Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kohtla-Järve JK Järve
Collapse
X
-
Algselt postitas toonetikas Vaata postitustUuel hooajal on Meistriliiga siis Lootusetu))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Mis sa irvitad? Olete koos floraga, kurega spordis ja meistriliigas nagu pohlaku litsid. teeb teiega mida tahab. ning poleks kalev kurele kinginud 4 punkti oleks kõik teistmoodi.
nii et, pigem oleme esiliigas ning mulle nagu fännile pole üldse meeskonna eest häbi, kui olla sama litsi moodi nagu olete teie, kalev või tammeka!
ma vähemalt tulen Lootuse mängule ning vaatan mängu mitte pohlaku poolt pakutud teatri etenduse.Lootus sureb viimasena!
Kommentaar
-
Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitustMis sa irvitad? Olete koos floraga, kurega spordis ja meistriliigas nagu pohlaku litsid. teeb teiega mida tahab. ning poleks kalev kurele kinginud 4 punkti oleks kõik teistmoodi.
nii et, pigem oleme esiliigas ning mulle nagu fännile pole üldse meeskonna eest häbi, kui olla sama litsi moodi nagu olete teie, kalev või tammeka!
ma vähemalt tulen Lootuse mängule ning vaatan mängu mitte pohlaku poolt pakutud teatri etenduse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustEi taha kuidagi tuju rikkuda, aga esiliigas on Pohlaku klubisid ka mitu tükki.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustneid pohlaku klubisi jagub ikka igale poole.Aga küll Lootus tagasi varsti meistriliigas on.
Kommentaar
-
Võetud soccerneti uudisest.
Põhjus, miks Lootus seda ei märganud, seisnes ilmselt selles, et ühe oma selle hooaja kolmest hoiatusest teenis Gabinet justnimelt kohtumises Tarva vastu. Kuigi tolle mängu tulemus tühistati, jäävad mängus määratud hoiatuskaardid juhendi kohaselt ikkagi kehtima.
Päris haiglane süsteem, et tulemus tühistatakse, kuid kaardid jäävad. Kas see kõikjal nii?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustVõetud soccerneti uudisest.
Põhjus, miks Lootus seda ei märganud, seisnes ilmselt selles, et ühe oma selle hooaja kolmest hoiatusest teenis Gabinet justnimelt kohtumises Tarva vastu. Kuigi tolle mängu tulemus tühistati, jäävad mängus määratud hoiatuskaardid juhendi kohaselt ikkagi kehtima.
Päris haiglane süsteem, et tulemus tühistatakse, kuid kaardid jäävad. Kas see kõikjal nii?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar