Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• spekter
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Ei, pildil on endine MC Tallinna ja FC Viljandi mängija. Nende vennikeste puhul toonitada seotust Kaleviga on kaunis jabur.
    kas ka vennike Karu puhul?
    EJL lehel on Kalevi pink 22-meheline

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas blue88 Vaata postitust
    Kas pildil on kaks endist T.Kalevi mängijat, Indrek Siska ja Sander Karu?
    Ei, pildil on endine MC Tallinna ja FC Viljandi mängija. Nende vennikeste puhul toonitada seotust Kaleviga on kaunis jabur.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    We´re keeping to follow the betting scandal thanks to these latter info.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas StenV Vaata postitust
    Viljandi-Kalju mäng, mille ajal toimus kahtlane tegevus ning Karu väitel tõendeid tema süüst pole. Otsesed tõendid tõesti puuduvad, aga ükski mängija ei peaks mängu ajal olema kontaktis inimestega, kes tegelevad panustamisega, isegi kui need on tema sõbrad. Mäng algas 16.45 ja pildid on tehtud 18:20 ja 18:22 ehk siis mäng on kestnud ~80 minutit.

Võite nägusi tuvastada kui soovite.
    Kas pildil on kaks endist T.Kalevi mängijat, Indrek Siska ja Sander Karu?

Leave a comment:

• StenV
    replied
    Viljandi-Kalju mäng, mille ajal toimus kahtlane tegevus ning Karu väitel tõendeid tema süüst pole. Otsesed tõendid tõesti puuduvad, aga ükski mängija ei peaks mängu ajal olema kontaktis inimestega, kes tegelevad panustamisega, isegi kui need on tema sõbrad. Mäng algas 16.45 ja pildid on tehtud 18:20 ja 18:22 ehk siis mäng on kestnud ~80 minutit.

Võite nägusi tuvastada kui soovite.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    pidasin silmas mängu tulemustega manipuleerijaid. ei meenund nagu esimese hooga ja eks pigem tulebki rõhuda, sellele et ma pole süüdi ja ilmselt kui end ise sisse ei räägi, siis miskit kindlalt ära tõestada on ikka väga keeruline. kuigi noh usun, et ükski klubi ei võta kindlasti sellist mängijat oma palgale...aaa oot krt narva trans on seda ju teinud
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Sillamäe samuti
    oma sõnade järgi olevat liivamäel olnud pakkumisi nii narvast kui ka sillamäelt. nüüd on siis kogemus olemas ja leping ei tohiks probleem olla.

Leave a comment:

• tannn
    replied
    Kiitus ka minu poolt!
    Umbrohi tulebki kiirelt välja rohida, eeskuju teistele klubidele tulevikus!
    Karu enda jutt on ikka täielik pask ju pole mõistust ka nii palju, et enne natukene mõelda kui midagi öelda.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Tubli Raimo,et püssi põõsasse ei visanud!

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    pidasin silmas mängu tulemustega manipuleerijaid. ei meenund nagu esimese hooga ja eks pigem tulebki rõhuda, sellele et ma pole süüdi ja ilmselt kui end ise sisse ei räägi, siis miskit kindlalt ära tõestada on ikka väga keeruline. kuigi noh usun, et ükski klubi ei võta kindlasti sellist mängijat oma palgale...aaa oot krt narva trans on seda ju teinud
    Sillamäe samuti

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    Algselt postitas blue88 Vaata postitust
    Alles oli juu.. Mingi ujumistreener sõitis purjuspeaga.. Nõudis isegi karmi karistust endale..

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Sander Karu mainib Õhtulehes, et tal puudub igasugune kontakt Raimo Nõuga, et küsida mingeid selgitusi.
    Kuskil loos ta mainis ka, et loeb soccerneti. Loodetavasti loeb ka minu postitust ja ma soovitan tal googeldada- raimo nõu telefon. Esimeses kahes variandis on Raimo number olemas.

Loodetavasti sain abiks olla, helista julgesti.
    Esmalt võiks ta ju telefoni sisse lülitada.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Sander Karu mainib Õhtulehes, et tal puudub igasugune kontakt Raimo Nõuga, et küsida mingeid selgitusi.
    Kuskil loos ta mainis ka, et loeb soccerneti. Loodetavasti loeb ka minu postitust ja ma soovitan tal googeldada- raimo nõu telefon. Esimeses kahes variandis on Raimo number olemas.

Loodetavasti sain abiks olla, helista julgesti.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    on keegi kunagi end süüdi ka tunnistanud eestis?
    Alles oli juu.. Mingi ujumistreener sõitis purjuspeaga.. Nõudis isegi karmi karistust endale..

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    on keegi kunagi end süüdi ka tunnistanud eestis?

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Täpselt selline mulje jääb, et kui olen süüdi siis olen süüdi ja kui olen süütu siis lähen kohtusse. Liivamägi suutis vähemalt natukenegi usutavama muinasjutu välja mõelda

Leave a comment:

Working...
X