Wisla fännifoorumis oli näha jah, et venelastega väga sõbrad ei olda ja hästi nendesse seal ei suhtutud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas 1892 Vaata postitustWisla fännifoorumis oli näha jah, et venelastega väga sõbrad ei olda ja hästi nendesse seal ei suhtutud.
Ka seda, kes nendesse hästi suhtub
Kusjuures mulle Poola väga meeldib, aga olen vist erand
Kommentaar
-
Algselt postitas 1892 Vaata postitustWisla fännifoorumis oli näha jah, et venelastega väga sõbrad ei olda ja hästi nendesse seal ei suhtutud.
Ajalugu, mis teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustÄkki keegi oskab öelda kellega nad üldse sõbrad on?
Ka seda, kes nendesse hästi suhtub
Kusjuures mulle Poola väga meeldib, aga olen vist erandLFC
Kommentaar
-
Algselt postitas 1892 Vaata postitustEestlaste suhtes oldi foorumis küll sõbralikud.
A tõsiselt, siin loeb see et Vene ja Poola vahelised suhted riiklikul tasemel olid piinlikud juba sadu aastaid, loomulik et ajaloo jooksul iga suur riik on tekkinud oma naabritele piisavalt probleeme (mitte nagu väiksed riigid nagu Eesti). Ja nagu suurtel rahvustel on kombeks siin leidub palju ruumi tegijatele kes elavad minevikus või keda ajab vihaseks antud riigi poliitika. Mis teha.
Lisaks ka julgen väita et krakovjakkidest jalgpallifännid vikhavad näiteks varssavlasi palju rohkem kui venelasiJa olen kuulnud varssavlastest et krakovjakkid üldse ei ole poolakad
Niiet, kõik on suhteline!
Kommentaar
-
Väike lekitus (pärineb Levadia fännide kodulehe foorumist http://forum.fclt.pri.ee/levadia-new...bd8eb80b29660d) Nikitaga tehtud intervjuust, mis avaldatavat peatselt (hetkel tõlkimisel):
И ЕЩЁ Никита АНДРЕЕВ ходил смотреть на Транс и Калью в еврокубках и сказал что обязательно пойдёт в четверг на "Флору". Пойду и я поддержать эстонский клуб и их наставника Т. Рюютли и советую всем забыть хотябы на время еврокубков что "Флора" соперник... В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ ЭТО ТАКЖЕ ЭСТОНСКИЙ КЛУБ КАК И ЛЕВАДИЯ!"
Tekst lihtne ja ilmselt tõlkida pole vaja, aga lühidalt ja kohmakalt: Nikita käis Transi ja Kalju euromänge vaatamas ja läheb kindlasti ka Flora mängule, kus elab kaasa Eesti klubile ja nende juhendajale Rüütlile ning soovitab kõigil unustada kasvõi ainult euromängude ajaks, et Flora on konkurent, sest esmajärjekorras on Flora Eesti klubi nagu Levadiagi.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustVäike lekitus (pärineb Levadia fännide kodulehe foorumist http://forum.fclt.pri.ee/levadia-new...bd8eb80b29660d) Nikitaga tehtud intervjuust, mis avaldatavat peatselt (hetkel tõlkimisel):
И ЕЩЁ Никита АНДРЕЕВ ходил смотреть на Транс и Калью в еврокубках и сказал что обязательно пойдёт в четверг на "Флору". Пойду и я поддержать эстонский клуб и их наставника Т. Рюютли и советую всем забыть хотябы на время еврокубков что "Флора" соперник... В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ ЭТО ТАКЖЕ ЭСТОНСКИЙ КЛУБ КАК И ЛЕВАДИЯ!"
Tekst lihtne ja ilmselt tõlkida pole vaja, aga lühidalt ja kohmakalt: Nikita käis Transi ja Kalju euromänge vaatamas ja läheb kindlasti ka Flora mängule, kus elab kaasa Eesti klubile ja nende juhendajale Rüütlile ning soovitab kõigil unustada kasvõi ainult euromängude ajaks, et Flora on konkurent, sest esmajärjekorras on Flora Eesti klubi nagu Levadiagi.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Rambo Vaata postitustKuna kahjuks ei ole võimalik ise kohapeale mängu vaatama minna, aga tahaks siiski mängu otse näha mitte ainult vikerraadio kaudu kuulda küsin kas keegi teab mingit live streaming kohta kust just seda mängu üle kannab?
ent ehk on variant kuidagi Vikerraadio ja ERR sport ühendada? viimases pidi olema tekstipõhine otseülekanne.
Kommentaar
-
Algselt postitas tattberg Vaata postitustostsin veel täna hommikul piletilevist sebra-pileti. nii et paanika on hetkel põhjendamatusamuti nägin tund tagasi narva mnt-l viit poolakat
veel,kuigi jah poolas ei ole minu teada eriti kombeks ennast jalgpallimängudeks täis juua. Vähemalt koondise mängude ajal on se nii, klubi mängude kohta ei oska öelda.
FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas tattberg Vaata postitustostsin veel täna hommikul piletilevist sebra-pileti. nii et paanika on hetkel põhjendamatusamuti nägin tund tagasi narva mnt-l viit poolakat
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar