Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Wisla fännifoorumis oli näha jah, et venelastega väga sõbrad ei olda ja hästi nendesse seal ei suhtutud.
    LFC

Kommentaar

Algselt postitas 1892 Vaata postitust
      Wisla fännifoorumis oli näha jah, et venelastega väga sõbrad ei olda ja hästi nendesse seal ei suhtutud.
      Äkki keegi oskab öelda kellega nad üldse sõbrad on?
      Ka seda, kes nendesse hästi suhtub
      Kusjuures mulle Poola väga meeldib, aga olen vist erand

Kommentaar

No eks lähimineviku pealesunnitud sõprus suure Venemaaga on poolakatele oma jälje jätnud.
        Ajalugu, mis teha.

Kommentaar

Algselt postitas Alarikh Vaata postitust
          Äkki keegi oskab öelda kellega nad üldse sõbrad on?
          Ka seda, kes nendesse hästi suhtub
          Kusjuures mulle Poola väga meeldib, aga olen vist erand
          Eestlaste suhtes oldi foorumis küll sõbralikud.
          LFC

Kommentaar

Eestlaste suhtes oldi foorumis küll sõbralikud.
            Iga poolakas kellega ma olen suhelnud oli minu suhtes ka väga sõbralik.

A tõsiselt, siin loeb see et Vene ja Poola vahelised suhted riiklikul tasemel olid piinlikud juba sadu aastaid, loomulik et ajaloo jooksul iga suur riik on tekkinud oma naabritele piisavalt probleeme (mitte nagu väiksed riigid nagu Eesti). Ja nagu suurtel rahvustel on kombeks siin leidub palju ruumi tegijatele kes elavad minevikus või keda ajab vihaseks antud riigi poliitika. Mis teha.

Lisaks ka julgen väita et krakovjakkidest jalgpallifännid vikhavad näiteks varssavlasi palju rohkem kui venelasi Ja olen kuulnud varssavlastest et krakovjakkid üldse ei ole poolakad Niiet, kõik on suhteline!

Kommentaar

Kahjuks ei ole võimalik mul mängu vaatama tulla, aga tehke neile säru!

Kommentaar

Tulen ise Tartust, Levadia ja Flora mängu vaatama ja see oleks ikka eriti masendav kui Levadia mängu piletid eelmüügis väljamüüdud oleks!
                Aga loodetavasti tuleb ilus ilm, siis ka publikut rohkem ja tahaks mängu ikka täie raha eest näha! GO LEVADIA !!!

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Eile õhtul poole 11 paiku olid piletid veel saadaval.
                  Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Väike lekitus (pärineb Levadia fännide kodulehe foorumist http://forum.fclt.pri.ee/levadia-new...bd8eb80b29660d) Nikitaga tehtud intervjuust, mis avaldatavat peatselt (hetkel tõlkimisel):

И ЕЩЁ Никита АНДРЕЕВ ходил смотреть на Транс и Калью в еврокубках и сказал что обязательно пойдёт в четверг на "Флору". Пойду и я поддержать эстонский клуб и их наставника Т. Рюютли и советую всем забыть хотябы на время еврокубков что "Флора" соперник... В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ ЭТО ТАКЖЕ ЭСТОНСКИЙ КЛУБ КАК И ЛЕВАДИЯ!"

Tekst lihtne ja ilmselt tõlkida pole vaja, aga lühidalt ja kohmakalt: Nikita käis Transi ja Kalju euromänge vaatamas ja läheb kindlasti ka Flora mängule, kus elab kaasa Eesti klubile ja nende juhendajale Rüütlile ning soovitab kõigil unustada kasvõi ainult euromängude ajaks, et Flora on konkurent, sest esmajärjekorras on Flora Eesti klubi nagu Levadiagi.
                    kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
                      Väike lekitus (pärineb Levadia fännide kodulehe foorumist http://forum.fclt.pri.ee/levadia-new...bd8eb80b29660d) Nikitaga tehtud intervjuust, mis avaldatavat peatselt (hetkel tõlkimisel):

И ЕЩЁ Никита АНДРЕЕВ ходил смотреть на Транс и Калью в еврокубках и сказал что обязательно пойдёт в четверг на "Флору". Пойду и я поддержать эстонский клуб и их наставника Т. Рюютли и советую всем забыть хотябы на время еврокубков что "Флора" соперник... В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ ЭТО ТАКЖЕ ЭСТОНСКИЙ КЛУБ КАК И ЛЕВАДИЯ!"

Tekst lihtne ja ilmselt tõlkida pole vaja, aga lühidalt ja kohmakalt: Nikita käis Transi ja Kalju euromänge vaatamas ja läheb kindlasti ka Flora mängule, kus elab kaasa Eesti klubile ja nende juhendajale Rüütlile ning soovitab kõigil unustada kasvõi ainult euromängude ajaks, et Flora on konkurent, sest esmajärjekorras on Flora Eesti klubi nagu Levadiagi.
                      Positiivne lugeda ja õige suhtumine ka.
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

ostsin veel täna hommikul piletilevist sebra-pileti. nii et paanika on hetkel põhjendamatu samuti nägin tund tagasi narva mnt-l viit poolakat

Kommentaar

Kuna kahjuks ei ole võimalik ise kohapeale mängu vaatama minna, aga tahaks siiski mängu otse näha mitte ainult vikerraadio kaudu kuulda küsin kas keegi teab mingit live streaming kohta kust just seda mängu üle kannab?

Kommentaar

Algselt postitas Rambo Vaata postitust
                            Kuna kahjuks ei ole võimalik ise kohapeale mängu vaatama minna, aga tahaks siiski mängu otse näha mitte ainult vikerraadio kaudu kuulda küsin kas keegi teab mingit live streaming kohta kust just seda mängu üle kannab?
                            kuna teleülekannet ei ole, ei saa keegi seda pilti ka livestreamida.

ent ehk on variant kuidagi Vikerraadio ja ERR sport ühendada? viimases pidi olema tekstipõhine otseülekanne.

Kommentaar

Algselt postitas tattberg Vaata postitust
                              ostsin veel täna hommikul piletilevist sebra-pileti. nii et paanika on hetkel põhjendamatu samuti nägin tund tagasi narva mnt-l viit poolakat
                              Nägin juba hommikul linna peal poola jorsse ,Wisla sallides ja särkides.Olid täiesti kained veel,kuigi jah poolas ei ole minu teada eriti kombeks ennast jalgpallimängudeks täis juua. Vähemalt koondise mängude ajal on se nii, klubi mängude kohta ei oska öelda.
                              FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas tattberg Vaata postitust
                                Jube nõme on see, et üks sebra-pilet on poole A4 paberi suurune

Kommentaar

Working...
                                X