Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas Õhtulehe jalkatoimkond Vaata postitustTammeka probleemid said alguse, kui noortetööga tegelev MTÜ Tammeka Jalgpallikool otsustas ...
Leave a comment:
-
Tammeka president oli tund aega tagasi igatahes optimistlik...
Leave a comment:
-
Premium liiga üks sümbol-ou jee kui ilus ! Vabade mõtete linn-kuul!Samas küsiks,et palju neid välismängijaid platsile sai? Osad on ju Euroopa riigi kodanikud ja osad muidu mustad mehed. Babakk ju hangeldab selliste meestega ,palju ta neid välja käia võib?
Leave a comment:
-
Ma usun ka, et huvipuudusega pole küll tegemist, pigem info puudumises.
Leave a comment:
-
Ja ongi seisev õhk liikuma hakanud, piisas vaid väikesest vihjest. Ei meeldi mulle seisev õhk. Kadumas oli ju üks Premium liiga sümboleid, vabade mõtete linna esindus ja siin valitseb täielik vaikus, justkui poleks see kellelegi huvi pakkuv.
Leave a comment:
-
Nagu ma aru saan siis on olemas üks abielupaar, kel olid plaanid suuremad kui reaalne elu ja siis on kogu ülejäänud seltskond (treenerid, lapsevanemad, sponsorid, linn) kes on kahe jalaga maa peal. Need kaks leeri on omavahel lõplikult lahku läinud. Abielupaar ilma ülejäänud seltskonnata ei tee midagi, ülejäänud seltskonnal on kindel plaan kuidas ilma abielupaarita saaks klubi säilida. Nüüd on küsimus kas Afsharid annavad teatepulga edasi või hoiavad kaptenitoolist nii kaua kinni, kuni laev lõplikult põhjas on... Ma siiralt loodan, et neil on otsustusjulgust tunnistada, et kõik seatud plaanid ei läinud päris nii nagu nad seda ette nägid ja lasta teistel ühise asja säilitamise nimel tööle asuda. Jalgpalliklubi ei ole kunagi ainult kaks inimest juhatuses vaid sajad lapsevanemad, treenerid, klubitöötajad ja loomulikult fännid!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Lillezoni Vaata postitustTäna peaks siis olema otsustav päev -
Ühtlasi andis EJL Tammekale litsentseerimises ajapikendust: klubi poolt 6. jaanuariks esitamata jäänud dokumentide, seal hulgas peatreeneri ja tegevjuhi leping, viimane tähtaega on 28. jaanuar. Kui selleks päevaks vajalikke dokumente ei laeku, siis eemaldatakse Tammeka litsentseerimisprotsessist.
Leave a comment:
-
Juhul kui jätkavad, kas seal mõni mängija ka alles on? Või minnakse hooajale vastu 17 aastaste amatööridega?
Leave a comment:
-
kui nüüd urmari tööpäev juba läbi pole, siis võiks kirjutada infoks, kas Tammeka esindajad on käinud EJL-is või mitte.
soccernet võiks samuti teha kõne Uibolehele ...
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa arvan, et kõige parem variant on Tammeka jätkamine. Küllap nii lähebki.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: