Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpall televisiooni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Muuseas, sama Aleksandr Kerzhakov on ohtlik viimase minuti väravate lööja

Kommentaar

Algselt postitas lennat Vaata postitust
      Muuseas, sama Aleksandr Kerzhakov on ohtlik viimase minuti väravate lööja
      Ja ainus ta oligi seal, Real Madridis oli veel üks iivan, rohkem ei märganudki.

Kommentaar

Kas keegi mäletab mõnda Pohlaku, Sireli või Kanniku intekat, kus nad ütlesid välja mõtte a'la "meistriliigat pole mõtet näidata, sest see oleks pigem antireklaam jalgpallile". Oleks väga tänulik, kui keegi oskaks sellisele intervjuule viidata. Ma ei suuda leida, kuigi mäletan, et sellest on räägitud.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Näedsa, kirjuta ja leiad: http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=187183

Kui keegi aga veel midagi leiab, andke teada!

Kommentaar

sorri jah Urmar, laksin sonadega vahe liiale. eks neid venelasi ole seal Hispaanias kogu aeg manginud. kahjuks ei joua hetkel analuusi teha palju neid seal tegelt hetkel mangimas on
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

neid oli jah palju, aga kõik pensionil, nii Mostovoi, Karpin, Hohlov, Onopko jne, neid oli tõesti palju, aga nüüd on paremad kodus ja vanemad erus. hohlov vist toksib veel venemaal.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                No TV3-st koristati CL just sellepärast, et miks näidata seda inimestele tasuta, kui on võimalik 280.- eets kuus maksta paketi eest, kus CLi vaadata.
                Kust sa seda võtad? Ise mõtlesid välja? Asi oli pigem ikka vaatajate vähesus. Nagu TV3-e tollane juht JÜri Pihel ütles: "Miks peaks kommertskanal näitama programmi, mida vaatab keskmiselt 53 000 inimest."

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                  Kust sa seda võtad? Ise mõtlesid välja? Asi oli pigem ikka vaatajate vähesus. Nagu TV3-e tollane juht JÜri Pihel ütles: "Miks peaks kommertskanal näitama programmi, mida vaatab keskmiselt 53 000 inimest."
                  Kui inimene usub igat asja, mida talle kommertskanali juht ütleb, siis jah. Ma kohe kuidagi ei usu, et samal ajal näidatavad iidamast-aadamast Hollywoodi märulid rohkem publikut tõmbavad. Vähemalt minu ringkonnas vaatasid CL-i isegi väga jalgpallikauged inimesed ja olid ülekannete lõpetamises pettunud.

Mina jään ikkagi selle aspekti juurde, et Viasat, röövlid nagu nad on, üritasid selle nõksuga rõhkem abonente koguda.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                    Kui inimene usub igat asja, mida talle kommertskanali juht ütleb, siis jah. Ma kohe kuidagi ei usu, et samal ajal näidatavad iidamast-aadamast Hollywoodi märulid rohkem publikut tõmbavad.
                    Usu või mitte, aga tõmbavad. Kusjuures see pole mingi ühe kommertskanali juhi jutt vaid ametlik Emori uurimus. Kahjuks on see nii, et sport eesti telemaastikul üldiselt ei müü. Ainult F1-l on piisavalt vaatajaid, et kommertskanalile tasub see ära. Ilmselt tasuks ka suusatamise näitamine, kui too ETV käest ära näpsata, kuid see on ka kõik.

Kommentaar

Usu või mitte, aga tõmbavad. Kusjuures see pole mingi ühe kommertskanali juhi jutt vaid ametlik Emori uurimus.
                      xa-xa-xa, nagu viimasel ajal on kombeks öelda. milline sinisilmsus; kõik uuringud on kellegi poolt tellitud, ei maksa unustada.

Näiteks. Samasugune ametlik 'emori uurimus', küll suitsetamise teemadel, lõppes mulle peale esimest vooru meiliga, et kahjuks jäetakse teine küsitluselaine ära ja uuringut ei jätkata. Oleks vastanud uuringu tellijale, Barclayle, soodsaid vastuseid (jah, tõmban ainult barclayd, jah barclay pakk on kõige kaunim), nagu mu töökaaslased, oleks saanud vastata teisele ja kolmandalegi voorule. Paraku ütlesin kohe alguses ära, mis asjast arvan ja minu arvamus elmineeriti. Seega võite need ametlikud emori uurimused omale aanusesse pista.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                        Seega võite need ametlikud emori uurimused omale aanusesse pista.
                        Millest selline sitaloopimine? Teleauditooriumi uuring pole mingi meili teel küsimine, vaid täpsete telerimõõdikute poolt saadud info põhjal kokku pandud. Loomulikult ei saa välistada, et keegi nendega manipuleerib vms aga maailmas on igasugu lollakaid asju mida ei saa välistada, kas see tähendab, et sa ei usu enam mitte midagi või? Edu sulle siis...

Kommentaar

xa-xa-xa, nagu viimasel ajal on kombeks öelda. milline sinisilmsus; kõik uuringud on kellegi poolt tellitud, ei maksa unustada.

Näiteks. Samasugune ametlik 'emori uurimus', küll suitsetamise teemadel, lõppes mulle peale esimest vooru meiliga, et kahjuks jäetakse teine küsitluselaine ära ja uuringut ei jätkata. Oleks vastanud uuringu tellijale, Barclayle, soodsaid vastuseid (jah, tõmban ainult barclayd, jah barclay pakk on kõige kaunim), nagu mu töökaaslased, oleks saanud vastata teisele ja kolmandalegi voorule. Paraku ütlesin kohe alguses ära, mis asjast arvan ja minu arvamus elmineeriti. Seega võite need ametlikud emori uurimused omale aanusesse pista.
                          Kuna olen veidi uuringutega tegelenud ja ka küsitlusi läbi viinud, olen ka näinud neid, kes üritavad igasugustel kummalistel põhjustel uuringuid kahtluse alla seada. Sinu poolt välja toodu kahtlused on kõige tavalisemad, kui täpselt ei suudeta mõista uuringu metoodikat ja tulemuste analüüsi. Kui sa ei tunne uuringute põhimõtteid ja metoodikaid, siis ei tasu seda hõiskama minna. Sellest jääb lihtsalt rumal maitse suhu. See kõlab lihtsustatult nii, et jooksed tänavale karjuma kui rumal ma olen. Enamasti inimesed, kes soovivad mingis valdkonnas kaasa rääkida, teevad teema endale selgeks. Kahtlemata võib olla ja ongi uuringutes nö. naljamehi, kes kas rumalusest või tahtlikult üritavad torpedeerida uuringuid. Samas viiakse küsitlused läbi piisavalt suure valimiga, et sellised "naljamehed" ei mõjuta uuringutulemusi.

Päikest

Kommentaar

Millest selline sitaloopimine? Teleauditooriumi uuring pole mingi meili teel küsimine, vaid täpsete telerimõõdikute poolt saadud info põhjal kokku pandud. Loomulikult ei saa välistada, et keegi nendega manipuleerib vms aga maailmas on igasugu lollakaid asju mida ei saa välistada, kas see tähendab, et sa ei usu enam mitte midagi või? Edu sulle siis...
                            Aitäh, edu on vaja. Sitta ma ei loobi, vaid räägin omadest kogemustest 'sõltumatu' uuringufirma töömeetoditest.

Mis puutub telemõõdikutesse, siis see on jaburaimast jaburam süsteem, aga samas ka tõepoolest ainus argument, mille põhjal telekanalid reklaami müüvad. Neid on Eestis kasutusel vist umbes 300. Jaga Eesti televaatajate arv mõõdikute arvuga, ja sa saad, mitut inimest-vaatajat üks mõõdikuga televiisor tegelikult esindab. Ehk kui kaks telemõõdikuga keskmist jalgpallikauget eestlast vaatab CL asemel Chuck Norrist, korrutatakse veerandtunni reiting rahvastikuregistrist saadud koefitsendiga ja skoor on juba mitte 2-0, vaid 6000-0 chucki kasuks. Pole just teab mis pädev alus hindamaks, mitu inimest TEGELIKULT vaatas vutti ja mitu mitte. Sellegipoolest võtab Emor need andmed kokku ja edastab kanalile, et CLi vaatas, ütleme, 50k inimest ja chucki 150k.

Ühtlasi ei ole väga keeruline neid tulemusi ka manipuleerida soovitud suunas, nagu sa targalt välja pakkusid. Tuleb nt leida vaid need 2 inimest, kellele Narvas mõõdik on teleka taha ühendatud, 'korraldada' nii, et telekas on õigel ajal õigel kanalil lahti ja sa võid hiljem 'Emori uuringutele' tuginedes väita, et terve Narva linn vaatab andunult 'Sõber koera'.

Kommentaar

Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitust
                              niu niu niu
                              Kevadel ikka sulab igasugu demagooge pruuni kooriku alt välja.

Kommentaar

Mis puutub telemõõdikutesse, siis see on jaburaimast jaburam süsteem, aga samas ka tõepoolest ainus argument, mille põhjal telekanalid reklaami müüvad. Neid on Eestis kasutusel vist umbes 300.
                                Täpne arv on 330 ja need on jagunenud 275 pere vahel ehk mõnes peres on ka mitu.

Kommentaar

Working...
                                X