Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• gd77
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Olen ma ainuke, kellel Levadia - Flora Postimehe ülekande link ei tööta? Paide-Trans on ilusti järelevaadatav, aga Levadia mängu omal viskab pärast lühikest laadimist errori ette.
    Sama siin.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Palju õnne Levadia ultrad, tänane fänlus oli teil super!

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Olen ma ainuke, kellel Levadia - Flora Postimehe ülekande link ei tööta? Paide-Trans on ilusti järelevaadatav, aga Levadia mängu omal viskab pärast lühikest laadimist errori ette.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Pärnu vastu jätavad mängu kaartide tõttu vahele Morozov, Gatagov, Gando ja Kauber. Hunt vigastatud ning teisipäeval ei olnud ka Podholjuzinit. Vahepeal juba maha rahunenud Levadia koosseisuprobleemid on uut hoogu sisse saamas.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kas Prins sai juba kinga?

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Keegi võiks eilsest Tabi mängust kokkuvõtte teha Saaks ülevaate, kuidas ühes profi satsis mängida ei tohiks.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Mõnus.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Häving.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    FC Levadia Jalgpallikooli uus tegevjuht on Indrek Petersoo

FC Levadia Jalgpallikooli uue tegevjuhina asub alates 1. septembrist ametisse Indrek Petersoo, kes ühtlasi jätkab FC Levadia pressiesindaja ülesannetes.
    Jalgpallikooli tegevjuhi peamisteks ülesanneteks on kooli igapäevatöö korraldamine ja tulevikustrateegia väljatöötamine.
    Seni FC Levadia Jalgpallikooli tegevjuhi ülesandeid täitnud Vladimir Vassiljev jätkab FC Levadia noortetöö juhina, keskendudes jalgpallikooli sportliku poole, treeningmetoodika ja treenerite koolituse edendamisele.
    Petersoo töötab FC Levadias alates 2002. aastast ning on ühtlasi FC Levadia Jalgpallikooli lapsevanem.

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Sillamäe vastu "säras" taas Manga, kes suutis ei kuskilt vastastele väravavõimaluse kinkida.

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Ja mitte mingi suvalise kobartomati!

Leave a comment:

• Piksenool
    replied
    Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitust
    Ära pane tähele . Myrgel võttis liiga palju õlut ja kujutab endale ETTE !!!

Seal e olnud variante - 1 värav oli nii kiire , et magati Leva poolt maha , ja siis oli 5 ndas väravas Maksimi roll aga emotsioon oli maas ja kukkuski perseli .

Küll seee , Ber... näitab kui on probleeem !

Pigem 100 korda ei usu ,et kutt ,kes pääses situb oma elu veelkord ära teemaga mis talle leiva lauale toob!!! ???
    Noh, kui nii suure võidu peale panustada, siis saad korraga suure leiva kätte. + korraliku kihi võid, paksu juustuviilu, singi ja tomati ka. Pluss teise samasuguse naisele.

Leave a comment:

• Hubert Gruber
    replied
    Ära pane tähele . Myrgel võttis liiga palju õlut ja kujutab endale ETTE !!!

Seal e olnud variante - 1 värav oli nii kiire , et magati Leva poolt maha , ja siis oli 5 ndas väravas Maksimi roll aga emotsioon oli maas ja kukkuski perseli .

Küll seee , Ber... näitab kui on probleeem !

Pigem 100 korda ei usu ,et kutt ,kes pääses situb oma elu veelkord ära teemaga mis talle leiva lauale toob!!! ???

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ei "säranud" Podholjuzin teistest rohkem, minu arvates, pärast seda kui vaatasin väravad veelkord üle.

Leave a comment:

• Myrgel
    replied
    Kuuest väravast viiele eelnes mullu keelu alt vabastatud Podholjuzini prohmakas. Kolm korda kukkus perseli ja kaks korda lõi pallist mööda. Aga eks iga ühe oma silm on kuningas. Oranžid putsad ja number 25.

Leave a comment:

Working...
X