Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
    sa vaata jälle EJL protokollid üle seal on järjekordselt pudru ja kapsad. N'äiteks transi väravad on kõik löödud Vapruslaste poolt ja vastupidi.
    Igatahes praegu on kõik õigesti kirjas. Vaevalt jõuti vahepeal ära parandada, ilmselt tõusid liiga vara ja nägid valesti. Juhtub.

Kommentaar

Täiesti uskumatu vend oled, urmar.

.. Mul muud polnudki öelda.

Kommentaar

Mina juba usun, täiesti kindlalt.
        Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Igatahes praegu on kõik õigesti kirjas. Vaevalt jõuti vahepeal ära parandada, ilmselt tõusid liiga vara ja nägid valesti. Juhtub.
          need olid seal enne terve päeva ja veel pool niimoodi vigaselt üleval ja peale minu märkust siinsamas, parandati alles ära.

Kommentaar

Fanera peksti eile tartlaste poolt korralikult läbi aga Raika tahab ikka sinna tagasi minna. Sedin viskab juba sellist kildu ,et profesionaalset klubi ta enam ei tee.Mida siis Ratnikov mõtleb seal teha.TVMK on kogunaeg olnud selline amööb ,mis sõltub ühest peremehest ja see neile saatuslikuks saabki.
            Pole neil kunagi olnud õiget noortetööd ega struktuuri. Hoopis TJK oli nende kasvulava.. Fanera võiks oma eksisteerimise lõpetada. Ja kui Sedin tõesti veel tahab üritada siis alustagu nullist, vahetagu klubi nimi ära,loogu klubile omapära ,võtku tööle asjalikud noored mehed,leidku rohkem toetajaid, jne.Teine võimalus on ühineda mõne juba olemasoleva klubifga.Näit Lasnamäe Ajax
            Igatahes Fanera taoliste klubide aeg on ümber ja samad ohud kummitavad võibolla veel ühte klubi ,kui jälgida arenguid Ida -Virumaal.
            Imelik ,et sellise savijalgadel püsiva klubi president on veel ka EJL -i asepresident.
            FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
              Fanera peksti eile tartlaste poolt korralikult läbi aga Raika tahab ikka sinna tagasi minna. Sedin viskab juba sellist kildu ,et profesionaalset klubi ta enam ei tee.Mida siis Ratnikov mõtleb seal teha.TVMK on kogunaeg olnud selline amööb ,mis sõltub ühest peremehest ja see neile saatuslikuks saabki.
              Pole neil kunagi olnud õiget noortetööd ega struktuuri. Hoopis TJK oli nende kasvulava.. Fanera võiks oma eksisteerimise lõpetada. Ja kui Sedin tõesti veel tahab üritada siis alustagu nullist, vahetagu klubi nimi ära,loogu klubile omapära ,võtku tööle asjalikud noored mehed,leidku rohkem toetajaid, jne.Teine võimalus on ühineda mõne juba olemasoleva klubifga.Näit Lasnamäe Ajax
              Igatahes Fanera taoliste klubide aeg on ümber ja samad ohud kummitavad võibolla veel ühte klubi ,kui jälgida arenguid Ida -Virumaal.
              Imelik ,et sellise savijalgadel püsiva klubi president on veel ka EJL -i asepresident.
              Kusjuures ma olen ka juba mõnda aega mõelnud,et TVMK ja Ajax võiks ühineda mingiks Lasnamäe meeskonnaks. Ühendmeeskonna tase oleks Eesti kohta päris hea ja Lasnamäele kolides tekiks neile ka mingi identiteet ja oleks olemas ka treeningbaas,mida koos edasi arendada. Ma muidugi ei tea,kas Dugani ja Sedini egod samasse tuppa ära mahuvad

Kommentaar

Tegelikult oleks TVMK lahkumine proffimeeskondade ja "suure neliku" ridasets küllaltki tõsine löök Eesti liigale. Loodan, et Sedin oli lihsalt ennast välja elanud pärast "Tartu sauna". Ühinemine Lasnamäega ei ole minu meelest eriti hea idee. Erinevad inimesed, tiba erinevad filosoofiad. Sedin rohkem Pohlaku pooldaja jne. Sellest ei tule midagi välja.

Kommentaar

Kui Sedin viib ellu oma plaani ja loobuda TVMKga professionaalsest jalkast siis oleks see minu arust üsna amatöörlik, kuid arusaadav lüke. Selliste klubide aeg on tõesti läbi :|

Teine klubi kellel tulevikku ei näe on Narva Trans, nende noortest ei ole midagi kuulnud ja ka mängijaid hoaaja algustes kunagi juurde ei soetata.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                    TVMK on kogunaeg olnud selline amööb ,mis sõltub ühest peremehest
                    Kas Levadia, Flora, Trans ei sõltu ühest peremehest samuti?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                      Kas Levadia, Flora, Trans ei sõltu ühest peremehest samuti?
                      Ei, mitte Flora ja Levadia.
                      Algselt postitas Cule
                      Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                        Ei, mitte Flora ja Levadia.
                        Väga huvitav. Räägi palun sellest üksikasjalikum.

Kommentaar

ma saan aru, et sa üritad siin huumorinurka elus hoida, aga tee selleks palun oma teema
                          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Alates 16. novembrist siis TVMK-l uus peatreener.

Kommentaar

Kas täna on Ratnikov siis tagasi TVMK's? Oleks kuu varem Rüütli ja koondise jutud lahti läinud, oleks ehk Ratnikov hoopis Levadiasse jõudnud otsaga?

Kommentaar

Pähh, Mikk, pähh

Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Working...
                                X