Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Kui kasutaski, siis ilmselge vihje sellele, et poiss ei ole puhas. Puht enda arvamuse pealt võin öelda, et inimesena jätab Karu kahtlase mulje.Algselt postitas Jasper Vaata postitustKas mängija kaalub süüdistajate kohtusse andmist? "Jah, kindlasti, kui ma osutun süütuks. Siis kindlasti jah!" - S. Karu
kasutaski tinglauset?
Leave a comment:
-
Tegu on FC Soccerneti nn. fännisärgiga ja täielik pilt ise on sellineAlgselt postitas szandor Vaata postitust
ahvrbt.jpg
Ilmselgelt vihjas Raimo sellele, et FC Soccernet mängib järgmisel hooajal Kalevi asemel Premiumis.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Mis põhjusel ta peaks avalikusele need nimed avaldama?Algselt postitas keemiainsener Vaata postitustInformatsiooni endale hoidmine on teole kaasa aitamine teatavasti
Leave a comment:
-
We are also following this case, unfortunately sad days for one of the most glorious Estonian clubs:
Leave a comment:
-
Informatsiooni endale hoidmine on teole kaasa aitamine teatavastiAlgselt postitas dareth Vaata postitustnimesid ei nimeta[/I]
Leave a comment:
-
Eksklusiivis hakkas silma üks huvitav lause: olen kuulnud küll, kuidas pakutakse - nimesid ei nimeta, aga olen seltskonnas vististi jutte kuulnud, palju kuidas ära andes saab ja mis on koefitsiendid.
Leave a comment:
-
Kui klubi president nii ütleb, siis tal peaks ikka midagi paremat olema kui tõenäosus. Eks tulevik näitab mis saama hakkab, loodan et poiss ikka puhas, aga kunagi ei tea!
Leave a comment:
-
selle peale peaks endale ka fb konto tegemaAlgselt postitas NOT Vaata postitust
this was a NOT joke
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: