Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Hüüdeid ainult, kuna meid oli vähe. Paljud ei saanud tulla.Algselt postitas Myrgel Vaata postitustLaulu tegite?
Leave a comment:
-
Vastasteks olid küll õlid täna, kuid milline mäng Tautsilt ja Millerilt. Põhimõtteliselt tegid mis tahtsid pärnakatega
Leave a comment:
-
Kes ei taha fännata, siis ärgu fännaku. Mina käin mängudel, siis kui ma saan mängudel käia. Ja laulan või hüüan kasvõi üksi, nagu kevadel Pärnus. Aru tuleb saada, et paljudel ongi töö-, pere- ja muu õpielu. Iga kord ei jõua lihtsalt Sillamäele või Narva. Fänlus on siiski hobi, aga otsuseid ei peaks teiste eest tegema kaks inimest. Meid ei ole ju ainult kaks inimest, vaid meid on rohkem ja on ilmselge, et mängusalli panevad kaela ka siis, kui mõned loobuvad.
Leave a comment:
-
Ei. Tuleb portaalis ka käia vahepealAlgselt postitas StokKes teab, see teab?
Leave a comment:
-
Panen foorumissegi, et ka Facebookis mitte käivad vana kooli tammeklased/Tammeka/Tartu jalka sõbrad, oleksid kursis, et...
10. juulil teeb Sepa Jalgpallikeskus väravad lahti. Tartu on juurde saanud väga kaua oodatud 7200 ruutmeetrit head jalgpallimuru. Seda tänu tohutule hulgale annetajatele, hea südamega ettevõtetele ja ehitajatele, talgulistele jne.
Selle kõige tähistamiseks ja kaasaaitajate tänamiseks oleme kokku pannud väga ägeda jalgpalli(kultuuri)festivali:
* 15.00-18.00 Sepa Perepäev: atraktsioonid batuutidest joonistamiseni, jalgpalliosavusmängud ja trikijalgpallur Eno Lintsi showd ja töötuba
* 16.00 Sepa Jalgpallikeskuse tänuseina avamine
* 17.30 sõpruskohtumine Tammeka Tähed (Teniste, Meerits, Kask, Koser jpt) vs Eesti Tähed (Kristal, Reim, Zelinski, Rüütli, Kaalma, Arbeiter jt)
* 18.00-20.00 FIFA16 turniir
* 20.00 Tammekaski vutti mänginud Daniel Levi LIVE kontsert
* 21.00 Staadioni avamine - kulminatsioon ETV otse-eetris
* 21.30 Eesti suurim ühisvaatamine: EM-finaali ülekanne 66-ruutmeetrisel LED-ekraanil
Lisaks jalkavarustuse turg, külas on Joel Ostrati Maitseelamused toitlustus, Sportland ja palju-palju muud.
- http://www.jalgpallikeskus.ee/festival
- Facebook ka
Leave a comment:
-
Ei taha siin külla musta pesu pesta, kuid see väljaöeldud lause on öeldud kahe inimese initsatiivil, kelles üks on mällar (kes niigi see hooaeg null olnud). Minu teada pole ülejäänud öelnud, et ei taha aktiivselt fännata.
Leave a comment:
-
Ääretult pettumust valmistav otsus Tammeka fännidelt. Ilmselt ei ole maailmas ühtegi fännklubi, kelle põhituumiku ellu ei kuuluks perekonda ning tööelu. Jah, teie tuumik on väike, ja alati ei ole kellelgi võimalik olla kõikidel mängudel, kuid arvestades seda kui palju klubis olevad inimesed selle arengusse panustavad ning meeskonna väga head hooaega, siis on see nendele inimestele ikka täielik näkkusülitamine, mis sest et fänlust tehakse vabatahtlikuse alusel.
Leave a comment:
-
Räägime Roberto Baggiost ka...Algselt postitas StokMatt Le Tissier, Jan Mölby, Ricky Lambert ja Mario Balotelli on ka penalti mööda löönud. Balo nüüd vist juba kaks korda.
Leave a comment:
-
Oli aasta 1986 ja MM finaalturniiril penaltiseerias lõi Platini oma sünnipäeval löögi üle värava. Aga võitsid mängu sellegipoolest.
Leave a comment:
-
Mul on ikka veel väga hästi meeles, kuidas Tiirik lõi Kuressaare vastu penalti mööda. Mõnus tripp oli Saaremaale, Salme vist, kuid see penalt kurat
Olen nüùdseks sel hooajal näinud kaks korda, kuidas Läll penalti teenib. Mõlemad löögid on väravavaht ära võtnud. Tõsi, Welco vastu ei läinud Läll lööma. Kui uskuda targemaid, siis sirgub poisist päris hea mängumees.
Leave a comment:
-
Keegi 9. juunil Tallinnast Rakverre tahaks autosse kaasa tulla? Rakvere-Tammeka kell 18. Et umbes 1,5 tundi, stardin 16.30. Kohe pärast mängu Tallinna tagasi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: