Algselt postitas MaRtin_12
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpall televisiooni
Collapse
X
-
No, aga jalgpall on maailmas kõigekõigekõige tuntum ala jne.
Sest Baltimaades ei näe ju absoluutselt peale CLi mitte midagi. Isegi oma maa meistrivõistlusi pole pildis. Isegi kui väga tahaks, raha eestki ei saa näha.
Mingi erakanali võiks ikka teha. Kas Soomeski üldse sellist kanalit leidub, ei tea.
Kommentaar
-
Muuseas sattusin kord sellele tabelile peale ja Zamundamees oli vapralt aastavahetuse top kümnes. Reiting oli tunduvalt kõrgem kui mõnel kvaliteetfilmil.Algselt postitas vostrjakov Vaata postitust"prints zamundast"
Kommentaar
-
Viasati kanalid näitavad ju peale CLi ka muid asju. Näiteks France Ligue 1, Holland Eradivisie, FA Cup jneAlgselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustNo, aga jalgpall on maailmas kõigekõigekõige tuntum ala jne.
Sest Baltimaades ei näe ju absoluutselt peale CLi mitte midagi. Isegi oma maa meistrivõistlusi pole pildis. Isegi kui väga tahaks, raha eestki ei saa näha.
Mingi erakanali võiks ikka teha. Kas Soomeski üldse sellist kanalit leidub, ei tea.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
jah, aga kui suur on otseulekannete maht programmis? kui palju kedagi kotib mingi jargmise paeva kordusulekanne? ja huvitav oleks tegelt teada palju vaadatakse naiteks neid liigasid mida sa siin eespool mainid? ma siiski julgeks pakkuda et need on populaarsuselt teisejargulised liigad. muidugi tekib selle peale kusimus, et kui palju on voimalik Skandinaavias (kuna Viasati peamine turg on siiski Skandinaavia ma eeldan) naha naiteks legaalselt Premieri ja La Ligat? ma siin olen nainud, et miskid kanalid ikkagi naitavad, ainult et kas need on tasulised voi tasuta voi kuivord populaarsed need kanalid on?Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustViasati kanalid näitavad ju peale CLi ka muid asju. Näiteks France Ligue 1, Holland Eradivisie, FA Cup jneCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Ei toetu küll faktidele, kuid näiteks Viasat Sport1(minu teada rootsi kanal??) näitab Prantsusmaa liigas just enamasti nende meeskondada mänge, kus mängivad rootslased. Nii et ma arvan et rootslasi huvitab hoopis rohkem Ligue1 kui näiteks La Liga.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustjah, aga kui suur on otseulekannete maht programmis? kui palju kedagi kotib mingi jargmise paeva kordusulekanne? ja huvitav oleks tegelt teada palju vaadatakse naiteks neid liigasid mida sa siin eespool mainid? ma siiski julgeks pakkuda et need on populaarsuselt teisejargulised liigad. muidugi tekib selle peale kusimus, et kui palju on voimalik Skandinaavias (kuna Viasati peamine turg on siiski Skandinaavia ma eeldan) naha naiteks legaalselt Premieri ja La Ligat? ma siin olen nainud, et miskid kanalid ikkagi naitavad, ainult et kas need on tasulised voi tasuta voi kuivord populaarsed need kanalid on?Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Neil pole valikut. Nad näitavad siiski ainult otse iga pühapeäva õhtust kella 10st mängu ja see pole vast rootslaste otsustada kelle mäng parasjagu toimuma saab.Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustEi toetu küll faktidele, kuid näiteks Viasat Sport1(minu teada rootsi kanal??) näitab Prantsusmaa liigas just enamasti nende meeskondada mänge, kus mängivad rootslased. Nii et ma arvan et rootslasi huvitab hoopis rohkem Ligue1 kui näiteks La Liga.
Kommentaar
-
selles paistab sul oigus olevat, Rennesi mange ikka naidatakse sagedamini naiteks. aga siin ju viimastel hooaegadel oli Larsson Barcelonas ja ka tihti platsil vahemalt viimasel aastal, ei tahaks uskuda, et rootslasi jataks Larssoni tegemised kulmaks ja popim oleks Ligue 1. Itaalia liigat siin vist prooviti vahepeal naidata, aga nuud see ka kadunudAlgselt postitas ALECOQQ Vaata postitustEi toetu küll faktidele, kuid näiteks Viasat Sport1(minu teada rootsi kanal??) näitab Prantsusmaa liigas just enamasti nende meeskondada mänge, kus mängivad rootslased. Nii et ma arvan et rootslasi huvitab hoopis rohkem Ligue1 kui näiteks La Liga.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Arvatavasti on La Liga mängude näitamine selle taha jäänud, et La Liga ülekandmishinnad on märksa krõbedamad kui Ligue1 omad.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustselles paistab sul oigus olevat, Rennesi mange ikka naidatakse sagedamini naiteks. aga siin ju viimastel hooaegadel oli Larsson Barcelonas ja ka tihti platsil vahemalt viimasel aastal, ei tahaks uskuda, et rootslasi jataks Larssoni tegemised kulmaks ja popim oleks Ligue 1. Itaalia liigat siin vist prooviti vahepeal naidata, aga nuud see ka kadunudAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
seda ma usun toesti, ka Eurosport ei naita enam ju La Liga kolle oma ulevaates.Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustArvatavasti on La Liga mängude näitamine selle taha jäänud, et La Liga ülekandmishinnad on märksa krõbedamad kui Ligue1 omad.
samas vaadates liveonsati andmeid et kes naitasid siis eelmisel nadalavahetusel La Liga tahtsamaid mange. osad telejaamad on tundmatud. samas kahtlen et Viasatil niivord kehvem seis neist oleks et nuud ulekandeid teha ei saaks. NTV Turkey on ju uldse tasuta kanal satelliidil. Pigem eeldan siiski et Viasati poolne huvipuudus
Recreativo-Barcelona
Al Jazeera Sport +2
Arena Home
Canal+ Sport (Fra)
Diema Extra
DigitAlb Premium 1
ESPN Pacrim
Kanal 5 (Den)
NTV Turkey
NTV+ Football
Sky Calcio 3
Sky Sports 3 (uk)
Sport 1 (Cze)
Sport 1 (Ned)
Sport 1 (Ukr)
Sport 5
Sport TV2
SportKlub (Hun)
SuperSport 1 Nova
Taquilla 2
Tippeliga 1
TV4 Sport-Expressen
Real Madrid- Gimnastic
Al Jazeera Sport +2
Arena Home
B92 TV
Diema+
DigitAlb Premium 1
ESPN Brazil
ESPN Pacrim
NTV Turkey
NTV+ Sport On-Line
Sky Calcio 9
Sky Sport Italia 3
Sky Sports 3 (uk)
Sport 1 (Cze)
Sport 1 (Ukr)
Sport 2 (Hun)
Sport 5+
Sport TV2
SuperSport 2 Nova
SuperSport 7 SA
Taquilla 1
Tippeliga 1
TV4+
Sevilla-Celta Vigo
Al Jazeera Sport +2
Arena Home
Canal+ Spain
Canal+ Sport (Fra)
Canal+ Sport (Pol)
Diema+
DigitAlb Premium 1
E2 Turkey
ESPN Brazil
ESPN Pacrim
Sky Calcio 2
Sky Sport Italia 3
Sky Sports 3 (uk)
Sport 1 (Cze)
Sport 1 (Ned)
Sport 1 (Ukr)
Sport TV2
SportKlub (Hun)
SuperSport 2 Nova
SuperSport 7 SA
TV4+Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Vaata Leedsi, mida sa veel tahad elult tahtaAlgselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustAga kuhu jääb Inglise, Hispaania ja Itaalia liigad? 3 kõige tugevamat liigat.
//: Võiks mõne neistki, ÜHE sisse osta!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar