Algselt postitas Gallacher
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
No mina mäletan seda veel Lantana ajast. Võimalik et oli kasutusel ka varem, sest kui hakkas kujunema Pohlaku poolt rakendatud "Flora süsteemi" monopol Eesti jalgpallile oligi nii et parimate iseseisvate klubide (Norma, Tevalte, Lantana, Sadam) toetajäid oli vähem kui neid kes toetasid need klubid põhimõtteliselt ainult sellepärast et vihkasid Pohlaku omavoli Eesti jalgpallis ja järelikult Florat. Tol ajal paljud irvitasid Flora mängustiili üle (nn. löö-jookse strateegia) ja nii sündisidki hüüdnimed nagu näiteks "puujalad", "kaktused" jne. Praegu palju on muutunud, aga nagu näha on, "kaktus" jäi ellu.
-
Ma olen ilmselt väheinformeeritud, aga hüüdnime "kaktus" olen kuulnud/näinud vaid foorumis sinu klahvikombinatsiooni läbi. Kui elus see "kaktus" ikkagi on?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
No ikka on. Siin foorumis ainult eriti ei kasutata. Nii ametlikult nagu Roosad Pantrid ei kasutata. Levadia fännid kasutavad päris palju.Algselt postitas dareth Vaata postitustMa olen ilmselt väheinformeeritud, aga hüüdnime "kaktus" olen kuulnud/näinud vaid foorumis sinu klahvikombinatsiooni läbi. Kui elus see "kaktus" ikkagi on?
Kommentaar
-
kaktustest, isegi Rootsi Kunn isiklikult tunnistab, et sedasi võiks mängijaid kutsuda:P
selline post ka siis http://foorum.soccernet.ee/showpost....5&postcount=43
ja sellega on lõplikult ümber lükaud väide nagu ainult Alarikh väljendit "kaktused" kasutaks.
BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Juba algas...Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustTäna ERRi spordiportaalis intervjuu kolmikute Puridega!
algus siis ERRi spordiportaalis kell 15:00 Viimane aeg küsimused teele panna
http://sport.err.ee/index.php?0598149FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Hommik!
Jäädvustan ajaloohuvlistele. Hetkel kui Vitali Leitan lõi tõenäoliselt käimasoleva liigahooaja ühe ilusaima värava , sain mina sõnumi, et piiks-piiks "ma läksin laevale"Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
Eks meie koht on seal kus hooaja lõpuks tabelis olemeAlgselt postitas North Vaata postitustHomme on väga tähtis derby, näitame kaktustele, kus on nende koht
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar