Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Kuressaare

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Fännid olid tõesti Eesti top 3 tasemel täna Elamusest enda blogis juba varsti aga reis saarde oli täna ettevõtmist igati väärt!
    Ka ülekande vahendusel oli väga mõnus kuulata.
    Korralik melu ja elu staadionil.
    Nii hoida!

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Fännid olid tõesti Eesti top 3 tasemel täna Elamusest enda blogis juba varsti aga reis saarde oli täna ettevõtmist igati väärt!

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Paar filigraanset pallipuudet paistsid läbi tossuvine keskpärasena
    Sain alles nüüd mjaasa peenest huumorist aru ja tõden, et muigasin korralikult 😀

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Kuressaares on vist üldse mingi uus punt fänne tekkinud? Väga lahe, nii edasi!

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Mis sind hammustas?
    Paar filigraanset pallipuudet paistsid läbi tossuvine keskpärasena

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Hea töö kure. Tänu sellele pürole ei vaata ma enam kunagi teie mänge telekast.
    Mis sind hammustas?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Hea töö kure. Tänu sellele pürole ei vaata ma enam kunagi teie mänge telekast.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Loomulikult teen ma Sander Lahele kui toredale jalgpallurile liiga, aga kuna üks süsteem on selliselt üles ehitatud, et isegi väga selged huvide konfliktid on nende jaoks normaalsus, siis tuleb sellistele asjadele ikka ja jälle kahjuks tähelepanu pöörata. Absoluutselt ei naudi selliseid asju ja mul oleks ääretult hea meel kui minusugustel ei tekikski võimalust sellistel teemadel klähvida.

kui konkreetselt Sander Lahest kui mängijast rääkida, siis mulle jäi mulje, et hüpekaprobleemid on teda juba pikemat aega seganud, mis tekitab omakorda küsimuse, et kas poolvigane mängija peaks koondisepausi ajal kehale puhkust andma või konkurentklubi eest sõprusmängu mängima?

Kutseri kaksikvennast oleks sedapuhku isegi rohkem oodanud

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas MNa Vaata postitust
    Ma tahaks nüüd vandenõuteoreetikutelt kommentaari, et miks ta siis ikkagi mängis Pohlak helistas ja käskis mängida, et asi kahtlane ei paistaks???
    Mida Romariost ikka tahta?

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    Sander Lahelt täna 90 minutit Flora vastu.
    Ma tahaks nüüd vandenõuteoreetikutelt kommentaari, et miks ta siis ikkagi mängis Pohlak helistas ja käskis mängida, et asi kahtlane ei paistaks???

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Sander Lahelt täna 90 minutit Flora vastu.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Tundub, et jätkatakse samast kohast. Sander Lahte jälle äkitselt vigastus enne Floraga mängu segamas, nagu ka möödunud hooajal kui kogu hooaja peale jäi eemale neljast kohtumisest, millest pooled taas juhuslikult Flora vastu olid. Huvitavad kokkusattumised ikka
    Sorri, aga siin teed küll mehele natuke liiga. Tüüp on mitu mängu kannaprobleemidega mänginud ja tõenäoliselt mängib ka Flora vastu. Lihtsalt kuna probleem on olnud progresseeruv ja tuleneb ilmselt osati eelnenud hüpekamurest, siis nüüd sai see Fantasys kirja pandud. Eelmine kord oli häda, et pole kirjas, et mehel tervis pekkis on.

Leave a comment:

• tudeng
    replied
    Tundub, et jätkatakse samast kohast. Sander Lahte jälle äkitselt vigastus enne Floraga mängu segamas, nagu ka möödunud hooajal kui kogu hooaja peale jäi eemale neljast kohtumisest, millest pooled taas juhuslikult Flora vastu olid. Huvitavad kokkusattumised ikka

Leave a comment:

• Kribenski
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Eieiei, see on kokkusattumus.

Ja see, et Sander Laht saab raha töötades Flora süsteemis, ei jäta mitte mingit võimalust mitte mingisugusteks tagatoa juttudeks. Kõik on ok.
    Nagu Sander Laht Kolmandas poolajas ütles, ta on Flora jalgpallikooli treener, ta ei ole seotud Floraga süsteemiga. Plaks, plaks. 😂😂😂

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eieiei, see on kokkusattumus.

Ja see, et Sander Laht saab raha töötades Flora süsteemis, ei jäta mitte mingit võimalust mitte mingisugusteks tagatoa juttudeks. Kõik on ok.

Leave a comment:

Working...
X