Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Lepmetsal on minu teada mustmiljon (loe: ehk 4-5?) last. Nii palju, kui olen kuulnud, siis Levadias on ta olnud kogu aeg kergelt alamakstud ning kui nüüd pandeemia ajal öeldakse, et on palgas kerge hinnasula nii -50%, siis viskab ventikasse küll. Ma usun, et sai MuPos paremad tingimused kui Levadias. Täistööaeg või graafiku alusel mõnus vaikne tiksumine ning nädalavahetused on ka vabad. Igati loogiline otsus. Kahju, mees oli mõnusalt koloriitne kuju. Egas midagi, Kotenko peab puusad jälle tööle saama ja hakkab tulema..
Aga huvitav on jälgida, et mis on Levadia järgmised sammud vaadates järgnevatele hooaegadele. Täitsa aus koht on saadaval ja just 5-10 koha klubis mängivatele puurilukkudele. Samas ajalugu on näidanud, et asendus võib tulla ka välismaalt, sest mängijate turul on praegu pakkumus kordades kõrgem kui kohtade arv.
Kommentaar
-
Algselt postitas carlo2 Vaata postitustKotenko ka juba 38. Väga kaua ei mängi enam temagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustLepmetsa lugu näitab, et Eestis on siiski amatöörjalkaga tegemist. Tõeline profimängija ikka sellist otsust ei teeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kribenski Vaata postitustSuperklubi ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustLepmetsa lugu näitab, et Eestis on siiski amatöörjalkaga tegemist. Tõeline profimängija ikka sellist otsust ei teeks.
Ega kriis pole veel läbi. Esimese paugu sai Levadia. Kes teab mis edasi hakkab juhtuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustÄraleierdatud teema. Superklubi tiitel riputati Levadiale ajakirjanduse poolt kaela.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustKas Pareiko on ajakirjanikuks hakanud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar