Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• maisi lapsed
    replied
    Kas ma saan aru,et Kalju on Kalevile abikäe ulatanud?! Et vennad .

Leave a comment:

• kucker
    replied
    JK Tallinna Kalev jagab täna Meistrite liiga ja karikamängus kokku üle 1500 tasuta pileti
    JK Tallinna Kalev annab igale tänase Nõmme JK Kalju ja FC Viktoria Plzen Meistrite liiga mängu ning JK Tallinna Kalevi ja Tallinna FC Infoneti Evald Tipneri karika 1/32 finaali mängu külastajale tasuta pileti laupäevasele liigamängule Nõmme JK Kalju vastu.

Premium liigas üheksandat kohta hoidva JK Tallinna Kalevi ja liiga liidri Nõmme JK Kalju kohtumine algab 3. augustil kell 19:30 Kalevi Keskstaadionil ja sellest mängust teeb otseülekande ka Postimees.ee

Leave a comment:

• kucker
    replied
    Homse mängu link:

Leave a comment:

• kucker
    replied
    Tallinna Kalevi jalgpalliklubi koos Tipikas TVga pakub kõikidele jalgpallisõpradele võimaluse jälgida JK Tallinna Kalevi ja Tallinna FC Infoneti kohtumist interneti Live-ülekandena.
    JK Tallinna Kalev ja Tallinna FC Infonet kohtuvad Evald Tipneri karika 1/32 finaali raames teisipäeval, 30. juulil, algusega kell 18:00 Kalevi Keskstaadionil.
    Pilti ja heli toodab TTÜ Filmiklubi. Kvaliteetset heli ja pilti suudetakse pakkuda kuni 1000 vaatajale.
    Ülekanne algab 18.00 ja internetist pääseb live ülekannet vaatama www.jkkalev.ee või http://tipikas.tv/sport

Sealt aadressilt saab valida ülevalt lingi OTSE, sellele klikates pääseb lehele, kus avaneb live-ülekanne. Kvaliteedi huvides soovitatakse kasutada Mozilla Firefox internet browserit, hakkama saab ka Internet Exploreriga. Live-ülekande vaatamine on kõikidele huvilistele tasuta.
    kalevinfonet.jpg

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    eks selleks ongi eesti paganama hea sihtkoht pettuste oranisaatoritele, palgad mängijatel olematud, pidevalt hilinetakse nende maksmisega või jäädakse suisa võlgu, samas on mängijal mingi tänapäevane võltsettekujutus, kuidas üks jalgpallur elama peaks...
    see kõik ju annab hea võimaluse petturile, et ära moosida rahahädas ja motivatsioonipuuduses mängija ja no sajast kümme ikka annavad ahvatlustele järgi, eriti kui korra on juba lastud asjadel nii kaugele minna, nagu transi puhul, et kõik teavad aga midagi erilist ei järgnegi

Leave a comment:

• Ramm
    replied
    Lisaks käib kihlvedudes sellised summad, et ühe pettuse eest pmst teenib eesti liiga jalgpallur aasta palga - motivatsioon missugune!

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas Reins Vaata postitust
    Mul isiklikult käib lihtsalt üle mõistuse, et miks üks noortekoondislane, kellel oleks reaalne võimalus jalgpallurina karjääri teha, peaks niimoodi enda karjäärile vee peale tõmbama.
    Miks mitmed Itaalia A-koondislased on oma karjäärile vee peale tõmmanud?

Eks raha ahnus võib ükskõik kelle mingi hetk maha niita.

Leave a comment:

• Reins
    replied
    Aga samas kergendab selline suletud süsteem võimalust nö "ära teha" kellelegi. Läbipaistvus on üks demokraatia alustalasid.
    Mul isiklikult käib lihtsalt üle mõistuse, et miks üks noortekoondislane, kellel oleks reaalne võimalus jalgpallurina karjääri teha, peaks niimoodi enda karjäärile vee peale tõmbama. Jutu järgi tundub kah nagu mõistlik noormees, mitte mingi mats. See on ju ka teada, et EJL tegeleb väga tõsiselt kihlveopettuste ennetamise-/uurimisega ning nö vahelejäämise risk on siin niivõinaa kõrgendatud kuna tegemist äärmiselt aktuaalse probleemiga. Aga eks kõik on võimalik, see et minu jaoks tunduks sellises asjas osalemine absurdne ei tähenda, et kõik nii mõtleksid.
    Sander Karuga tundub mulle jällegi asi selgem olevat - tema enda avaldus meedias oli nagu mingist valetaja handbookist - jube mull. + veel see Viljandi ja Kalju mäng, mille kohta siin foorumis omal ajal spekulatsioonid liikusid. Tal nagu oli vähem kaotada ka vahelejäämise korral - ega ta vist karjääri nagunii teinud ei oleks.
    Loodan, et ikka mingit infot avaldatakse veel nende mahhinatsioonide kohta. Ehk saaks pildi selgemaks.

Leave a comment:

• uhuu
    replied
    Samamoodi käib asi mujal ka, sellised organisatsioonid ongi sellised kinnised, seda ei saa võrrelda riigi organitega, see ei ole tsiviilkohus, et materjalid peaksid avalikud olema. Veerpalu juhtum oli samamoodi, keegi midagi ei teadnud, kinnised istungid, mitmeid kuid spekulatsioone, et mis otsus tulla võib, 10 korda lükati edasi otsustamist.

Võimalik, et tunnistused ongi antud klausliga, et need on konfidentsiaalsed. Kui avaldataks, et Tiit ütles, et Teet lubas talle 5 euri kui ta palli oma väravasse lööb... arvad et keegi peale seda annaks enam mingeid tunnistus? Liidul pole võimu väljaspool oma organisatsiooni seega ei saa nad välja tulla asjadega, mis läheksid nende võimusest välja... Ja Narva asi veel käib ja võimalik, et need juhtumid on seotud.

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Okei, võib-olla kirjutasin tõesti natukene ennatlikult, aga kui on olemas tunnistajad ja nimed, siis mida siin karta? Mees mõisteti süüdi, aga fakte ei avalikustata, wtf? Rääkige faktidest, mille põhjal mõisteti süüdi, tahaks ka teada. Elvise osas mul mingisugune side puudub ja mina teda ei tunne - ei tea kas on süüdi või mitte, aga kogu protsess ja tulem on ju veits naljakas?

Jah, Pohlaku osas on mul oma seisukoht ja nii see jääb. Osadele see ei meeldi, aga jään oma arvamuse juurde. Nii, et chill!

Raimo osas olen Markofkiniga nõus, mees arendab ja üritab ning siis selline pauk, kurb. Samas Raimo on igasuguseid olukordi näinud ja kogenud, eks see kasvatab nahka ja küll ta asjad jälle jooksma saab, vähemalt senimaani on saanud. Loodan, et seoses skandaaliga katte vahetus Kalevis ei veni, see oleks küll kurb.
    Last edited by Silver; 17.07.13, 14:05.

Leave a comment:

• optiums
    replied
    Sama lugu oleks siis, kui mingil ajal oleks Trans eemaldatud, siis asunuks ilmselt budulojus koheselt Transi kaitsele, nüüd asendab budukat siis silver, kes alati tegutseb vaimus, et kui vaid on võimalik pohlak&co-d milleski süüdistada, siis annab tuld.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Andke andeks, aga Liivamägi käitumine on täiesti jabur praegu. See paanilismaniakaalne meedias toimuv hala tema poolt jätab hoolimata sellest, mida ta selle halaga eriliselt rõhutab, just vastupidise mulje. Lisaks veel vastuoluline jutt igas järgmises intervjuus, artiklis.

Nagu Eestile kohane, on välja ilmunud suur hulk põhimõttelisi õigustajaid, kelle meelest on okei seadust rikkuda (ma eeldan minule saadaoleva informatsiooni põhjal, et seaduserikkumine on toimunud, eksole). Mõeldagu nüüd pisutki peaga - mis kuradi idee ja mõte peaks olema Pohlakul ja liidul ruineerida ühe lootustandva mängija karjäär enne, kui see õieti alatagi on saanud? Mängija, kes kaunis suure tõenäosusega oleks mingil hetkel olnud ka A-koondisele vajalik ja tänuväärt täiendus? Mängija, kelle koduklubi finantsraskustele on liit õlga alla pannud? Ja enamgi veel: kas konspiratsionistid siis annavad mõista, et ka Raimo Nõu mängib Pohlakuga kokku? Sest kuidagi muud moodi see mõeldav ei ole...

Karu on kadunud, Liivamägi rapsib nagu kana takus, korraldajatele ollakse jälile jõudmas (nagu mulle on mulje jäänud) - on suhteliselt loogiline, et sarnases olukorras ei saa mingeid fakte meediasse paisata. Kujutate ette mingis protsessis politseid või prokuratuuri säärast sensitiivset infot avalikkuse ette loopimas?

Kui Liivamägi on tõesti puhas nagu vastsündinu hingepeegel, siis mida tal karta? Advokaat tegelegu asjaga ja tõde tõuseb, vale vaob. Mingi kuue mängija allkirjaga paber, mis kinnitavat tema süütust...

Minul isiklikult on selles kammajjaas kõige rohkem ja siiralt kahju just Raimost. Pühendunud mehele lastakse lihtsalt pähe. Ei imesta, et esimese emotsiooniga meistrikatelt taanduda taheti.

Leave a comment:

• uhuu
    replied
    Kui ta otsusega rahul pole siis saab ta minna asjaga apellatsioonikomisjoni... sinna enam Pohlak ei kuulu, eilsest jäi meelde et see koosneb kolmest vandeadvokaadist, Priit Kotkas, Aivar Pilv ja … üks veel.

Ta ei käinud kusagil kohtu ees, nagu ta ette kujutab, vaid käis ülekuulamisel andmas oma tunnistust asjast uurimiskommisjonile (nagu prokuratuur selles süsteemis) selle kommisjoni eesmärk oli tema ja teiste tunnistajate ülekuulamine. Kui nemad olid kõik tunnistajad üle kuulanud anti kogutud faktid edasi distsipliinaarkomisjonile (vastavalt siis nagu kohus), kes vaatas läbi kõik läbi ja tegi otsuse.

Leave a comment:

• optiums
    replied
    Liivamägi avalikustagu ise need nimed, kes talle allkirja andsid, et neile pole raha pakutud. Siis saaksime ka teada, kes allkirja ei andnud. Olekski palju selgem olukord. Seega saab liiva ise olukorda selgitada, kui vaid soov on.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Reins Vaata postitust
    Fishy värk. Kas see reegel, et mängijad ei või vaidlustes kohtu poole pöörduda EV põhiseadusega vastuolus ei ole?
    Kui Liivamäe enda juttu uskuda siis tundub, et süütuse presumptsioonist on ka asi kaugel. Ei ütle, et ta süütu on, aga praegu oleks mõlemalt poolt veel kõvasti selgitamist vaja teha, imho.
    Võib kohtusse pöörduda, kuid kohus sellega tõenäoliselt ei tegele, vähemalt selline lahend on olemas ja ma ei tea ka miks ei peaks see nii olema.

Leave a comment:

Working...
X