Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Kuressaare
Collapse
X
-
Ma arvan, et Paide fännid kurbus suureneb, kuna Kohtla-Kärve sai oma punktid kokkuleppemängust ja Kuressaare omad punktid Sillamäe eksimusest. Ootame siis Paide ja Viljandi aega
-
Tegelikult on see tõesti üpris tobe, millega Kuressaare sellest mängust punktid teenis, 0:6 kaotusega? Sillamäelt punktid ära võtta ja oleks täitsa OK, sest praegune nö karistab ainult Kure konkurente liigasse püsimajäämisel. Siin nagu sekkuks mängu õnn, et just Kuressaare vastu kasutati sellist mängijat, mitte näiteks Paide või Kohtla-Järve.
Leave a comment:
-
ja kure jääb tänu otsitus punktidele veel sügisel liigasse püsima.tegelt peaks ikka nii olema,et kui üks pool eksib siis jäävad mõlemad nulli peale
Leave a comment:
-
Kas sa tõesti arvad, et kui nt eksinud oleks hoopis meie, siis poleks tulemust tühistatud?Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas EJL -is on spetsiaalne inimene selleks palgatud,kes kogu aeg neid pisivigu otsib ,et siis tagumise otsa meeskondi aidata ja mudast välja tirida ?
Paras tobedus muidugi aga ,mis teha kui reeglid on sellised.Mina küll nii karmilt neid punkte ära ei võtaks vaid piirduks mingi hoiatuse või trahviga.
Ehk on asi selles, et tagumise otsa satsidele on iga punkt kulla hinnaga ning aetaksegi juhendis näpuga järge, et kõik õige oleks ja taolisi eksimusi sisse ei tuleks. Ja kui kandikul punkte pakutakse, siis tõstke käsi, kes need tagasi lükkaks.
Tõsi, me eelmisel aastal Kalju mängus lükkasime, aga see selleks.
Leave a comment:
-
no küll kaotavad meeskonnad selle eest juba hoolitsevad, et viimsest õlekõrrest haarataAlgselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas EJL -is on spetsiaalne inimene selleks palgatud,kes kogu aeg neid pisivigu otsib ,et siis tagumise otsa meeskondi aidata ja mudast välja tirida ?
Paras tobedus muidugi aga ,mis teha kui reeglid on sellised.Mina küll nii karmilt neid punkte ära ei võtaks vaid piirduks mingi hoiatuse või trahviga.
Leave a comment:
-
Kas EJL -is on spetsiaalne inimene selleks palgatud,kes kogu aeg neid pisivigu otsib ,et siis tagumise otsa meeskondi aidata ja mudast välja tirida ?Algselt postitas Mayhem Vaata postitustVähemalt üks asi, milles Eesti liiga on Euroopa absoluutses tipus :P
Leave a comment:
-
Oeh, Paide fännina teeb tuska kaks asja, see et põhirivaal Kurel jälle joppas. Meenutagem varasemast hooajastki.
Teiseks see, et Sillamäe ei suuda reeglistikke ja punkte endale selgeks teha. Mis kasu sellest treenerist on, kui tulemust ei ole ja klounaadi tehakse?
Lootnuks ägedat võitlust tagumise neliku vahel kohtadele, aga kus sa saad
Nii ongi jälle Kurel kolm punkti juures ja nõrgimast nelikust parim seis. Aitäh, klounid (polnud mõeldud Kuressaare omadele)!
Leave a comment:
-
Vähemalt üks asi, milles Eesti liiga on Euroopa absoluutses tipus :PAlgselt postitas Ramm Vaata postitustSee on võimalik ainult eestis...
Leave a comment:
-
Nüüüüüüd eeeelan Sillamäel, korter on aus ja heaaa...
Ehk lugu sellest, kuidas 0:6 kaotusest sai FC Kuressaare esindusmeeskonna jaoks 0:- võit!!
Leave a comment:
-
ilkuja nagu ma olen: kas vanad ajad tulevad tagasi ,juba 0:6,kaugel see 0:9gi siis on. Mängida on vaja...
Leave a comment:
-
loodame,et sillamäe mingi lolluse tõttu 3punkti ö-meestele ei käingi.Oli ka kena mäng?Algselt postitas PraS Vaata postitustKuressaare üks parimaid mängijaid(Miko Pupart) mainis täna Arenal,et 0:6 pole päris lõplik seis. Detaile ei avaldanud, kuna ma pidin mingi meedia vennastuja olema
Leave a comment:
-
Kuressaare üks parimaid mängijaid(Miko Pupart) mainis täna Arenal,et 0:6 pole päris lõplik seis. Detaile ei avaldanud, kuna ma pidin mingi meedia vennastuja olema
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: