Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• 17
    replied
    Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    noo mida peaks tegema, siis?
    Kõik need kodumaata mmmm..d ära taguma!!!!!!!!!!!

edit - väga palju mööda ei pannudki

Leave a comment:

• eestimees
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Olen ma käind ennem staadionil või selle ümbruses kalkemas??? Mitte kordagi on ainukt mõndadega ütlemisi olnud! Aga lih. kui naistele kallale minnakse siis peaks midagi tegema ju
    noo mida peaks tegema, siis?

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Tuleb näidata, et sul on rohkem aru peas, kui Kalevi fännidel. Muud mitte midagi. Küll süüdlased ükspäev saavad oma teenitud karistuse.
    Ja kuidas nad saavad, usud et jumalkaristab neid selle eest vms? Järgmine kord jälle need samad tegelintskid tõmbavad mõnele naisele turpi, ja teevad seda seni kaua kuni nad ise pole korralikult vastu saanud

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Aga lih. kui naistele kallale minnakse siis peaks midagi tegema ju
    Tuleb näidata, et sul on rohkem aru peas, kui Kalevi fännidel. Muud mitte midagi. Küll süüdlased ükspäev saavad oma teenitud karistuse.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Ära ei hakka sellest pasa pritsimisest juba väsima?
    Õppige parem sellest laupäevasest jamas ja minge oma eludga edasi!!!

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Staadionil käiakse mängu vaatamas ja omadele kaasa elamas, mitte kaklemas. Kui teil on räme vajadus kellegile lõuga tõmmata, siis tehke oma kaklusklubi. Täpselt samasugused lambad olete, nagu need Sillamäe naistekolkijad.
    Olen ma käind ennem staadionil või selle ümbruses kalkemas??? Mitte kordagi on ainukt mõndadega ütlemisi olnud! Aga lih. kui naistele kallale minnakse siis peaks midagi tegema ju

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Ei no seda ka, aga siis võiks juba ju kuskile organisatsiooni ka liituda et oleks ametlikult ka Flora fänn
    Staadionil käiakse mängu vaatamas ja omadele kaasa elamas, mitte kaklemas. Kui teil on räme vajadus kellegile lõuga tõmmata, siis tehke oma kaklusklubi. Täpselt samasugused lambad olete, nagu need Sillamäe naistekolkijad.

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Mis sul viga on?
    Arvan et ei peaks temasse nii vaenulikult suhtuma, juhtusin teie ühte teemat lugema ja see mis te seal tema kohta kirjutasite ja võrdlesite oli suht möga.
    Olete te eestlased või mis?
    Mis see rahvus teema siia puutub üldse?
    Igatahes kui te Flora fännid ennast arvate nn "tennisepublikust" välja, siis peate arvestama, et selliseid asju juhtub...KA EESTIS JAH. Vaadake mis maailmas toimub, inglismaal ja itaalias läheb vast peaaegu iga mäng fännide vahel rüseluseks. Ikka juhtub, saage üle, nagu väiksed lapsed halavad ja puistavad südant.
    Järgmistele küsimustele vastuseks: Ei olnud kohapeal, ei käi eesti liiga mänge vaatamas, ja kirjutasin foorumi tekstile põhinevalt.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Mida perkelet mina siia puutun? Olen seda kittyt telkust täna näinud ja ma ei taha teda näha. Paku ballackile!
    See oli nagu mõeldud, et lepite normaalsed fännid normaalsete fännidega normaalselt ära, sest olid ju ebanormaalsed need ühel poolel, kes tahtsid äktsiön jäksönit mängida. Vaevalt kitty sind tahab.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    teada tuntud löömamees nr1! sa peksad aint pedesid ju
    Ei.
    1010101010

Leave a comment:

• eestimees
    replied
    Eks jah ma vaatan millal aega rohkem on, see muidu nii et maksan minig liikmes maksu jne? ja see toimub EJL?, aga ikkagi võid teada anda kui Sillamäälastega mingi geish on
    teada tuntud löömamees nr1! sa peksad aint pedesid ju

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    tahad kaklema tulla
    ei ole mingit maksu, ainult soodustused
    Ei no seda ka, aga siis võiks juba ju kuskile organisatsiooni ka liituda et oleks ametlikult ka Flora fänn

Leave a comment:

• Sen
    replied
    Algselt postitas Varikonto Vaata postitust
    Sooviksin, et Floorakad ja Sillamaelased lepiksid selle loo saatel ära
    http://www.youtube.com/watch?v=SY0z-BKhefY

Niiilus oleks, kui härra Sen ja preili Kitty ulataksid järgmisel kohtumisel teineteisele käe ja mõlemate osapoolte fännid embaksid üksteist

Vot see oleks ilus! Mitte jälle üks kiskumine.
    Kui venelane lööb siis armastab ja eestlane pole pika viha pidaja.
    Mida perkelet mina siia puutun? Olen seda kittyt telkust täna näinud ja ma ei taha teda näha. Paku ballackile!

Leave a comment:

• Horatio
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    On kuskil võimalik ETV videot ka näha?
    Ma vaatasin ETV24st AKst.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Kanal 2 on midagi oma kodukale ülesse saanud. Seal väidetakse, et mängul oli ligi 700 inimest. Protokoll aga ütleb, et 450. See 450 tundub muidugi vähe tõesem piltide järgi.

Leave a comment:

Working...
X