Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• olll
    replied
    Kure viimased tulemused äratavad ju imestust
    õigemini imetlust
    nii hoida !

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas maamesilane Vaata postitust
    Kure loputas ka Vändrat,Nõmme teine oli aga suisa Galpääni kohale vedanud,et Santost võita!
    Galpääni koht oma oskuste poolest peakski Nõmme teises olema.

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Kure loputas ka Vändrat,Nõmme teine oli aga suisa Galpääni kohale vedanud,et Santost võita!

Leave a comment:

• ivar5lepik
    replied
    Algselt postitas Zigmaister Vaata postitust
    Kunagi võiks ju juhtuda, et Meistriliigas on vähemalt (minimaalselt) 2 Tartu klubi, oh seda rõõmu siis! Loodame, et Welcol jätkub ka ambitsiooni ja saadakse ka noortekool taha. Hetkel tundub, et liigutakse esiliiga suunas, probleem on aga, et pole noorteklubi. Kas tehakse väikene kõrvalevaade nagu Emmastele? Elame-näeme. Tammeka - Welco vastasseisud meistriliigas oleksid kõvad küll
    Vähemalt pärast eelmist hooaega Barankade saates olid Welco inimesed optimistlikud selles osas. Kui kaugel oma plaanidega praegu ollakse, jään hetkel võlgu.

Leave a comment:

• Zigmaister
    replied
    Nägin ka ise poole silmaga mängu. Ütleme nii, et mäng oli võrdne ja lahtine, Kurekate esimene väravas tuleb Tartu Vaimu tänada, Suursaar sai peale nurgalööki ilusa tsenderduse, millele otse peale uhas, pall võttis imeliku pörke ja lõpetas lati all. Santosel oli võimalusi palju, aga jäi realiseerimata. Muidugi, need noored, kes väljakul on - on maksimum 155cm pikad ka, et meestemängus minu arvates jäävad lahjaks, seda näitavad ka tulemused.
    Ma ka ei nõustu Prasi öeldut, et noored mängivad. Kogemusi on meeskonnas ju küllaga, alustades isegi välismaal käinud Roopsist ning lõpetades Kallandiga...Küsimus on, et kui peaks juhtuma, et see aasta kukutakse jälle aste madalamale, kas siis jätkub klubil ja juhtkonnal jaksu, et edasi paugutada? Mõistagi neil on kõva noortekool taga. Kunagi peavad ka sealt poikad peale tulema.
    Kunagi võiks ju juhtuda, et Meistriliigas on vähemalt (minimaalselt) 2 Tartu klubi, oh seda rõõmu siis! Loodame, et Welcol jätkub ka ambitsiooni ja saadakse ka noortekool taha. Hetkel tundub, et liigutakse esiliiga suunas, probleem on aga, et pole noorteklubi. Kas tehakse väikene kõrvalevaade nagu Emmastele? Elame-näeme. Tammeka - Welco vastasseisud meistriliigas oleksid kõvad küll

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas maniva16 Vaata postitust
    Puka ei käind ju seekord väljakul...seega ei läind arvesse
    No vaata ikka tähelepanelikumalt kes mängisid. Kolmas vana oli veel Koppel. Ülejäänud olid siis ilmselt hulga nooremad, kui Santos kokku.

Leave a comment:

• maniva16
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Ära Pukki unusta.
    Puka ei käind ju seekord väljakul...seega ei läind arvesse

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas maniva16 Vaata postitust
    ei saa öelda,et väga noored olid, keskmine vanus oli eile 24a 8 kuud, Kurel koos Taavi Azaroviga ainult aasta rohkem...
    Ära Pukki unusta.

Leave a comment:

• maniva16
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    No hooaja alguses tehti minu arust väga õige otsus,et noortega minnakse edasi. Santos siis. Läheb lihtsalt aega enne kui jõutakse ML-sse ja EL-s tulemused tulema hakkavad.
    ei saa öelda,et väga noored olid, keskmine vanus oli eile 24a 8 kuud, Kurel koos Taavi Azaroviga ainult aasta rohkem...

Leave a comment:

• peters
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    No hooaja alguses tehti minu arust väga õige otsus,et noortega minnakse edasi. Santos siis. Läheb lihtsalt aega enne kui jõutakse ML-sse ja EL-s tulemused tulema hakkavad.
    No hetkel mängivad ikkagi need vanad, kes on nõus jätkama koos mõne noorega, ainult noortega oldaks ilmselt senini nullidel.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas maamesilane Vaata postitust
    Tõstan teemat,Kure võitis! Aga Santos on hetkel ikka lahja ...

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Tõstan teemat,Kure võitis! Aga Santos on hetkel ikka lahja ...

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Mulle meeldib, et budu räägib endast kolmandas isikus, nagu piiratud ajupotentsiaaliga Tarzan.

Tegelikult on kahju, et Kuressaare hooaja lõpp nii ära vajunud on. Milles asi? Kas suvel oli kasutatavate mängijate hulk lihtsalt suurem?
    Kaitsjaid napib ja pärast seda, kui Pajunurm USA-sse läks, on kaitseliinis veel rohkem varieerida tulnud. Kui Valmas ja Laht kaitses peavad mängima näiteks, siis eks see nii lähebki.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Mulle meeldib, et budu räägib endast kolmandas isikus, nagu piiratud ajupotentsiaaliga Tarzan.

Tegelikult on kahju, et Kuressaare hooaja lõpp nii ära vajunud on. Milles asi? Kas suvel oli kasutatavate mängijate hulk lihtsalt suurem?

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas optiums Vaata postitust
    Budu ongi ainult kure ja Viljandi vastu ja venkude poolt
    Budu ei ole venkude poolt ja Kure ja Viljandi vastu! Kuna tundub,et Kurest on saanud,angu Viljandist suht iseseisvad klubid,siis mina pigem loodaks neid juba meistriliigasse näha!

Olen Koeru JK poolt klubi loomisest saati olnud!

Leave a comment:

Working...
X