Algselt postitas Myrgel
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
See mäng oleks pidanud olema täismaja ees ja me saaksime rääkida koduse liiga tõelisest buumist. Oleks huvitav näha erapooletut vaatajat, keda selline mäng külmaks jätaks ning teed staadionile ei leiaks, olenemata kehvast algusajast ja taaskord kohutavast ilmast. Reaalselt uhke ja fantastiline töö härrasmeestelt, kes kandsid musta võistlusvormi kui ka nendelt, kes nende vastu täna taaskord väga hästi mängisid.
Ma olen uskunud alati Kalju edusse, aga täna oli tõeliselt raske lisaminutitel näha situatsiooni, kust me peaksime selle palli võrku saama, aga siinse liiga vaieldamatult kõrgeima tasemega ründaja suutis lüüa ühe oma Kalju karjääri ilusaima soorituse. Ja lisaaeg, Damiano vaevu püsib jalul, raske on kõndida, rääkimata jooksmisest ning olenemata sellest maandub pall läbi fantastilise soorituse väravasse, seda tahtejõu pealt löödud väravat ei unusta ma tõesti iial!
Väga-väga vahva, tänud kõikidele, kes jätsid oma muud kohustused ning leidsid tee Kadriorgu, ma olen täiesti veendunud, et mitte keegi teist ei kahetse seda.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustVäga-väga vahva, tänud kõikidele, kes jätsid oma muud kohustused ning leidsid tee Kadriorgu, ma olen täiesti veendunud, et mitte keegi teist ei kahetse seda.
Kellegi arusaamatu otsus lasi torust alla selleaastase kodujalgpalli ühe suurima publikumaiuspala... Kurb.
Õnnitlused, Kalju!
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustSee ongi see, mis mind ilgelt tigedaks ajab. Ma oleks VÄGA tahtnud seda põnevikku oma silmaga vitnesseerida, aga kohustuste jätmine ei tulnud kõne alla, sest klient ootas täna hommikuks oma tellimust. Oleks mäng alanud 18:45 või 20:00 nagu normaalne oleks, siis oleksin juba jõudnud - nagu ilmselt päris mitusada inimest veel...
Kellegi arusaamatu otsus lasi torust alla selleaastase kodujalgpalli ühe suurima publikumaiuspala... Kurb.
Õnnitlused, Kalju!
Tondid.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustDamiano vaevu püsib jalul, raske on kõndida, rääkimata jooksmisest ning olenemata sellest maandub pall läbi fantastilise soorituse väravasse, seda tahtejõu pealt löödud väravat ei unusta ma tõesti iial!Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustExtraklassi mees on. Hooaja esimesel poolel vaatasin, et eesti liigas on üks vend sel aastal teiselt planeedilt, siis sai vigastada või miskit...kui pausi poleks olnud temal ja Neemelol, oleks tiitel Nõmmel juba ammu varemgi kindlustatud olnud, pika puuga.Pika puuga on Kalju nagunii ju võitmas, aga varasem kindlustamine siiski eriti võimalik ei ole. Viimsest 19-st mängust 17 võitu ja 2 viiki Levadiaga, palju paremini on raske mängida siiski.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTulistasid öösel puusalt vist.Pika puuga on Kalju nagunii ju võitmas, aga varasem kindlustamine siiski eriti võimalik ei ole. Viimsest 19-st mängust 17 võitu ja 2 viiki Levadiaga, palju paremini on raske mängida siiski.
Muide, aastaid on niimoodi teinud ka vastavalt Flora ja Levadia. Ju siis on paremad oldud, ja pika puuga.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Mida Kalju fännid ise arvavad Terja jätkamisest-lõpetamisest? Kui mees kunagi karjääri lõpetama peaks,siis ühes sõprusmängus koondise eest võiks ta ilusasti pensile saata.kuigi jah meil on see kombeks vaid neile ,kel 100 mängu täis.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustMida Kalju fännid ise arvavad Terja jätkamisest-lõpetamisest? Kui mees kunagi karjääri lõpetama peaks,siis ühes sõprusmängus koondise eest võiks ta ilusasti pensile saata.kuigi jah meil on see kombeks vaid neile ,kel 100 mängu täis.
Kohalik Giggs!
Kommentaar
-
Soovitan vaadata filmi Moneyball. Teos räägib ühest väikesest pesapallimeeskonnast, mis keeras pea peale vananenud süsteemi kuidas mängijaid meeskonda valiti. Idee oli pelgalt faktidele ja kuivale statistikale toetudes leida odavaid mängijaid, kes olid mingil subjektiivsel põhjusel skautide poolt maha kantud, aga kes tegelikult suutsid väga head palli mängida. Üks väljapraakimiste põhjustest oli ka vanus.
Usun isiklikult, et kuigi meie keha ja vaim areneb ning taandareneb enam-vähem sama loogika järgi, ei toimu see kõik samas tempos. Mõni näeb välja ja tunneb end 80selt nagu 60, mõni jälle vastupidi. Iga sportlane peaks nii kaua mängus sees olema, kui kaua ta suudab oma rolli edukalt välja kanda. Seda on lihtsam teha, kui sul on kindel klubi olemas, kes su võimeid paremini teab kui uued kosilased. See on Terja puhul kaetud. Erinevalt näiteks Operist, kes pidi klubituna kõvasti vaeva nägema, tõestamaks palluri jaoks üsna soliitses eas oma jätkuvat võimet vutti mängida.
P.S. Minu arust mängis Terja ka laupäeval üsna eeskujulikult. Erinevalt ühest teisest väga heast mängijast, kellelt tuli ta enda väidete järgi üks kehvemaid esitlusi see hooaeg. See muidugi tõestab, et kõik on inimesed ja ei vähenda grammivõrragi soojust mis fännid ta vastu südames kannavad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar