Ziga oi, Zaga oi, Ziga zaga ziga zaga oi-oi-oi! On ikka tiblad ma ütlen
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSinu sõnum siis selline,et paneme kõikidele vene poistele tule otsa, et neid puujalgu eestlasi ikka Levadiasse ka jaguks. Nii?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Minu mõte on see et varem leidis sealt rohkem Eesti rahvusest poisse: vennad Purid, Kink, Lemsalu, Neemelo, Purje jne jne, mis pani mind Levadiale ka pöialt hoidma. Praegune seis on pisut muutunud, seda nendivad ka sinust kõvastim kõrgema IQ-ga mehed PraS. Pean silmas Kullamäed, Kristalit ja Kaisi, kes viimatises saates "Mehed mängust" Levadiast ka juttu tegid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustMinu mõte on see et varem leidis sealt rohkem Eesti rahvusest poisse: vennad Purid, Kink, Lemsalu, Neemelo, Purje jne jne, mis pani mind Levadiale ka pöialt hoidma. Praegune seis on pisut muutunud, seda nendivad ka sinust kõvastim kõrgema IQ-ga mehed PraS. Pean silmas Kullamäed, Kristalit ja Kaisi, kes viimatises saates "Mehed mängust" Levadiast ka juttu tegid.
Francesco, mine vaata oma Seeria A.FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Said asjadest ikka väga valesti aru, ei lootnudki, et sinu sulest targemat juttu tuleb samas.
Toetan klubisid, kus domineerivad eestlased, kust on ka koondisele vajalikke mängumehi tulemasja klubisid, mis mängivad eelkõige head ja nauditavat jalgpalli. Pole mul mingit viha venelaste vastu, v.a selles osas, kuidas teie isakesed meie riigi rohketeks aastateks enda mantli alla peitsid.
Kisub poliitiliseks, seega aitab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
Pidasin silmas siiski rahvust, mitte kodakondsust.
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustToetan klubisid, kus domineerivad eestlased, kust on ka koondisele vajalikke mängumehi tulemasja klubisid, mis mängivad eelkõige head ja nauditavat jalgpalli.
Või peitub ikkagi tegelik põhjus siin:
Pole mul mingit viha venelaste vastu, v.a selles osas, kuidas teie isakesed meie riigi rohketeks aastateks enda mantli alla peitsid.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitust
Vaatangi, ilma tibladeta vähemalt Ei Eestis on ka sümpaatseid meeskondi, Vaprus, Kalju, Flora - kahjuks mitte Levadia. Minu jaoksSo self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustkellele siin ei meelde Kuressaare ultrad?FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustSaid asjadest ikka väga valesti aru, ei lootnudki, et sinu sulest targemat juttu tuleb samas.
Toetan klubisid, kus domineerivad eestlased, kust on ka koondisele vajalikke mängumehi tulemasja klubisid, mis mängivad eelkõige head ja nauditavat jalgpalli. Pole mul mingit viha venelaste vastu, v.a selles osas, kuidas teie isakesed meie riigi rohketeks aastateks enda mantli alla peitsid.
Kisub poliitiliseks, seega aitab.
Ja sinu loogika järgi sul peab ka olema viha sakslaste, poolakate, taanlaste, rootslaste vastu...vist kõik, kui olen kedagi unustanud kirjuta)
Aga mina ei näe midagi halba sinu ideoloogias, pigem vastupidi. On täiesti ok kui eestlased toetavad eesti klubisid Eestis (Flora, Kalju ja n.e.) ja venelased toetavad vene klubisid Eestis (Levadia, Sillamäe, Trans, Lootus)
Mina aga toetan Levadiat just sellepärast, et see on traditsiooniliselt vene klubi Eestis, ja loodan, et jääb sellena.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustMinu mõte on see et varem leidis sealt rohkem Eesti rahvusest poisse: vennad Purid, Kink, Lemsalu, Neemelo, Purje jne jne, mis pani mind Levadiale ka pöialt hoidma. Praegune seis on pisut muutunud, seda nendivad ka sinust kõvastim kõrgema IQ-ga mehed PraS. Pean silmas Kullamäed, Kristalit ja Kaisi, kes viimatises saates "Mehed mängust" Levadiast ka juttu tegid.
Lihtsalt selline on hetkeseis, et oma kasvandikes on 89-93 poistes paljud vene rahvusest. Eesti poisse pole kuna Prins elas vanal rasval ja ei mõelnud tulevikule.
Kusjuures sulle meeleheaks värvas Levadia just just mõni nädal tagasi 95 vanuste koondise staari Marten Saarlase. Duublis ootavad oma võimalust Holst, Ingermann, Elhi, Raudsepp, Aasmäe ning vb ka Viikna saab lepingu.
Tuleviku silmaspidades saadeti Ustaal ja Leht ka Paidesse laenule, et nad piisavalt ML kogemust saaks ja juba järgmisel hooajal kanda kinnitaks esindusvõistkonnas.
Purist rääkides siis Eino saatus oli juba Prinsi ametisolekuajal otsustatud.
Venestumisest rääkides siis võiksid vaadata,et mis vennad neil duublis ka on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar