanainimesed oma majad neile annavad... aga seda ei lisa KELLELE hea. Flora fänne võib muidugi rohkem kohale tulla, aga kui vaadata Levadia seisukohalt, kas see ikka nendele on hea?
                            Kas see on Flora süü, et teistel pole korralikke väljakuid, kas jalgpalliliit peab kõigile ehitama nõutekohased väljakud?

Muidugi võiks ju ainult suvel mängida, aga see on juba teine teema.

Kommentaar

Võimalik ainult Eestis rubriiki läheks tagantjärgi ka see, et Infonet jäi ülitähtsas voorus koduväljaku eelisest ja võimalikust tiitlipeost ilma kuppelhalli paigaldamise tõttu: http://jalgpall.ee/premium/news.php?id=10908

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                                Võimalik ainult Eestis rubriiki läheks tagantjärgi ka see, et Infonet jäi ülitähtsas voorus koduväljaku eelisest ja võimalikust tiitlipeost ilma kuppelhalli paigaldamise tõttu: http://jalgpall.ee/premium/news.php?id=10908
                                Said lihtsalt võimaluse varem asi ära otsustada.
                                BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                                X