Algselt postitas wiiner

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

PL Fantasy

Collapse

X
- 

Peaks ja saigi.Algselt postitas Mehed Vaata postitustKüsimus:
Kas Levadia-Sillamäe mängus Josip Krznaric väravale(3:0) söödu andnud Evgenii Kobzar ei peaks väravasöödu eest punkte saama?
Leave a comment:
 - 

Küsimus:
Kas Levadia-Sillamäe mängus Josip Krznaric väravale(3:0) söödu andnud Evgenii Kobzar ei peaks väravasöödu eest punkte saama?
Leave a comment:
 - 

Mašitšev on vigastatud. Enne hooaja algust räägiti, et ilmselt kuu aega eemal. Seega kui murrangut ei tule, siis tagasi vast märtsi lõpuks või aprilliks.Algselt postitas Erko Vaata postitust
Mashichevi kohta ei oska öelda.
Leave a comment:
 - 

Kas Viljandi leegionär ka üleminekunimekirja pannakse enne käesolevat vooru?
Leave a comment:
 - 

Tänud informeerimast!Algselt postitas Erko Vaata postitustAhjupera:
Kams:
Mashichevi kohta ei oska öelda.

Leave a comment:
 - 

Ahjupera:Algselt postitas sunseek Vaata postitustTere,
Küsimus. Kas kellelgi on infi või on see kuskilt siit uudisvoost läbi jooksnud, miks esimesest voorust olid eemal Kams, Ahjupera ja Mashichev?
Tänud ette!
Kams:
Mashichevi kohta ei oska öelda.Algselt postitas Kasper Vaata postitustTervis ei ole päris 100% korras. Ilmselt ka reedel veel ei mängi.
Leave a comment:
 - 

Tere,
Küsimus. Kas kellelgi on infi või on see kuskilt siit uudisvoost läbi jooksnud, miks esimesest voorust olid eemal Kams, Ahjupera ja Mashichev?
Tänud ette!
Leave a comment:
 - 

Ma ise ka hetkel teises pooles. On olemas kaks varianti, kas saada miinuspunkte lisavahtuste eest ja ehk toovad uued mängijad rohkem lisapunkte või loota vahetusmängijate peale, et nemad katavad puuduvad mängijad. Ise jäin hetkel teise variandi poole.Algselt postitas Kebab Vaata postitustEsimesel nädalal võiks saada teha 2 tasuta vahetust, sest tõepoolest ei olnud kuskilt infot saada, kes kaartidega välja ja kes vigastatud. :-( Nüüd päris palju jama mul sellest, sain jackpoti halvas mõttes. hetkel olen päris tagaotsas ja 1 vahetuse piiranguga pole ka võimalust niipea välja rabeleda.
Pärnu tundub hetkel selline autsaider, et ei suuda sealt endale küll kedagi valida. Seega hoian kursis ennast 9 klubiga.
Leave a comment:
 - 

Iseenesest on see "maksimaalselt kaks mängijat ühest klubist" pisut nõme. Piiragu mõttest saan aru, aga võiks siis olla a la kahest/kolmest võistkonnast kolm ja ülejäänutest kaks mängijat või midagi sellist.
Leave a comment:
 - 

Pärast versiooniuuendust esines vanemate Androidi versioonidega äpikasutajatel probleem, et äpp crashis käivitamisel. Nüüd korras ja kel probleem oli, palun laadige äpp uuesti.
Leave a comment:
 - 

Fantasy mobiiliversioonile saab nüüd mobiilisaidi ja mobiiliäpi kaudu ligi. Otselink http://m.soccernet.ee/fantasy.
Äpikasutajad, kes autendivad end Soccerneti foorumi kontoga, palun uuendage Google rakenduste poes Soccerneti äpp uusimale versioonile. (Vastasel juhul avab foorumi äpist väljaspool ning siis autentimine ei toimi.)
Leave a comment:
 - 

Kui Soccernetis Eesti liiga uudiseid jälginud oled, siis vigastusteinfo on sealt reeglina läbi käinud. Ma küll ei ütleks, et kusagilt infot saada ei ole.Algselt postitas Kebab Vaata postitustEsimesel nädalal võiks saada teha 2 tasuta vahetust, sest tõepoolest ei olnud kuskilt infot saada, kes kaartidega välja ja kes vigastatud. :-( Nüüd päris palju jama mul sellest, sain jackpoti halvas mõttes. hetkel olen päris tagaotsas ja 1 vahetuse piiranguga pole ka võimalust niipea välja rabeleda.
Kaartide kohta muidugi vähem infot, aga see puudutab reeglina ühte vooru.
Leave a comment:
 - 

Algselt postitas Erko Vaata postitustJust nii on. Kuna kasutusel on ka kahe mängija piirang ühe võistkonna kohta, siis sunnib see kursis hoidma kõikide PL võistkondade tegemisega.
Esimesel nädalal võiks saada teha 2 tasuta vahetust, sest tõepoolest ei olnud kuskilt infot saada, kes kaartidega välja ja kes vigastatud. :-( Nüüd päris palju jama mul sellest, sain jackpoti halvas mõttes. hetkel olen päris tagaotsas ja 1 vahetuse piiranguga pole ka võimalust niipea välja rabeleda.
Pärnu tundub hetkel selline autsaider, et ei suuda sealt endale küll kedagi valida. Seega hoian kursis ennast 9 klubiga.
Leave a comment:
 - 

Algselt postitas Martin Vaata postitustMa ise ei mängi, kuid mulle meeldib, et inimesed on kuidagi rohkem huvitatud, et kes on vigane ja kes käis enne mängu ööklubis. Nagu päris
Just nii on. Kuna kasutusel on ka kahe mängija piirang ühe võistkonna kohta, siis sunnib see kursis hoidma kõikide PL võistkondade tegemisega.
Leave a comment:

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Leave a comment: