Fishy värk. Kas see reegel, et mängijad ei või vaidlustes kohtu poole pöörduda EV põhiseadusega vastuolus ei ole?
Kui Liivamäe enda juttu uskuda siis tundub, et süütuse presumptsioonist on ka asi kaugel. Ei ütle, et ta süütu on, aga praegu oleks mõlemalt poolt veel kõvasti selgitamist vaja teha, imho.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
"Mitte ühtegi tõendit mulle jällegi ei esitatud, väideti vaid, et kõik on juba teada ja räägitud, seega andsin aru mind juba süüdimõistnud komisjonile," rääkis Liivamägi. "Mulle isegi ei selgitatud, mis see konkreetne tegu on, mille katses mind süüdistatakse - kellele, kus ja kui palju ma siis väidetavalt pakkusin, panustasin ja nii edasi."
Tänane ÕL.
Mida siin keerutada, Liit võiks selle väite konkreetselt ümber lükata, mitte lasta ennast niimoodi mustata kui muidugi on mida lükata.
Leave a comment:
-
Algselt postitas chac Vaata postitustneid türklasi oli vist ikka rohkem?
ja veel meenub et suht hiljuti üks pages ka kõrgõstani, mille peale nii mõnigi imestas...
Isegi mina suudaksin penaltit paremini lüüa, lol.
Leave a comment:
-
Eks see kõige kehvem asja juures ongi, et faktidest ei räägita ja kogu see EJL komisjonide ja töögruppide moodustamine on alati paras naljanumber olnud, kuid et täissüütul vennal lihtsalt sedasi üle turja heast peast virutatakse, see ei ole reaalne. Aga mine tea, ehk tõesti mingid viis Kalevi mängijat (Pohlak komistas pressikal ning ütles kogemata "isikut" asemel "mängjat") pidasid poiste peale salavimma ning leidsid võimaluse kättemaksuks. Korralik seebiooper ikka siis.
Kuna uurimine veel käib, siis on selge, et kõigest ei saagi rääkida, kuid konkreetne süüdistus võiks küll avalik olla.
Leave a comment:
-
Ma ei ütle, et ta süütu on. Vabalt võib süüdi olla ja usun, et päris puhas see asi seal kindlasti ei ole, aga faktidest ju ei räägita.
Leave a comment:
-
Kuidas saab üldse tunnistada, et keegi on süütu? Kuidas see välja näeb? Tavapraktikas saaks kellelegi ehk alibi anda, kui kihlveopettuses kedagi süütuks tunnistada?Algselt postitas Silver Vaata postitustEriti olukorras, kus Liivamäel on olemas allkirjad mängijatelt, kes tunnistavad, et ta on süütu. Tekib küsimus, et kas need mängijad "osalesid" ka sel juhul kihlveopettuses või mis ajendab nad sellist dokumenti allkirjastasid?
Selge see, et praegu ei saa keegi nimedest rääkida, pole vaja, et neid mõjutama hakatakse. Kuigi olgem ausad - asjaosalistele on kindlasti teada kes tunnistajateks olid. Sa tõesti arvad, et Liivamäge lihtsalt niisama karistati? Ei maksa ikka üle mõtlema hakata, vandenõuteoreetikuid on niigi palju. Elu on näidanud, et asjad on palju lihtsamad.
Leave a comment:
-
Normaalne komisjon. Ma Liivamäge ei õigusta, aga praegu tundub kogu see asi küll vägagi diktaatorlik ja ühepoolne. Mis allkirjast Pohlak rääkis? Ma tean, et mängijalitsentsi omades nõustud sa EJL tingimustega, aga igal inimesel on õigus kohtu poole pöörduda, kui tunneb, et EJL asi on kergelt öeldes mäda. Kas kõik ML ja EL mängijad kirjutavad kuhugi alla ka või on lepingu sõlmimise aluseks mängijalitsentsi ostmise eest tasumine?
Minu meelest on siin päris palju võimalik oletada ja tuletada. Faktidest ja tunnistustest võiks rääkida vähe avalikumalt, mitte vassida ja pressikonverentsil a, b, c, d, e rääkida ning irvitada. Kahtlemata võib Liivamägi vabalt ka süüdi olla, aga sellisel kujul karistuste tulistamine ilma selgete faktideta on ju täielik pullikaka. Eriti olukorras, kus Liivamäel on olemas allkirjad mängijatelt, kes tunnistavad, et ta on süütu. Tekib küsimus, et kas need mängijad "osalesid" ka sel juhul kihlveopettuses või mis ajendab nad sellist dokumenti allkirjastasid?
Eestis on see ju täielik enesetapp, kui astud Liivamäe kaitseks välja ja pärast selgub, et mees oli tegelikult süüdi. Põhimõtteliselt võiks neile 6-le ka näpuga näidata, et te osalesite ka panustamises.
Ilma tõenditeta on kõrvaltvaatajana ikka päris raske mingit seisukohta võtta - mõlemad pooled tulistavad, EJL lihtsalt on võim ja hetkel lasti korralik granaat Liivamäe suunas teele.
Last edited by Silver; 17.07.13, 08:58.
Leave a comment:
-
Kuhugi ta ei pagenud, juba tagasi Kõrgõzstanist ju. Eile sai 73 minutit kirja.Algselt postitas chac Vaata postitustja veel meenub et suht hiljuti üks pages ka kõrgõstani, mille peale nii mõnigi imestas...
Leave a comment:
-
Siskad on Kuristiku gängstad, nuff said.Algselt postitas PraS Vaata postitustSiska on muideks ka JK Tallinna Kalevis mänginud
Leave a comment:
-
neid türklasi oli vist ikka rohkem?Algselt postitas Felipe Vaata postitustAga miks keegi meeskonnast lahkunud türklastest väga rääkida ei taha, eriti ühest kes väga lepingut tahtis lõpetada...
ja veel meenub et suht hiljuti üks pages ka kõrgõstani, mille peale nii mõnigi imestas...
Leave a comment:
-
Aga miks keegi meeskonnast lahkunud türklastest väga rääkida ei taha, eriti ühest kes väga lepingut tahtis lõpetada...
Leave a comment:
-
"Uiboleht tõi välja ka selle, et Liivamägi esitas vaid kuue mängija allkirjad selle kohta, et neile ta pole raha pakkunud, kuid ülejäänute osas selline paber puudub."Algselt postitas Reins Vaata postitustMulle praegu tundub Liivamäe jutt väga legit. Kui tal tõesti need allkirjad olemas on, siis milles üldse küsimus? Las tuleb avalikkuse ette nendega.
- http://www.soccernet.ee/uiboleht-lii...savalt-raakida
Leave a comment:
-
Mulle praegu tundub Liivamäe jutt väga legit. Kui tal tõesti need allkirjad olemas on, siis milles üldse küsimus? Las tuleb avalikkuse ette nendega.
Leave a comment:
-
Kammikas, et Liivamäel on väidetavalt meeskonnakaaslaste allkirjad, kes tunnistavad, et ta on süütu (kui tal neid ei ole, siis seda oleks jõle lihtne ümber lükata). Ning jalkaliidul on viie tunnistaja ütlused, kes on ka eeldatavasti valdavalt mängumehed, või ei? Kahe mängumehega ju asja ära ei orgunni, vaevalt et ka kolmekesti, ning Kalevi koosseis on ju teadupärast jõle ahtakene. Paras tramburai käib ikka, teagi mida uskuda, ehk Liivamägi lihtsalt osavam jälgede segaja kui Karu?
Leave a comment:
-
Päris ülepuusa ikka ei ole, kui 5 inimese tunnistuste põhjal + kaudsed tõendid(kõlab muidagi kummaliselt), see otsus tehti.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: