Algselt postitas rallikas
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2016
Collapse
X
-
Need eeldatavad koosseisud on ikka nii mööda, kui veel saab. Miks neid üldse avaldatakse? Ma saan aru nii, et välismaal ikka uuritakse võimalukku koosseisu, aga meil vist pannakse meelega puusse.
Kuidas muidu seletada Tarval vigaste Siimu, Rannamäe ja Tammeriku koosseisu lisamist, Kaljul sama lugu Sidoga? Eelmises voorus lisati Transi koosseisu lambist Chernukhin, kes on pool aastat puudunud ja puudus ka eelmine kord.
Naljakas.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNeed eeldatavad koosseisud on ikka nii mööda, kui veel saab. Miks neid üldse avaldatakse? Ma saan aru nii, et välismaal ikka uuritakse võimalukku koosseisu, aga meil vist pannakse meelega puusse.
Kuidas muidu seletada Tarval vigaste Siimu, Rannamäe ja Tammeriku koosseisu lisamist, Kaljul sama lugu Sidoga? Eelmises voorus lisati Transi koosseisu lambist Chernukhin, kes on pool aastat puudunud ja puudus ka eelmine kord.
Naljakas.
Ootan juba aega, kui klubid hakkavad avalikustama mängupäevade koosseise näiteks millised 18 mängijat on valitud mängupäeva koosseisu ja kes miks eemal (vigastused, keelud jms). Minu kogemus on, et treenerid ei taha selliseid asju avalikustada ning pigem lasevad vastasvõistkonna treeneritel kuskil puu taga jälgida, kes trennis ja mida teevad. Nähtud asi."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustSee hea küsimus. Idee on ju vägagi hea. Rakvere taoliste meeskondade koosseise loomulikult raske ennustada, aga Kaljuga küll üle 1-2 mehega enamasti puusse ei tohiks panna. Miks ei kasuta Soccerneti ajakirjanikud võimalust küsida klubide pressiesindajatelt vastavat infot? Minult küsiti aastate jooksul võib-olla 1-2 korda ja siis ka konkreetse olulise mängija kohta.
Ootan juba aega, kui klubid hakkavad avalikustama mängupäevade koosseise näiteks millised 18 mängijat on valitud mängupäeva koosseisu ja kes miks eemal (vigastused, keelud jms). Minu kogemus on, et treenerid ei taha selliseid asju avalikustada ning pigem lasevad vastasvõistkonna treeneritel kuskil puu taga jälgida, kes trennis ja mida teevad. Nähtud asi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMingi Infonet võib meistriks tulla, oeh, kuhu me jõudnud oleme?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustMul on kaks persetunne:
1) Tirka lööb Kalju vastu ja Kalju ei võida.
2) Rakvere võidab viimast kodumäng järgmiseks nädalaks Sillamäe vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustSee on juba midagi uut, mis tõendab üldtuntud fakti, et inimene areneb.
Ma tõin välja faktid Rakvere kohta, mõned läks ballistic.
Samal ajal näen nüüd et proovivad viimastel mängudel pingutada et mõned punktid veel saada ja isegi esimene võit. Kalendri vaadates, Sillamäe vastu on hea śanss, ida-virumaallased on isegi viimaseks mänguks motivaatsioon mädalam ja lisaks kunstmuru mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKas on veel keegi julge, kes räägib vajadusest liiga pärast kahte ringi poolitada?
Hetkel tiitli võitlejad on väsinud (füüsiliselt ja vaimuliselt) ja vastupidi teised ei mängi enam mitte midagi peale siis nad on stressi vabad. Suuremadel liigadel ikka tabelialumised on midagi eest võitlema ja stressi mõjutavad nad ka.
Niimoodi on kind of lihtsam minna favoriidide vastu.
Ma pole kindel kui ma olen seda õigesti seletanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustMõtteaine on ka see.
Hetkel tiitli võitlejad on väsinud (füüsiliselt ja vaimuliselt) ja vastupidi teised ei mängi enam mitte midagi peale siis nad on stressi vabad. Suuremadel liigadel ikka tabelialumised on midagi eest võitlema ja stressi mõjutavad nad ka.
Niimoodi on kind of lihtsam minna favoriidide vastu.
Ma pole kindel kui ma olen seda õigesti seletanud.
Kommentaar
-
Minu jaoks on igav, et medalid lähevad see aasta kõik ühte linna. Neli esimest on ikka teistest see aasta peajagu üle.
Vaatasin huvi pärast, et jalgpallis on läbi aegade domineerinud Tallinn. Taasiseseisvumisajal on kõik tiitlid võitnud Tallinna klubid v.a. Maardu, kes on nüüdsest Tallinna üle kolinud. 1942 võitis Tartu, 70-ndatel võitis Narva 4 tiitlit, 84 Jõhvi ja 85 Pärnu.
Ootaks. et mõni pealinnast väljaspool olev klubi suudaks muutuda nii tugevaks, et võidelda tiitlite eest.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar