Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpall televisiooni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
    Minu teada peaks Soomes ikkagi väga hästi Etv'd nägema, või on teisiti?
    Kaablis on ETV ja Viasati satelliitiga saab ETV, K2, TV3. Tasulised koik loomulikult. Hetkel nende kasutamiseks on puudu ainult raha ja televiisor
    sigpicSupport your local football team.

Kommentaar

Uus spordikanal tuleb siis Elioni digi-tv-sse number 4 alla, Orsent laheb kuhugile paketti ära.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Uus spordikanal tuleb siis Elioni digi-tv-sse number 4 alla, Orsent laheb kuhugile paketti ära.
        Super hea, et siis digitv-le ka. Orsent oligi jura.
        Algselt postitas Cule
        Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Tahaks tagasi neid aegu, kui veel CL tuli TV3 pealt...

Vähemalt Man Utd mänge nägi...

..........
          slimm.ee

Kommentaar

tv3 ei näinud sel mingit mõtet. räägiti et vaatajaid oli 8 korda vähem kui näiteks formel 1 ülekannetes. ja minu meelest jäi asi nimodi et ainult see aasta jäetakse vahele, ja järgmine aasta või millalgi jätkatakse?
            kas siis kalev sporti on võimalik saata sopcasti kaudu maailmale?
            tõesti oleks huvitav näha kuidas asi kulgeks.

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
              tv3 ei näinud sel mingit mõtet. räägiti et vaatajaid oli 8 korda vähem kui näiteks formel 1 ülekannetes. ja minu meelest jäi asi nimodi et ainult see aasta jäetakse vahele, ja järgmine aasta või millalgi jätkatakse?
              kas siis kalev sporti on võimalik saata sopcasti kaudu maailmale?
              tõesti oleks huvitav näha kuidas asi kulgeks.
              On ikka võimalik. Mina lasen küll Ustream-i, mitte SopCasti kaudu.

Kommentaar

Kas keegi voiks striimida Sopcastiga (voi ykskoik mille muu p2p softiga) Meistriliiga 33. vooru mängu FC Flora ja Viljandi Tuleviku vahel Laupäeval 20. oktoobril kell 16.55 ETV pealt?
                Striimi bitrate voiks olla vähemalt 200kbps, nii et sellega tegutsemiseks voiks olla vähemalt 0.6Mb upload kiirus.
                Nii monigi inimene oleks selle teene eest tänulik
                Selle mängu voiks siis ka lisada myp2p.eu kavasse, juhul kui striimijal selle vastu midagi ei ole.

sigpicSupport your local football team.

Kommentaar

kahjju et nad akkawad n2itama seda eesti liigat poole tuusem olex kui etw peal olex chelseaTV nagu on wia sat sport peal aga eesti keelne siis saax paremini aru jne 2kki j2rgmine aasta tuleb siis ma ostax endale selle tigi boxi kyll kuigi see suht kallis
                  camon you bluus! chelsea!

Kommentaar

Algselt postitas benny Vaata postitust
                    kahjju et nad akkawad n2itama seda eesti liigat poole tuusem olex kui etw peal olex chelseaTV nagu on wia sat sport peal aga eesti keelne siis saax paremini aru jne 2kki j2rgmine aasta tuleb siis ma ostax endale selle tigi boxi kyll kuigi see suht kallis
                    See peab küll fake konto olema, nii haiget juttu küll keegi tõsiselt ei saaks rääkida
                    Algselt postitas budulojus
                    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Täiega hea, et hakkatakse lõpuks Eesti liigat näitama. Praegu saab viasat sport2 pealt ainult chelsea tvd vaadata mis on suht igav. Vähemalt ManU tv on huvitav.
                      Algselt postitas Cule
                      Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

nu hull asi ett mull meeldib chelsea rohhkem kui eesti liiga miss un nii sitt

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                          Täiega hea, et hakkatakse lõpuks Eesti liigat näitama. Praegu saab viasat sport2 pealt ainult chelsea tvd vaadata mis on suht igav. Vähemalt ManU tv on huvitav.
                          nu unn jah veic igaw sest ma ei saa eriti aru miss seal r22gitaxe sestt oskan aint eesti keelt aga v2rava momentte saab ikka vaadata jne

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                            See peab küll fake konto olema, nii haiget juttu küll keegi tõsiselt ei saaks rääkida
                            Tüüp teeb vist tõesti nalja. Selline tekst ja sellised kirjavead 26´e aastaselt. Lausa naerma ajab . Või äkki tüüp ei teegi nalja, tegelt käib tüüp mingis teises klassis ja ajab enda arust loogilist ning tarka juttu? Ei tea. Aga siiamaani on mees ikka hiilanud.
                            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                            Algselt postitas taku*
                            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

nu hull asi ett mull meeldib chelsea rohhkem kui eesti liiga miss un nii sitt
                              Ok, lepime ära, ma enam ei ole sinuga kuri.
                              Algselt postitas Cule

Kommentaar

oskan aint eesti keelt
                                Kindel ikka??
                                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Working...
                                X