Algselt postitas lenc
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpall televisiooni
Collapse
X
-
jah, aga samas on ju potentsiaal olemas, sest kuidas muidu seletada lahti vostrjakovi poolt edastatud edetabelit. ei tahaks uskuda, et need kes muidu jalkat ei vaata, vaatavad jalkat ainult siis kui on MM voi EM, ehk siis mingi ule 2 aasta krutitakse telekas jalka peale. CL peaks ju olema samavordvaarse huvitatusega.Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustSellised uuringud ei ole mitte eriti odav tegevus. Selle hind küündib ühe korraliku keskklassiauto tasemele. Ainus mõeldav tellija võiks olla EJL. Paraku ei ole nähtavasti neilgi piisaval märal vahendeid. Ma usun, et siit foorumist ei leia kedagi, keda jalgpall ei huvitaks, või kelle tuttavadki ei käi jalgpalli vaatamas. Kuid võtka nalja pärast kasvõi kodumaja trepikoda ette. Ma kahtlustan, et teie olete ainsad, kes vaataks jalgpalli
Jalgpall ei ole kahjuks kuigi populaarne just vaadatavuse seisukohalt. Üheks näitajaks on kahtlemata ka pealtvaatajate arvud liigades.
tegelt ma pakun, et CL-i hada TV3 jaoks oli magus teleaeg ja mingid filmid voib olla toesti toid suurema auditooriumi. samas kui panna naiteks paevasele ajale nadalavahetusele otseulekanded valisliigadest ja ma usun kull, et oleks rohkem pealtvaatajaid kui praeguse programmi puhulCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Kusjuures. Uudiseid aastast 1996.
Hea et need meistri- ja karikavõistlused siis tähelepanuta ei jäänud. Juba 11aastat tagasi.Tippjalgpall TV 3 ekraanile! Kõige värskem uudis! Eile pärastlõunal sõlmisid TV 3 ja Eesti Jalgpalliliit kolmeaastase koostöölepingu, millega TV 3 omandas ainuõiguse teha otseülekandeid Eesti jalgpallikoondise mängudest rahvusvahelistes sarjades, samuti muudest tähtsamatest kohtumistest. Tähelepanuta ei jää ka Eesti meistri- ja karikavõistlused. Esimene huvitekitavam ülekanne ei anna ennast kaua oodata. 24. aprillil näidatakse Eesti-Islandi sõpruskohtumist Tallinnas. Lepingu teine osa sätestas, et TV 3 hakkab näitama kord nädalas (esmaspäeviti) jalgpallipäevikut, milles antakse veerand tunni vältel edasi kõik, mis Eesti jalgpallihuvilisele vaatamisväärne võiks olla.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Mõned aastat tagasi kui mina eriti suur fanaatik polnud, ma vaatasin küll ainult MM-e ja EM-e ning Eesti koondise mänge, CLi mänge ei vaadanud üldse või väga harva. Sama toimus ka paljude tuttavate seas.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustjah, aga samas on ju potentsiaal olemas, sest kuidas muidu seletada lahti vostrjakovi poolt edastatud edetabelit. ei tahaks uskuda, et need kes muidu jalkat ei vaata, vaatavad jalkat ainult siis kui on MM voi EM, ehk siis mingi ule 2 aasta krutitakse telekas jalka peale. CL peaks ju olema samavordvaarse huvitatusega.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Jah, selles on sul õigus. Kahjuks ei tea jalgpalliülekannete maksumust ning telejaamade reklaamimüüki. Telejaama peamine eesmärk on kasumi teenimine. Praegu ostavad nad pigem mingi odava filmi kümneks korraks näitamiseks kui maailmatasemel jalgpalli näitamise õiguse.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustjah, aga samas on ju potentsiaal olemas, sest kuidas muidu seletada lahti vostrjakovi poolt edastatud edetabelit. ei tahaks uskuda, et need kes muidu jalkat ei vaata, vaatavad jalkat ainult siis kui on MM voi EM, ehk siis mingi ule 2 aasta krutitakse telekas jalka peale. CL peaks ju olema samavordvaarse huvitatusega.
Kommentaar
-
Kui sa ei tunne reklaamimüügi ning telesaadete ja -formaatide tootmise, ostmise ja näitamise põhimõtteid ja metoodikaid, siis ei tasu seda hõiskama minna. Sellest jääb lihtsalt rumal maitse suhu. See kõlab lihtsustatult nii, et jooksed tänavale karjuma kui rumal ma olen. Enamasti inimesed, kes soovivad mingis valdkonnas kaasa rääkida, teevad teema endale selgeks.Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustKahjuks ei tea jalgpalliülekannete maksumust ning telejaamade reklaamimüüki. Telejaama peamine eesmärk on kasumi teenimine. Praegu ostavad nad pigem mingi odava filmi kümneks korraks näitamiseks kui maailmatasemel jalgpalli näitamise õiguse.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
no naed nuud joudsimegi minu arust sinna punkti, mis minu arust eristaks tava kommertskanalit spordikanalist. Tavakanali jaoks on tahtis publikunumbri hoidmine labi voimalikult odava programmi. Ideaalis aga mina naeks spordikanali puhul seda, et oleks vaja tuua pusikliente juurde labi mingite ahvatluste ja neid siis nendega kinnistada kanali kulge.Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustJah, selles on sul õigus. Kahjuks ei tea jalgpalliülekannete maksumust ning telejaamade reklaamimüüki. Telejaama peamine eesmärk on kasumi teenimine. Praegu ostavad nad pigem mingi odava filmi kümneks korraks näitamiseks kui maailmatasemel jalgpalli näitamise õiguse.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
irwAlgselt postitas fitti Vaata postitustKui sa ei tunne reklaamimüügi ning telesaadete ja -formaatide tootmise, ostmise ja näitamise põhimõtteid ja metoodikaid, siis ei tasu seda hõiskama minna. Sellest jääb lihtsalt rumal maitse suhu. See kõlab lihtsustatult nii, et jooksed tänavale karjuma kui rumal ma olen. Enamasti inimesed, kes soovivad mingis valdkonnas kaasa rääkida, teevad teema endale selgeks.
Sellega piirdubki su geniaalsus - hale 
Erinevalt sinust ma ei hakanud hõiskama, et TV3'e töö on kehvasti korraldatud ja tuleks hoopis teistmoodi teha. Sina aga just sellega silma paistsid. Mina ei tulnud õpetama, kuidas TV3 peaks enda tööd korraldama, sest ma ei tunne teemat. Sina vastupidiselt puudulikule teema valdamisele vaatamata oma "tarkuses" üritad ikka targutada ja õpetada. Ma ei seadnud vähimalgi määral endale eesmärgiks televisoonitöös kaasa rääkimise (kui sa mu laused läbi loeksid, siis jõuaksid ka viimaks sellisele järeldusele - võid ka mitu korda lugeda, kui esimese hooga aru ei saa. Ja esimese hooga võid lugeda ainult pool, kui rohkem ei jõua ja siis puhata veidi), vaid rääkisin eelkõige statistika kogumisest. Sina võiksid aga rääkida seda, mida sina valdad.
Päikest
Kommentaar
-
Jah, fitti, mine kujunda edasi, muud sa ei mõista ju.
Teemasse ka - ma ei tea, mitu korda ma seda siin foorumis juba rääkinud olen, aga TV3 vaatajanumbrid läksid selgelt alla selle 2003/04 hooajaga, kui edasi said igasugused Portod ja Deporid, mis tavainimest ei huvita ju. Liverpooli ja Barcelonat vaataks kindlasti hoopis rohkem rahvast, vähemalt oma tuttavate pealt vaadates, kes ei ole erilised vutifännid, julgeks küll nii väita. Nt see hooaeg jaguks kindlasti vaatajaid. Aga see langes kokku ajaga, kui TV3 kukkus ka igale poole filmide vahele eriti rämedalt reklaami müüma ja muidugi siis Piheli ja teiste meeste hing ei kannatanud vaadata, et on õhtuses programmis kaks korda 45 minti, kuhu keskele ei annagi mingit veerandtunnist plokki surada. Kuhu nad omadega nüüd niimoodi vaatajale pähe lastes jõudnud on, teab muidugi igaüks. Pikka ja rasket virelemist neile minu poolt igatahes.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
edetabeli koostasin vastavalt EMORi kodulehel avaldatud andmete põhjal. parem pildi saamiseks tuleks süüvida tv kanalite majandamisse. minule teada olevalt ostetakse ülekandeid ja filmide näitamisõigusi pakettidena. see tähenadb siis, et kui soovid näidata mõne fimistuudio kassahitti siis saad kaasa peotäie "vanat klassikat". tõenäoliselt sama kehtib ka spordi kohta. arvestades seda, et CL on euroopas suhteliselt tuntud ja populaarne seega on selle ülekandmine kohe kindlasti kallim kui näidata korra aastas "visa hinge" ja "prints zamundast". nüüd tuleb kasutusele sõna rentaablus. kui "prints zamundast" vaatab näiteks 12 000 inimest ja CL vaatab 30 000 inimest siis tõenäoliselt on kasulikum kedrata igal aastal "prints zamundast" (nagu nii leidub mõni kes soovib vaadata selles filmis esinevat bändi sexsual chocolate). raha paneb kõik paika mis puudutab tv3 ja kanal2. etv toimimine ja programm pannakse paika nii, et kõik huvigrupid saaksid oma saateid vaadata (huvigrupp = maksumaksija). kui stabiilselt vaatab CL alla 100 000 inimese siis see ongi argument miks selle näitamine ära lõpetati kuna 21.45 on suhteliselt magus aeg millal saab müüa hea hinnaga reklaami.jah, aga samas on ju potentsiaal olemas, sest kuidas muidu seletada lahti vostrjakovi poolt edastatud edetabelit. ei tahaks uskuda, et need kes muidu jalkat ei vaata, vaatavad jalkat ainult siis kui on MM voi EM, ehk siis mingi ule 2 aasta krutitakse telekas jalka peale. CL peaks ju olema samavordvaarse huvitatusega.
TV3 hiilgas mängude valikul viimasel aastal mängudega kus löödi suhteliselt vähe väravaid - aga seda ju enamus inimesi vist ootab. pealegi oli nende valiku nii öelda olematud magnetid (äkki jällegi põhjus paketi hinnas)
Kommentaar
-
Mina ei usu seda igastahes.Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustNo, praegu igatahes vaataks inimesed CLi sama palju, kui jalgpalli MMi.
See jogabonito jne jne, kommertsreklaamid on ikka kõvasti tõstnud jalgpallimainet, vaadatavust jne.
Keegi oskab öelda palju vaadati Levadia-Newcastle mängu?Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
vaatasin siin huviparast mida siis Eestis uldlevinud Viasat Sport vaatajaile pakub. huvitav oleks Viasatilt teada, et mis on nende programmis vaatajate lemmikud? kui nuud kergelt silmaga ule lasta, siis pakun et CL on pikalt eest ara. enamus on mingid kordussaated, kordusmangud. ja kanal toimib, sest on tasuline.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Võiks ju teha, kasvõi Viasat, rikas firma, tasuks ära, kanali Viasat Football.
Näitaks iga nädal mingit EPLi, La Liga, Serie A, CLi, karikasarjade mängud, rohkem pole vajagi. Ja iga päev mingid kokkuvõtvad uudised transferitest, intervjuud jne. Asi on tegelikult lihtne, tooks sisse kah, raha ka on ju. Ei tea mina.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar