Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2016

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Eesti Meistritiitli peale toimuv mäng panna 500 inimest mahutavasse halli?

Naljamehed....
    Kui viimases voorus tuleb Kalju-Infonet; Levadia-Flora kahe mängu peale 500 inimest, siis on hästi juba ju. Pigem on probleem selles madalas laes.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Nagu ma juba oma esimeses postis nentisin, siis kogu fantaasiale tõmbab eos piduri:

1.) EJL-i hoiak, et 'päris' jalgpalli 'toas' ei mängita

2.) madal lagi

3.) ... - sisesta ülejäänud punktid

Kommentaar

Millised oleksid võimaliku lisamängu ja lisaturniiri kohtumiste kuupäevad? Mis saaks koondise Kariibi mere turneest?
        Newton Heath 1878

Kommentaar

Need eeldatavad koosseisud on ikka nii mööda, kui veel saab. Miks neid üldse avaldatakse? Ma saan aru nii, et välismaal ikka uuritakse võimalukku koosseisu, aga meil vist pannakse meelega puusse.

Kuidas muidu seletada Tarval vigaste Siimu, Rannamäe ja Tammeriku koosseisu lisamist, Kaljul sama lugu Sidoga? Eelmises voorus lisati Transi koosseisu lambist Chernukhin, kes on pool aastat puudunud ja puudus ka eelmine kord.

Naljakas.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
            Need eeldatavad koosseisud on ikka nii mööda, kui veel saab. Miks neid üldse avaldatakse? Ma saan aru nii, et välismaal ikka uuritakse võimalukku koosseisu, aga meil vist pannakse meelega puusse.

Kuidas muidu seletada Tarval vigaste Siimu, Rannamäe ja Tammeriku koosseisu lisamist, Kaljul sama lugu Sidoga? Eelmises voorus lisati Transi koosseisu lambist Chernukhin, kes on pool aastat puudunud ja puudus ka eelmine kord.

Naljakas.
            See hea küsimus. Idee on ju vägagi hea. Rakvere taoliste meeskondade koosseise loomulikult raske ennustada, aga Kaljuga küll üle 1-2 mehega enamasti puusse ei tohiks panna. Miks ei kasuta Soccerneti ajakirjanikud võimalust küsida klubide pressiesindajatelt vastavat infot? Minult küsiti aastate jooksul võib-olla 1-2 korda ja siis ka konkreetse olulise mängija kohta.

Ootan juba aega, kui klubid hakkavad avalikustama mängupäevade koosseise näiteks millised 18 mängijat on valitud mängupäeva koosseisu ja kes miks eemal (vigastused, keelud jms). Minu kogemus on, et treenerid ei taha selliseid asju avalikustada ning pigem lasevad vastasvõistkonna treeneritel kuskil puu taga jälgida, kes trennis ja mida teevad. Nähtud asi.
            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Algselt postitas football2u Vaata postitust
              See hea küsimus. Idee on ju vägagi hea. Rakvere taoliste meeskondade koosseise loomulikult raske ennustada, aga Kaljuga küll üle 1-2 mehega enamasti puusse ei tohiks panna. Miks ei kasuta Soccerneti ajakirjanikud võimalust küsida klubide pressiesindajatelt vastavat infot? Minult küsiti aastate jooksul võib-olla 1-2 korda ja siis ka konkreetse olulise mängija kohta.

Ootan juba aega, kui klubid hakkavad avalikustama mängupäevade koosseise näiteks millised 18 mängijat on valitud mängupäeva koosseisu ja kes miks eemal (vigastused, keelud jms). Minu kogemus on, et treenerid ei taha selliseid asju avalikustada ning pigem lasevad vastasvõistkonna treeneritel kuskil puu taga jälgida, kes trennis ja mida teevad. Nähtud asi.
              Koosseisuga eksimise puhul polekski erilist probleemi, aga pikalt vigastatud (Rannamäe, Tammerik) või üldse vaid koosseisulehelt järsku leitud nime (Chernukhin) panek eeldatavasse algkoosseisu eeldaks kas infot klubist või siis ... ah parem ei ütlegi.

Kommentaar

Mingi Infonet võib meistriks tulla, oeh, kuhu me jõudnud oleme?

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                  Mingi Infonet võib meistriks tulla, oeh, kuhu me jõudnud oleme?
                  Mingi Leicester tuli ka meistriks, muide.
                  Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                  Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Infoneti kõva taseme tõus või pigem teiste taseme langus, hmmm

Kommentaar

Mul on kaks persetunne:

1) Tirka lööb Kalju vastu ja Kalju ei võida.
                      2) Rakvere võidab viimast kodumäng järgmiseks nädalaks Sillamäe vastu.

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                        Mul on kaks persetunne:

1) Tirka lööb Kalju vastu ja Kalju ei võida.
                        2) Rakvere võidab viimast kodumäng järgmiseks nädalaks Sillamäe vastu.
                        See on juba midagi uut, mis tõendab üldtuntud fakti, et inimene areneb.

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                          See on juba midagi uut, mis tõendab üldtuntud fakti, et inimene areneb.
                          Ikka lootusetu kommentaar.
                          Ma tõin välja faktid Rakvere kohta, mõned läks ballistic.
                          Samal ajal näen nüüd et proovivad viimastel mängudel pingutada et mõned punktid veel saada ja isegi esimene võit. Kalendri vaadates, Sillamäe vastu on hea śanss, ida-virumaallased on isegi viimaseks mänguks motivaatsioon mädalam ja lisaks kunstmuru mäng.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                            Kas on veel keegi julge, kes räägib vajadusest liiga pärast kahte ringi poolitada?
                            Mõtteaine on ka see.
                            Hetkel tiitli võitlejad on väsinud (füüsiliselt ja vaimuliselt) ja vastupidi teised ei mängi enam mitte midagi peale siis nad on stressi vabad. Suuremadel liigadel ikka tabelialumised on midagi eest võitlema ja stressi mõjutavad nad ka.
                            Niimoodi on kind of lihtsam minna favoriidide vastu.
                            Ma pole kindel kui ma olen seda õigesti seletanud.

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                              Mõtteaine on ka see.
                              Hetkel tiitli võitlejad on väsinud (füüsiliselt ja vaimuliselt) ja vastupidi teised ei mängi enam mitte midagi peale siis nad on stressi vabad. Suuremadel liigadel ikka tabelialumised on midagi eest võitlema ja stressi mõjutavad nad ka.
                              Niimoodi on kind of lihtsam minna favoriidide vastu.
                              Ma pole kindel kui ma olen seda õigesti seletanud.
                              Eks ta natukene nii ole. Amatöörid mängivad terve hooaja vaid armastusest mängu vastu ja au nimel. Proffide jaoks on jalaga palli tagumine igapäevane töö. Stressivabam olu on hea pinnas üllatuseks, aga üksi sellest ei pruugi piisata. Kõva pingutusega aga teinekord näkkab, nii et näis! ; )

Kommentaar

Minu jaoks on igav, et medalid lähevad see aasta kõik ühte linna. Neli esimest on ikka teistest see aasta peajagu üle.
                                Vaatasin huvi pärast, et jalgpallis on läbi aegade domineerinud Tallinn. Taasiseseisvumisajal on kõik tiitlid võitnud Tallinna klubid v.a. Maardu, kes on nüüdsest Tallinna üle kolinud. 1942 võitis Tartu, 70-ndatel võitis Narva 4 tiitlit, 84 Jõhvi ja 85 Pärnu.
                                Ootaks. et mõni pealinnast väljaspool olev klubi suudaks muutuda nii tugevaks, et võidelda tiitlite eest.
                                On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                                I don’t care what you think of me!
                                Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Working...
                                X