Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kriitikameel
    replied
    eks sul ole õigus
    kure on tõesti super võrreldes eesti kohtunikega
    kurel oma website ja TWITTER, aga eesti kohtunikel pole
    kure on hea
    kohtunik on halb

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Elari, tuleb sinuga täiesti nõustuda, Kalju fännina võin tunnistada, et täiesti olematu penalti anti teie vastu. Ei ole Kuressaarel õnne olnud, parema õnne korral võiks te tabelitipus olla, paraku olete 1 punktiga viimased. Kurb, et 2 mängu teil sellise penaltiga on ära otsustatud.

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    JUBA KOLMAS KORD TEEB KOHTUNIKU MEILE MÄNGU ÄRA PENALTIGA , tõesti, kui ma enne olen kohtunikega enam-vähem rahule jäänud ja neutraalselt suhtunud, siis enam mitte. Kui meie jalka tase on tõusnud, siis kohtunike tase on alla läinud! Palun parandage mind, aga mulle hakkab järjest rohkem tunduma, et tugevad peavad lihtalt nõrkadelt punktid kätte saama, muud moodi nagu ei tohigi olla

Leave a comment:

• Mister
    replied
    Kure kaitse on tõesti väga tugevaks ja vastastele suureks pähkliks kujunenud. Keskväli teil eriti kiita ei ole, aga kindlasti edu, suutsite Kaljule korraliku peavalu valmistada.

Leave a comment:

• fizth
    replied
    Kole mäng oli ikka aga kure oleks võind vabalt viigist kinni hoida aga oli vaja mitte ohtlik mees väravale maha tõmmata :S

Leave a comment:

• M13
    replied
    Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
    VÖTAME ÄRA SELLE . Ja kas Pras just kiitis Kure või, mida hekki
    See peab olema enne

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    VÖTAME ÄRA SELLE . Ja kas Pras just kiitis Kure või, mida hekki

Leave a comment:

• Odras
    replied
    17. Vabandan kasutamise eest, ma ei leidnud korralikus formaadis klubi õiget logo ja see oli sel hetkel paranenud. Nüüdseks olen ka omastanud arvutisse klubi õige logo.

Need eksperdid on.

Ats: Roosa panter
    Ja Peeter vist ei vaja tutvustamist.

Leave a comment:

• 17
    replied
    Algselt postitas Odras Vaata postitust
    Homme on mõlemijaoks võõras väljak, seega tingimused võrdsed. Parim jääb peale, nägin tele lõõdud väravat ja situatsiooni, mis oli väga masendav.
    http://www.youtube.com/watch?v=I-EkYnvNeiM
    Noormees, kas Teil on õigus mosaiikpildina tehtud FC Kuressaare logo kasutada?

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas M13 Vaata postitust
    Kes need eksperdid seal räägivad?
    Petsinho on vist Kalju eksperdiks tõusnud

Muidu kui Kurest rääkida siis mulle oli nende esimene mäng täitsa üllatus(minu jaoks esimene nende mäng sel hooajal).

Kure on märgatavamlt tugevam kui eelmisel hooajal. Keskmine tase on ikka kõvasti tõusnud ning keskkaitse tundub neil üks liiga parimaid olevat.

Kui vaid Laht oleks vähe otsekohesem siis võiks Pukk või Dima ka mõne rohkem koksata.

Nõmme vastu pakuks teile viigipunkti.

Leave a comment:

• M13
    replied
    Algselt postitas Odras Vaata postitust
    Homme on mõlemijaoks võõras väljak, seega tingimused võrdsed. Parim jääb peale, nägin tele lõõdud väravat ja situatsiooni, mis oli väga masendav.
    Kes need eksperdid seal räägivad?

Leave a comment:

• Odras
    replied

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Ühte asja ma teile ütlen ,et Kure on nüüd sellises konditsioonis nagu need Ida -Viru vene klubid ,kes on ilusti-kenasti kokku mängind ja huiavad punkte kõigilt just kevadel. Suvel läheb raskemaks , sest siis segavad kõiksugu muud tegurid.

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Täitsa hambas, nii ebaõnn ei saa olla

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    P.... MINGU SEE KUNSTMURU, mingi lampi põrkest vastu kätt ja kohe abikohtunik lippu lehvitama . Meilt võeti lihtsalt väga vajalik punkt ära

Leave a comment:

Working...
X