Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Talgutega tehti puhtaks pool Keskstaadioni tribüüni, ehk nii umbes 6000 istekohta.
Lõpuks vähemusest magus võit Paide üle, igati kordaläinud päev.
Hea fänlus ka, esimene poolaeg stabiilselt 30 kaasaelavat inimest vähemalt.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Homsele mängule on kõva eeltööd tehtud koostöös klubi, fännide ja mängijatega.
Pildil jagab Yasar Koca noortele kutseid mängule ja talgutele.
Kogu galerii esindusmeeskonna trennist noortega https://www.facebook.com/media/set/?...7657331&type=1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
Leave a comment:
-
http://www.youtube.com/watch?v=IkRwxb3smOI
Kalevi ebaõnnestunud penalti. (Vabandused juba ette ära halva kvaliteedi pärast)
Leave a comment:
-
Juba ma ei tea mitmes mäng tuleb tõdeda, et tulemused hakkavad vast ka siis tulema kui keskkaitsjad selliseid lapsikuid eksimusi enam ei tee.
Leave a comment:
-
Fatih Altundag`i penalti oli küll ikka väga hale. Tõsiselt. Isegi raamidesse ei suutnud ta oma lööki suunata ja löök oli nii nõrk. Siiras soovitus, ärge sel mehel enam 11-meetri karistuslööke lüüa laske.
Aga muidu Kalevilt üsnagi tubli esitus - töötlesite Kaljut ikka mõnuga.(Täna tuli Kalju mängijatelt ikka mõnusalt seda va kiunumist ja halamist ning muudkui püherdati maas. On see tavapärane nähtus? Sorri, ma ei käi eriti Kaljut kaemas (OK, võib-olla kohati tehtigi teile liiga, kuid ikkagi) Ja noh, mõnel mehel närvid vist vapsee läbi. (Terehhov, Bärengrub (Koondislane!) jne)
Ahjaa, mina Kalevit veel maha ei kannaks. Potentsiaali tänase mängu põhjal teis on, ainult rünnakuid on vaja paremini lahendada ja muud nipet-näpet. (Mitte üle mängida, liigselt uimata ja puterdada)
Leave a comment:
-
No kui sa Kägo kaartide pärast mängu vaatamas käid, siis peaksid ülejärgmisel korral jälle kohal olema. Sel hooajal on ta osalenud viies liigamängus ja saanud kokku seitse kollast ja kaks punast. Tegija!
Leave a comment:
-
kalju kalevi mängu käisin vaatamas
Kalevi pendlast ei saa aru , miks mingi gipsy seda lööma läks . Algselt nagu kägo hakkas ise minema, usun , et ta oleks selle ka lihtsalt sisse ära surunud , aga ei , mingisugune immigrant saatis ta palli juurest ära.
Ja lõpuks sai kägo ka punase - sellepärast ma mängu vaatama läksingi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: