Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Samas kas enne poolitamist ikkagi ei tule tasuta üleminekuid? Eelmine aasta oli ju vist?
-
Esimene mäng sel mängunädalal on homme kl 13, aga mul näitab praegu, et üleminekute tähtajani on alla viie tunni?
Leave a comment:
-
Mida sa silmas pead? Mul tundub kõik tavapärane olevat. Kaks korda hooaja jooksul on tasuta üleminekute zetoon olnud ja see tavapärane.Algselt postitas Calva Vaata postitustMis krdi nali see on, et fantasys piiramatu arv üleminekuid? Top10s tihe rebimine top3le ju.. kõik kuidas eelnevad raundid satsi hoidnud/ehitanud olen muutus just tühjaks tööks. Top3 saab nüüd rahulikult nt. viimasesse vooru kõik topelt mängunädalaga mängijad valida ja pmst neid võimatu kinni püüda. Hästi tehtud, soccernet!
Leave a comment:
-
Mis krdi nali see on, et fantasys piiramatu arv üleminekuid? Top10s tihe rebimine top3le ju.. kõik kuidas eelnevad raundid satsi hoidnud/ehitanud olen muutus just tühjaks tööks. Top3 saab nüüd rahulikult nt. viimasesse vooru kõik topelt mängunädalaga mängijad valida ja pmst neid võimatu kinni püüda. Hästi tehtud, soccernet!
Leave a comment:
-
Lihtsalt infoks, et Tammeka ja Pärnu mäng koliti Fantasys 27. vooru juurde.
Leave a comment:
-
Ma nagu ka ütleks, et need peaksid assistid olema. Umbes nagu kui VV tõrjub lööki või söötu siis saab assisti.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa küsisin juba mängu ajal chatist sama, sest väga kiirelt pandi X. Pall karistusalla Juhkami puutest jäi kasti ja Šapa lööb ära. Täiesti tavaline assist. Aga ma olen see hooaeg ka varem küsinud osade asjade kohta, aga ma ei tea mille põhjal neid otsustatakse.
Sama tegelt seis on Anieri esimese väravaga, millele peaks Saliste assisti saama.
Sander Laht'i väraval peaks ka Keldri assist olema.
Samas Sander Laht'i teisel väraval on assist, kuigi seal oli kaitsja jalast.
Bogdani väraval on ka assist kuigi Zaka sööt läheb läbi kaitsja tugeva puute.
Ma pigem annaks rohkem assiste kui vähem
Leave a comment:
-
Ma küsisin juba mängu ajal chatist sama, sest väga kiirelt pandi X. Pall karistusalla Juhkami puutest jäi kasti ja Šapa lööb ära. Täiesti tavaline assist. Aga ma olen see hooaeg ka varem küsinud osade asjade kohta, aga ma ei tea mille põhjal neid otsustatakse.Algselt postitas Hyrax Vaata postitustKaitsja puude teise värava puhul Legion - Tulevik oli nii suur, et Nesterov ei saa sealt söötu?
Leave a comment:
-
Kaitsja puude teise värava puhul Legion - Tulevik oli nii suur, et Nesterov ei saa sealt söötu?
Leave a comment:
-
Jah, peale vooru lõppu on punktid olemas.Algselt postitas Drogba Vaata postitustTegin enne vooru aktiivseks varumängijate punktide ˛etooni. Miks mäng neid punkte ei arvesta juba hetkel? Kas see toimub siis pärast vooru see arvestamine?
Leave a comment:
-
Tegin enne vooru aktiivseks varumängijate punktide žetooni. Miks mäng neid punkte ei arvesta juba hetkel? Kas see toimub siis pärast vooru see arvestamine?
Leave a comment:
-
Kas Märten Kuuse ostuhind poleks pidanud langema see nädal, kuna ta oli top 10 müüduimate seas?
Leave a comment:
-
Tänan. See ei olnud põhjus. Aga kaitsesse jääks siis kaks. Probleem maas!Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÄkki sul on keskväljal juba 5 meest ning vahetus ei saa formatsiooni tõttu toimuda?
Leave a comment:
-
Äkki sul on keskväljal juba 5 meest ning vahetus ei saa formatsiooni tõttu toimuda?Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMillal vahetused tehakse? Mul on üks vahetus mitte mänginud mehega tehtud, aga viimast vahetust pole veel tehtud? Ehk pikemalt, fantasy järgi Kuusk ei osalenud ja kaks esimest vahetust samuti. Marin osales, aga endiselt pingil. Samas üks vahetus on juba toimunud.
Leave a comment:
-
Millal vahetused tehakse? Mul on üks vahetus mitte mänginud mehega tehtud, aga viimast vahetust pole veel tehtud? Ehk pikemalt, fantasy järgi Kuusk ei osalenud ja kaks esimest vahetust samuti. Marin osales, aga endiselt pingil. Samas üks vahetus on juba toimunud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: