Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• WeThePeople
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Ütle mulle üks kord, kui Kuressaare on proovinud ise mängu ehitada ja lühikeste söötudega mängida?
    Näiteks iga mäng see hooaeg? Kure on sellesmõttes sammu edasi astunud ning pidevalt otsitakse söötu kaitseliini taha, Kalju vastu, tuleb tõdeda, lõppesid need mõnel korral kahlaste suluseisudega.

Leave a comment:

• M13
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Ütle mulle üks kord, kui Kuressaare on proovinud ise mängu ehitada ja lühikeste söötudega mängida? Kuressaare olematu pink ja suhteliselt väike mängijate valik on üks peamiseid põhjuseid.

Te ei tule mängule mängu võitma, vaid seisu hoidma ja pikka palli ette taguma. Üldjoontes on see nii ja jääb ka nii. Hooaja eel prooviste Tallinna Kalevi vastu ise ründavat jalgpalli mängida ning, mis oli tulemus?

Võib-olla on mul roosad prillid ees, aga minu jaoks ei paku jalgpall naudingut, kui taotakse pikka palli ette ja lihtsalt robustne puudujääk kompenseeritakse vastase lõhkumisega.

Pritsige nüüd sappi, ma ootan!
    Ütleks, et kohati mängis kure ikka tunduvalt rohkem ja tunduvalt paremini lühikest söötu kui teie, kes te oma õhuvõitluse kunnile gomezile pikka ette tagusite ja domineerimine, noh ei tea mdaigi, palju võimalusi teil nüüd ka ei olnud ning pallivaldamine polnd ka minfi 70-30 ja kure ikka üritas võita selles pole kahtustki.

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Algselt postitas SaareSeebo Vaata postitust
    Kuule Silver sa ei jaga ikka üldse asja , teie meeskond oma 500 keskpärase võõrmängijaga ja te tõesti arvate et olete teistest üle? vaevalt küll paraku on teil kõikidel roosadel poistel silmaklapid ees oma Mikk Sollipoiss Haavistu ja igasuguste mudaliiga välismaalastega
    Ütle mulle üks kord, kui Kuressaare on proovinud ise mängu ehitada ja lühikeste söötudega mängida? Kuressaare olematu pink ja suhteliselt väike mängijate valik on üks peamiseid põhjuseid.

Te ei tule mängule mängu võitma, vaid seisu hoidma ja pikka palli ette taguma. Üldjoontes on see nii ja jääb ka nii. Hooaja eel prooviste Tallinna Kalevi vastu ise ründavat jalgpalli mängida ning, mis oli tulemus?

Võib-olla on mul roosad prillid ees, aga minu jaoks ei paku jalgpall naudingut, kui taotakse pikka palli ette ja lihtsalt robustne puudujääk kompenseeritakse vastase lõhkumisega.

Pritsige nüüd sappi, ma ootan!

Leave a comment:

• SaareSeebo
    replied
    Kuule Silver sa ei jaga ikka üldse asja , teie meeskond oma 500 keskpärase võõrmängijaga ja te tõesti arvate et olete teistest üle? vaevalt küll paraku on teil kõikidel roosadel poistel silmaklapid ees oma Mikk Sollipoiss Haavistu ja igasuguste mudaliiga välismaalastega

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Põhiline on ikkagi see, et Kure kaotas ja tegi seda õigustatult.

Leave a comment:

• Vova
    replied
    Kindlasti oli.

Leave a comment:

• UrmoT
    replied
    unustasite mainida, et ka esimene värav oli suht suluseisust löödud.

Leave a comment:

• Katzuu
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Mnjah, Kalju - Kuressaare vilepartii kohta ei oska midagi öelda, aga Tulevik - Flora mängu oma sai telekast kaeda ja kohe "niiiiii haige lihtsalt" ja "pisar tuli silma"???

No kamoon...
    väga vale teema küll,aga kohapeal mängu vaadata ja telekast on 2 väga erinevat asja ja sellega see teema ka lõppeb .

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Mnjah, Kalju - Kuressaare vilepartii kohta ei oska midagi öelda, aga Tulevik - Flora mängu oma sai telekast kaeda ja kohe "niiiiii haige lihtsalt" ja "pisar tuli silma"???

No kamoon...

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Üldiselt ei taha seda kohtunike värki kommenteerida, aga päris villast ei maksa ka visata.
    Üritasin helistamise kõrvalt ka Tuleviku mängu jälgida ja mis seal siis valesti oli vilistatud? Eeldan, et pidanuks olema Viljandi vastu. Tõesti midagi ei meenu, äkki see moment, kus Jürgenson oleks võinud teise kollase saada? Samas lõpus jäi Koogas teenimatult esimesest kollasest ilma, kui palliga florakat ähvardas.
    Second that. Ma tervet mängu küll ei näinud, kuid kohtuniku kaela selles mängus midagi küll ei veeretaks.

Nendele, kes kohtunike taseme kallal virisevad: pragmaatiliselt võttes on nad samal tasemel nagu meie "tippmeeskonnad". Mängijatele antakse eksimused andeks, kohtunikele mitte.

Psühholoogiliselt on "väiksele peetrile" vigu vilistada ju ka palju lihtsam... Nii see elu käib ja mitte ainult Eestis.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas Katzuu Vaata postitust
    Palun parandage mind, aga mulle hakkab järjest rohkem tunduma, et tugevad peavad lihtalt nõrkadelt punktid kätte saama, muud moodi nagu ei tohigi olla.
    100% nõus sinuga tänast vilepartiid vaadates Tuleviku ja Flora mängul tuli lausa pisar silma vahepeal,niiiiiiiiiiiiiiiiii haige lihtsalt
    Üldiselt ei taha seda kohtunike värki kommenteerida, aga päris villast ei maksa ka visata.
    Üritasin helistamise kõrvalt ka Tuleviku mängu jälgida ja mis seal siis valesti oli vilistatud? Eeldan, et pidanuks olema Viljandi vastu. Tõesti midagi ei meenu, äkki see moment, kus Jürgenson oleks võinud teise kollase saada? Samas lõpus jäi Koogas teenimatult esimesest kollasest ilma, kui palliga florakat ähvardas.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Penalti kohta ei oska midagi öelda, see jäi liiga kaugele, kuid näha oli, et traditsiooniliselt eksiti massiliselt mõlemale poole. Kurb, kuid hetkel tundub, et selle vastu lihtsalt ei saa. Küll jääb aga arusaamatuks, kust kuradi kohast see ida poolse joone peal asetsev piirikuhtunik mõned suluseisud välja võlus - täielik müstika lihtsalt. Aga eks Kure omad tegid teisel poolajal ka tema elu lihtsamaks, kui nad ei viitsinud enam sulust tagasi tulla ja mõned korrad suisa kolme mehega seal olid.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
    JUBA KOLMAS KORD TEEB KOHTUNIKU MEILE MÄNGU ÄRA PENALTIGA , tõesti, kui ma enne olen kohtunikega enam-vähem rahule jäänud ja neutraalselt suhtunud, siis enam mitte. Kui meie jalka tase on tõusnud, siis kohtunike tase on alla läinud! Palun parandage mind, aga mulle hakkab järjest rohkem tunduma, et tugevad peavad lihtalt nõrkadelt punktid kätte saama, muud moodi nagu ei tohigi olla
    Elari, aga küsi teise Kure fänni käest järgi, et kuidas ikkagi nende kohtunikega on. Ta ju ka ise nüüd kohtunik.

Leave a comment:

• emergencyexit
    replied
    tõsi jutt. Pennal oli küll kuskilt pärapõrgust välja imetud, kuid siiski - kohtuniku otsus, pole midagi teha. Mulle kui Kalju poolehoidjana see muidugi meeldis. Õnneks ei pidanudki pead norus ära minema, nagu Kure fännid vaheajale minnes ütlesid

Leave a comment:

• Katzuu
    replied
    Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
    JUBA KOLMAS KORD TEEB KOHTUNIKU MEILE MÄNGU ÄRA PENALTIGA , tõesti, kui ma enne olen kohtunikega enam-vähem rahule jäänud ja neutraalselt suhtunud, siis enam mitte. Kui meie jalka tase on tõusnud, siis kohtunike tase on alla läinud! Palun parandage mind, aga mulle hakkab järjest rohkem tunduma, et tugevad peavad lihtalt nõrkadelt punktid kätte saama, muud moodi nagu ei tohigi olla
    Palun parandage mind, aga mulle hakkab järjest rohkem tunduma, et tugevad peavad lihtalt nõrkadelt punktid kätte saama, muud moodi nagu ei tohigi olla.
    100% nõus sinuga tänast vilepartiid vaadates Tuleviku ja Flora mängul tuli lausa pisar silma vahepeal,nii haige lihtsalt

Leave a comment:

Working...
X