Algselt postitas ROOTSI KUNN
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTäiesti nõus. Minagi tabasin eile end mõttelt, et Levadiat ei saa ju Eesti keeles fännata nii, et see normaalselt kõlaks..
Mina eile jällegi avastasin mängukava vaadates, et Levadias on kõikidel poistel Eesti kodakondsus peale ukrainlasest väravavahi. Eesti kodandsetel mängijatel 6 on vene nimed. Selle tulemusega tehakse isegi Florale silmad ette.
Levadia on sama vähemalt sama palju Eesti klubi, Flora, Kalju või Tammeka.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustIssand Jumal, päikest olete liiga palju saanud?
Mina eile jällegi avastasin mängukava vaadates, et Levadias on kõikidel poistel Eesti kodakondsus peale ukrainlasest väravavahi. Eesti kodandsetel mängijatel 6 on vene nimed. Selle tulemusega tehakse isegi Florale silmad ette.
Levadia on sama vähemalt sama palju Eesti klubi, Flora, Kalju või Tammeka.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustLoeb ikka klubi identiteet, mitte mängijate rahvus. Ja identiteet on selgelt venemeelne. Tean päris palju jalgpalliga seotud inimesi, paraku ei tea ühtegi eestlast, kes Levadiale pöialt hoiaks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMario, sinu kui Kalju fänni arvamust paluks- Milline on Kalju identiteet?
Kommentaar
-
Kas mitte Flora nimi ei tulnud kunagiselt ammuselt sponsorilt Flora keemiatööstuselt, ehk pole te ise kah nii originaalsed olnud kui arvate.
Aga jah, üleüldse on natuke labane möliseda nime kallal, midagi muud ei leidnud?
Paneme siis Flora fännidele ühe ilusa seebi pildi kah, siis teil kohe uhke tunne oma identiteedi üle.
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustLoeb ikka klubi identiteet, mitte mängijate rahvus. Ja identiteet on selgelt venemeelne. Tean päris palju jalgpalliga seotud inimesi, paraku ei tea ühtegi eestlast, kes Levadiale pöialt hoiaks.
Muidugi pole Levadia ajaloo jooksul teinud päris kõike seda mida võinuks. Eelkõige pean just silmas pidevat fännidele suunatud tööd. Ometi on just Levadia korraldatud "Ei narkootikumidele" üritused toonud staadionile oluliselt enam rahvast kui näiteks mistahes Flora mäng Lillekülas eales. Minu arvates tegi Levadia vea siis, kui kriisi ajal Kadriorust kuhugi Maarjamäe treeningväljakutele koliti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustIssand Jumal, päikest olete liiga palju saanud?
Levadia on sama vähemalt sama palju Eesti klubi, Flora, Kalju või Tammeka.
.Seda enam ,et klubi on eestistumas igas mõttes ka mängijate poolest. Milleks säilitada seda nõmedat nime ,mis eestlastele ei meeldi .?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustRein ! Ma räägin aiast aga sa räägid aiaaugust Tegin sulle paste oma eelmisest postitusest ehk värvisin punaseks ja puust ette.
.Seda enam ,et klubi on eestistumas igas mõttes ka mängijate poolest. Milleks säilitada seda nõmedat nime ,mis eestlastele ei meeldi .?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustnime vahetamine jalgpalliklubi puhul, isegi Eesti kontekstis, oleks ülimalt gay liigutus minu meelest. arvad, et Levadia muudetakse Tallinna Spordiks, Meteooriks vms ja eestlasi hakkab hordide kaupa klubi kodumängudele voorima? kahtlen selles, sügavalt. ja võrdlus Levada ja Romani puhul on väär juba sellepärast, et üks asutas klubi ja teine ostis selle üle lihtsalt. Levada ei muutnud ju klubi nime vaid selline ta kohe algusest peale pandud sai.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustLevadia ei ole eesti nimi ,kohanimi või mis iganes nimi ja kõik. See isegi ei tähenda midagi vaid on tuletatud omaniku perekonnanimest ja ei sobi meie kultuuriruumi. Võibolla Ukrainas oleks see normaalne .Rõhutan veel kord ,et ka sellenimelist firmat enam ei ole siis milleks võõrapärane nimi Eesti jalgpalliklubile ?
Ei sobi meie kultuuriruumi? Millises Tallinnas sina oled käinud? Võta teadmiseks, et pooled Tallinnas elavatest inimestest on Vene taustaga ja seda on ikka kuradi raske ignoreerida või mis?Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar