Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• maamesilane
    replied
    kuradi kahju on vähe öeldud

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Kuradi kahju, et lisaaja pendlast nüüd transile kaotasite. Teine üllatus oli käega katsutav.

Leave a comment:

• 17
    replied
    Kui sul aga puudub laupäeval võimalus staadionile tulla, saad end kõige operatiivsema mänguinfoga kursis hoida meie Twitteri leheküljelt -

Laupäevase mängu lühike eelvaade ka meie kodulehel -

Leave a comment:

• 17
    replied
    Algselt postitas -thierry-
    Kas mäng Transiga peetakse Tallinnas?
    Jah, laupäeval kell 19.30 Sportland Arenal.

Leave a comment:

• kaups
    replied
    Kahju, et ei saa seoses tööga osaleda neil nö Tallinna kodumängudel , aga tänu fcflora.ee kodulehele ja mobiilsidele saab ikka asjaga kurssi!
    Tänu meeskonnale ja kogu klubile!
    Trans kotti!

Leave a comment:

• 17
    replied
    Astusime sammu interaktiivsuse suunas, nüüd leiate meid nii Facebookist kui Twitterist -

Leave a comment:

• Elari#3
    replied
    ÜLIHULL, SUPER, poisid

Leave a comment:

• ppenu
    replied
    video

natuke pilti ka http://www.youtube.com/watch?v=LB0Q_jMNfmM

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Paljulubava hooaja alguse taustal on minu jaoks sel aastal kõige olulisem see, et suuri pakke (a la mingi Transi vastu 0:7) ei saavutatakse. Amatöörid tõesti, aga hoopis teine tubakas on, kas saada hingestatult mängides 0:2 või iga palli sisse imedes 0:7.

Aga eilse kohta, et - tubli töö igatahes!

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Paljulubava hooaja alguse taustal on minu jaoks sel aastal kõige olulisem see, et suuri pakke (a la mingi Transi vastu 0:7) ei saavutatakse. Amatöörid tõesti, aga hoopis teine tubakas on, kas saada hingestatult mängides 0:2 või iga palli sisse imedes 0:7.

Aga eilse kohta, et - tubli töö igatahes!

Leave a comment:

• 17
    replied
    Mul ei ole öelda muud, kui et meil on lihtsalt suurepärane meeskond!
    Jah, mängisime teisel poolajal küllaltki inetult, aga olgem ausad, taolise tulemuse saavutamiseks oli meil seda vaja ja kuna me viigipunkti kätte saime, võib südamerahus öelda, et mängisime teise mängupoole targalt ja taktikaliselt üpris küpselt.

Kahju on ainult sellest lugemata jäänud väravast, mine tea, mis siis veel kõik saanud oleks. Aga see selleks, oleksid ei maksa ning peame olema rahul sellega, mida saavutasime ning võin kinnitada, et kogu meeskond oli selle viigipunktiga absoluutselt rahul!

Hoolimata esimese vooru korralikust pakist Levadia käest näitas Narva täna, et ega nemadki papist poisid ole, järgmisel laupäeval tuleb ehk taas korralik andmine!

Natukene juttu Levadia mängust, tegin mõned pildid ka -

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Ma siis toetuks M.Reimi sõnadele, mängitud on vaid 2. vooru. Ka eelimisel aastal suutis Kure ja mõni teine eeldatav nõrgem suuri üllatada. Hoopis hull oleks Levadia jaoks olnud see kui oleks kaotatud saarlastele.
    Igaljuhul Kure näitas sisu

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Kure serveeris korraliku üllatuse ja ajas tabeliseisu esimest korda viimase nelja aasta jooksul tõeliselt põnevaks juba peale teist vooru. Veel üks kinnitus minu sõnadele ,et Levadia ei ole pooltki selles hoos mis nad olid eelmistel aastatel.

Leave a comment:

• emergencyexit
    replied
    jaa, hea töö võtta Levadialt viik!

Leave a comment:

• kotkas0
    replied
    Tänud Kurele kõigi teiste tiitlilootustega meeskondade fännide poolt, ma arvan

Leave a comment:

• Piksenool
    replied
    Algselt postitas elx Vaata postitust
    Kuidagi on ju vaja need teemad loetuks märkida, ignoorida siin foorumis kahjuks teemasid ei saa. Pealegi võib suvalise teema all saada infot hoopis mõne teise meeskonna kohta.
    Saab teemasid ignoreerida ju

Leave a comment:

Working...
X