Algselt postitas samoot
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2016
Collapse
X
-
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMina loen sealt pigem välja, et loodetavasti enam kedagi sellise mõttemaailmaga inimest tänapäeval enam pole. Mingit surma soovimist mina küll välja ei loe.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustLoos oli välja toodud Artur Rättel kui Infoneti ainus eestlane. Asja iroonia seisneb selles, et Rättel on puhtalt vene verd ja ei ole seda ka kunagi häbenenud otse välja öelda - ega peakski. (Kusjuures vastava otsekohese küsimuse peale on ta öelnud, et peab ennast pigem siiski eestlaseks. Mis on samuti loogiline.) Ehk siis autor võttis nimekirja ette, vaatas, et ahaa see on eesti nimi, see on vene nimi - järelikult see on eestlane, need on venelased. Mulle isiklikult puhtpõhimõtteliselt ei meeldi selline puusalt lahmimine. Sama loogika järgi võiksin ma ju öelda, et ka Floras on hunnik venemeelseid poisse - no mis need Baranov, Gussev, Frolov, Šlein muud olla saavad! Ja mis krdi eesti nimed need Brent ja Kevin ja Richard ja Joseph ja Herol üldse ongi. Puha mitte-eestlaste sats ju.
Lisaks. Mister Järvela väitis avalikus arutelus ühe küsimise peale, et selliseid artikleid on mõtet avaldada, kuna need (tsiteerin) "aitavad murda raame ja asetavad küsimuse alla Eesti spordis väljakujunenud hoiakuid." Noh igaüks võib ise hinnata, milliseid hoiakuid siin murti ja milliseid kinnistati. Ja mis sellest kõigest tolku oli.
Mister Convenience, ehk pargin oma autot kus Master tahab.
Kommentaar
-
Absoluutselt ei tahaks sellises faasis üldse millegi üle viriseda, aga
Levadia on sunnitud oma mõlemad kodumängud Floraga pidama konkurendi kompleksis
Kalju on sunnitud oma üliolulise karikamängu mängima konkurendi kompleksis
Infonet on sunnitud mängima oma viimase mängu Hiiul, selle asemel, et võimalik tiitel üles tõsta kodusel Lasnamäel.
Enam põnevamat hooaega ei ole võimalik kohalikule vutisõbrale isegi ette kujutada, aga selgitada Eesti meister aastal 2016 sellises olukorras ja tingimustes. Kurb lihtsalt.
Sellest olenemata, leidke palun kõik Tallinna ja selle lähiümbruse vutisõbrad oma tee laupäeval kas Hiiule või Lillekülla. Ja muude linnade jalgpallisõbrad saatke ära Tiirik ja Zahovaiko ning öelge nägemist Rakverele.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustSellest olenemata, leidke palun kõik Tallinna ja selle lähiümbruse vutisõbrad oma tee laupäeval kas Hiiule või Lillekülla. Ja muude linnade jalgpallisõbrad saatke ära Tiirik ja Zahovaiko ning öelge nägemist Rakverele.
Õnneks oli meil suvel liigas paar nädalat pausi.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustArvan, et räägin iga keskmise kodumaise jalgpallivaataja nimel: sellise ilmaga on võimalus, et ma kuhugi välja seisma tulen, 0.
Õnneks oli meil suvel liigas paar nädalat pausi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustArvan, et räägin iga keskmise kodumaise jalgpallivaataja nimel: sellise ilmaga on võimalus, et ma kuhugi välja seisma tulen, 0.
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustMõtlesin, et vaatan, kes siis nv-l kohtunikeks on, aga tutkit brat, pole kirjas või pole määratud... Kummaline.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar