Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Nolk jääb nolgiks ja juhmard juhmardiks. Üldiselt olin selleks valmis et keegi elukauge pubekas võib siin piiksuma hakata.
    Millal sa Silver mind purjuspeaga Meistriliiga mängul nägid?
    Muideksd ma suitsetan üsna tihti staadionil ,,kuid selleks ettenähtud kohas ja mitte vales kohas.
    Ning veel kord kahju ,et sa ei tee vahet mõnigatel asjadel . EJL -asepresident .TVMK -omanik mängul johmas peaga. Mõtle enne kui midagi kribad . Kaks kolm õlut ei olemidagi hullu aga ,kui inimene pole isegi kontakti võimekline ,mis sa sellest arvad.
    ka kaks kolm õlut on joove ehk siis purjuspea.....muidu ma olen sinu jutuga nõus ehk siis kui klubi juht on kontakti võimetu nagu sa väidad ja suitsetab vales kohas, siis on see ikka väga halb ja lihtsalt inetu.......... aga see esimene osa sinu postituses silverile on küll ausalt öeldes piinlik....kui sina siis elukogenud oled peaksid ennast suutma kontrollida ja mitte kirjutama siia selliseid inetusi.... sina tavaliselt ei hiilga selliste nõmedustega.......

Muuseas TVMK fännidest rääkides, siis ise istusin selle mängu ajal samal tirbüünil, kus uus eesti peatreenergi ning seal oli üks kümmekond väga agarat eesti keelt kõnelevat TVMK pooldajat, kes elasid hingest kaasa tvmk-le(mitte küll fännihõigetega või lauludega, aga pigem lihtsalt kommenteerisid kõvema häälega enda keskis). Küllaltki üllatav, aga jah kahju, et TVMK-l neid fänne pole, sest eluaeg on see klubi mulle kõvasti sümpatiseerinud..... nad panevad ehk oma marketingue või imidžile ka suht vähe rõhku..... ( tuleb meelde näiteks see uimane kommentaator CitTv-s)

Aga muidu oleme ikka kõik kihvtid edasi
    fc pohmell

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
      Nolk jääb nolgiks ja juhmard juhmardiks. Üldiselt olin selleks valmis et keegi elukauge pubekas võib siin piiksuma hakata.
      Väga meeliülendav on, et sa minust nii arvad. Aitäh nende solvangute eest, ma enamat ei lootnudki.
      Last edited by Silver; 20.07.07, 09:10.

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
        Väga meeliülendav on, et sa minust nii arvad. Aitäh nende solvangute eest, ma enamat ei lootnudki.
        see kui keegi ütleb et padujoobes seisundi määramiseks on ainuke variant alkomeetrisse puhumine, vere analüüs või muu selline ehk siis visuaalselt ei saa seda märata - selle lause peale ei imesta üldse et nii võidakse öelda. ja kunni ei mäleta küll millal ta silmnähtavalt purjus oleks olnud.
        lisaks: SÕNA NEEGER EI OLE MITTE MINGI KURADI RASSISTLIK SÕNA EESTIS!!!!!!!!! KAS ON RASKE SEDA MEELDE JÄTTA???????????????????? MINE OTSI OMA ENDINE EMAKEELE ÕPETAJA ÜLES JA KÜSI JÄRGI MITTE ÄRA HAKKA JÄLLE PIHTA ET RASSISTLIK JA RASSISTLIK SEE SÕNA NEEGER.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
          see kui keegi ütleb et padujoobes seisundi määramiseks on ainuke variant alkomeetrisse puhumine, vere analüüs või muu selline ehk siis visuaalselt ei saa seda märata - selle lause peale ei imesta üldse et nii võidakse öelda. ja kunni ei mäleta küll millal ta silmnähtavalt purjus oleks olnud.
          lisaks: SÕNA NEEGER EI OLE MITTE MINGI KURADI RASSISTLIK SÕNA EESTIS!!!!!!!!! KAS ON RASKE SEDA MEELDE JÄTTA???????????????????? MINE OTSI OMA ENDINE EMAKEELE ÕPETAJA ÜLES JA KÜSI JÄRGI MITTE ÄRA HAKKA JÄLLE PIHTA ET RASSISTLIK JA RASSISTLIK SEE SÕNA NEEGER.
          KÄPS LOKKK HÄIREEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????? ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sõna sitakott ei ole ka ju ka solvang, kui hellitavalt öelda. Lisaks on see lihtsalt tavaline sitta täis kott, mis on põllumehele hea väetiseks. Seega kasulik. Endine emakeelt õpetanud daam arvas ka nii. Kas ka sul, sitakott?

Edit: enne Ballacku järgmist räuskamist - kulla vedru, tähtis pole ainult sõna, vaid oluline on ka viis, kuidas sa seda ütled. Aga see selleks. Sinu jaoks, neegerkloun, on see kõik siin karneval.
          Last edited by Martin; 20.07.07, 14:11.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ooot-oot ......

kas sina polnud mitte see vend kes inimest tundmata kutsus teda litsiks või siis debiilikuks?
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Ooot-oot ......

kas sina polnud mitte see vend kes inimest tundmata kutsus teda litsiks või siis debiilikuks?
              kas ma ütlesin et MINA oleks ka nii öelnud?
              ma ütlesin et ei imesta kui keegi võib nii öelda ja see ei tähenda et mina ka ütleks.
              need kaks lauset on täiesti erineva tähendusega.
              üleüldse yheksast oma arvamust ei muuda. see kui keegi ütleb et ma jobu olen ja siis ütleb (ilma mind tundmata ja nägemata üldse) otse välja oma haiglase mõtte ja tegevuse et talle meeldib konkreetselt mind närvi ajada kuna pidavat tema päeva paremaks tegema jne see ei ole normaalne vaid on ***** teod ja mõtted. isegi ütlesin hästi veel, oleks võinud hullemini öelda.

Kommentaar

isegi ütlesin hästi veel, oleks võinud hullemini öelda.

Urrrrrrrrrrrr......
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Hispaaniasse voi Portugali kunagi reisides ma kull ei soovita sul kunagi mustanahalise kohta neeger oelda. tagajarjed voivad korvamatud olla
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                    Hispaaniasse voi Portugali kunagi reisides ma kull ei soovita sul kunagi mustanahalise kohta neeger oelda. tagajarjed voivad korvamatud olla
                    1) ma olen eestis mitte portugalis ega hispaanias.
                    2) ma räägin eesti keeles kus tegu pole solvava sõnaga.

Kommentaar

1) ma olen eestis mitte portugalis ega hispaanias.
                      2) ma räägin eesti keeles kus tegu pole solvava sõnaga.
                      Okei, siis vedru! Tundub, et asjad sinusugusest ajuhiiglasest ikka mööda ei lähe.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                        Okei, siis vedru! Tundub, et asjad sinusugusest ajuhiiglasest ikka mööda ei lähe.
                        no putsi küll mis sul viga on ah? miskine krooniline minu sõimamine ja minu sõnajuppidest miskite täiesti suvaliste järelduste tegemine sul küljes et saaks provotseerida või? kus türa ma olen karjunud "neegrid ahju" või "näe neeger" või midagi muud sellist ah???????????? neeger on platsil aga ma pole mitte kui midagi isegi vihjanud sellele vaid käitunud täpselt nii nagu kõik oleks ühesugused seal. ma mainisin et sõna neeger ei ole halvustav sõna EESTI KEELES ja sina tuled mingit sitta ajama järjekordselt! kokkuvõtteks siis: TÜRA ÄRA MÕTLE ASJU VÄLJA!!!!!!!!!!!!!!! IDIOOT!

Kommentaar

no mis teha, ajab ikka ropendama küll kui foorumis avalduvad samuti mõnel ajakirjaniku sündroomid nagu näiteks suvalistest lausejuppidest millegi suvalise möla ja vale kokkupanek teist halvas toonis näidates.

Kommentaar

Kes sind sõimanud on? Vedru ja ajuhiiglane ei ole ju sõimusõnad eesti keeles. Võta ennast kokku, pliiats!

Niisama, märkusena: ma loodan, et sa nägid eemisel leheküljel olnud postitust. Kui ei, siis loe ja mõtle natuke (kui jah, siis loe uuesti ja mõtle uuesti). Siis saad enda räuskamise põhjusest ka aru, loodetavasti. Onju, tammetõru?

Ahjaa: ära siia vasta, võid PMi saata. Aitab ka.
                            Last edited by Martin; 20.07.07, 18:32.

Kommentaar

miks sa oma postitusi muudad järsku martin ah?

turvas ole kuss! hullemat trossi pole veel näinud. räuskasin jah ja teadlikult sõnast neeger kuna pidevalt on olnud mingi teema sõna neeger ümber ja muudest rassistlikest asjadest pole siin foorumis veel kuulnud (kui kunnist räägitakse). muid "rassistlikke" sõnu polegi kuulnud veel kunni suust ja seega olen õigustatult võtnud siia vaidlemiseks sõna neeger. sõnad ajuhiiglane näiteks on ikka küll halvustav kuna seda on tehtud peaaegu (rõhutaks sõna peaaegu ehk siis mitte alati, muidu veel äkki sa ei saa aru) iga kord halvustavas mõttes ja seega on sõna halvustava omaduse saanud ja muidugi lisaks ka sellele mis lauses ja kuidas ta sul paikneb.
                              arvestades sinu poolt tehtud minu tekstikujul sõnakogumitest miskise mõtte tahtlikult/tahtmatult valesti desifreerimise ja sellest miskite täiesti tainalike mõtete genereerimisega koos soccerneti serverisse salvestamisega ei imesta üldse miks paljudel maailma asjadest valgustajate küünal pole ise ära kustunud vaid on kustutatud just paari grammi vasega, mõne kilogrammi terasega, või on olnud küünlal lausa väga suur negatiivne kiirendus vms. oi näedsa......nüüd ma sinu arvates kirjutasin jälle et kiidan heaks selle ja teen ise kohe samamoodi eksju......viimased laused ma mõtlen siis.

EDIT: rohkem ei kirjuta seda OT'd siia teemasse.

Kommentaar

Ballack ole inimene ja suuda end talitseda ning ära sõima teisi ebasündaste väljenditega. Soojalt soovitan sulle enam end mitte lolliks teha. Aga näiteks kaasfännile sa ka ei ütle ju " Hei Valge!!!"

Kommentaar

Working...
                                X