Algselt postitas Kebab
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
-
Iseenesest on see "maksimaalselt kaks mängijat ühest klubist" pisut nõme. Piiragu mõttest saan aru, aga võiks siis olla a la kahest/kolmest võistkonnast kolm ja ülejäänutest kaks mängijat või midagi sellist.
Leave a comment:
-
Pärast versiooniuuendust esines vanemate Androidi versioonidega äpikasutajatel probleem, et äpp crashis käivitamisel. Nüüd korras ja kel probleem oli, palun laadige äpp uuesti.
Leave a comment:
-
Fantasy mobiiliversioonile saab nüüd mobiilisaidi ja mobiiliäpi kaudu ligi. Otselink http://m.soccernet.ee/fantasy.
Äpikasutajad, kes autendivad end Soccerneti foorumi kontoga, palun uuendage Google rakenduste poes Soccerneti äpp uusimale versioonile. (Vastasel juhul avab foorumi äpist väljaspool ning siis autentimine ei toimi.)
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustEsimesel nädalal võiks saada teha 2 tasuta vahetust, sest tõepoolest ei olnud kuskilt infot saada, kes kaartidega välja ja kes vigastatud. :-( Nüüd päris palju jama mul sellest, sain jackpoti halvas mõttes. hetkel olen päris tagaotsas ja 1 vahetuse piiranguga pole ka võimalust niipea välja rabeleda.
Kaartide kohta muidugi vähem infot, aga see puudutab reeglina ühte vooru.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustJust nii on. Kuna kasutusel on ka kahe mängija piirang ühe võistkonna kohta, siis sunnib see kursis hoidma kõikide PL võistkondade tegemisega.
Esimesel nädalal võiks saada teha 2 tasuta vahetust, sest tõepoolest ei olnud kuskilt infot saada, kes kaartidega välja ja kes vigastatud. :-( Nüüd päris palju jama mul sellest, sain jackpoti halvas mõttes. hetkel olen päris tagaotsas ja 1 vahetuse piiranguga pole ka võimalust niipea välja rabeleda.
Pärnu tundub hetkel selline autsaider, et ei suuda sealt endale küll kedagi valida. Seega hoian kursis ennast 9 klubiga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa ise ei mängi, kuid mulle meeldib, et inimesed on kuidagi rohkem huvitatud, et kes on vigane ja kes käis enne mängu ööklubis. Nagu päris
Just nii on. Kuna kasutusel on ka kahe mängija piirang ühe võistkonna kohta, siis sunnib see kursis hoidma kõikide PL võistkondade tegemisega.
Leave a comment:
-
Ma ise ei mängi, kuid mulle meeldib, et inimesed on kuidagi rohkem huvitatud, et kes on vigane ja kes käis enne mängu ööklubis. Nagu päris
Leave a comment:
-
Algselt postitas danner Vaata postitust
Lisaks selline küsimus, et kui ma 3 nädalat transferit ei tee, kas siis on mul 3 vahetust võimalus teha korraga või tuleb millalgi limiit ette ka, üle mille transferite kogumine ei lähe?
Tänud ette juba kõigi vastuste eest
Leave a comment:
-
VV võiks ikkagi ka möödalöödud pennu eest punkte saada, sest eks tema oligi põhjuseks, et mööda löödi. Kui teda polnuks, siis oleks tõenäoliselt sisse löödud, kuigi mine tea.
Leave a comment:
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustAndmed olid uuendamata. Nüüd peaks korras olema.
Täismäng 2 p, -5 väravat -2 p, väravasööt 3 p ehk kokku 3 p.
Leave a comment:
-
Paar mõtet veel:
Nõustun, et penaltitõrjed võiks sees kuidagi olla, sest vastasel juhul kuna me tavatõrjeid ei loe (oo kui palju oleks Nõmm nende eest veel punne juurde saanud), siis võiks vähemalt pennutõrjegi olla, sest muidu üle 6p vv ei saagi saada
Teiseks, kas varsti saab teiste mängijate võistkondi ka näha - vaevalt keegi maha teeb ning annaks palju põnevust juurde, et kelle eest keegi punkte sai.
Ei meenu praegu reeglitest, kas korra aasta jooksul on wild-cardi võimalus ka?
Lisaks selline küsimus, et kui ma 3 nädalat transferit ei tee, kas siis on mul 3 vahetust võimalus teha korraga või tuleb millalgi limiit ette ka, üle mille transferite kogumine ei lähe?
Tänud ette juba kõigi vastuste eest
Leave a comment:
-
Osaleda ei tohi Premium liiga mängijad ja jalkaliidu töötajad. Minu teada madalamate liigade kohtunikud ei tohiks kumbki olla, nii et võib küll osaleda.Algselt postitas StokPalju neid penalteid ikka tõrjutakse, lisage käsitsi juurde? Aga küsimus ka, kuna ise ei mängi ja manuaali ei viitsi läbi lugeda: kas madalamate liigade kohtunikud võivad osaleda?
Leave a comment:
-
Algselt postitas wiiner Vaata postitustparaku jalgpalliliit ei pea statistikat tõrjete osas. Seega ei saanud seda ka reeglitesse panna.
Leave a comment:
-
paraku jalgpalliliit ei pea statistikat tõrjete osas. Seega ei saanud seda ka reeglitesse panna.Algselt postitas Kebab Vaata postitustKui möödalöödud penalti eest võetakse punkte maha. Samamoodi võiks ju väravavaht tõrjumise eest punkte saada. Praegu reeglites seda ei ole.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: