Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Sillamäe Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei tea, aga kas see tõesti mõjutab inimeste tulekut Brasiilia mängule. Mina isiklikult küll ei jätaks näiteks korvpalli finaale vahele, kui vahepeal väike arusaamatus oleks fännide vahel. Kes tahab tuleb nvn, kes ei taha - ei tule samuti.

Kommentaar

Arvamusi on siin juba küllalt,aga eks ma targuta ka veel

loodan,et EJL käitub Kaleviga väga karmilt.Mis juhtus, on puhtalt nende süü.
      3 asja:

1) eraldatud fännisektorid
      2) alkoga staadionile ei saa
      3) purjus inimesed staadionile ei saa

ning ongi korras.

Pmst polnud ju tegu vutifännide konfliktiga vaid nokastanud madalalaubaliste omavahelise kohtumisega,milliseid juhtub suvalises klubis või avalikul üritusel ikka.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
        Ja Sen, mõtle natukene nüü. Niikuinii on meie jalgpallifännide maine langenud drastiliselt seoses eilse intsdendiga. See, kui te nüüd mängite mingeid lahedaid tüüpe ja lähete tibladele kätte maksma, ei tee olukorda paremaks. Pigem hullemaks. Ja seda vast ei taha ei sina, ei mina, ega ka üksi teine vutifänn. Näidake, et teil on rohkem oidu peas, kui nendel sillamäe madalalaubalistel parmudel, ja ärge alluge igasugustele provokatsioonidele. Küll tuleb ka päev, mil süüdlased saavad väärilise karistuse.

Igal oinal oma mihklipäev.

Ja noh see, et said ka naised on muidugi eriline 'tase'. Jõudu!
        Muidugi kullakene, ootame kuidas meie omasid pekstakse ja vaatame rahulikult pealt. Sinu jaoks võib se olla allumine provokatsioonidele, minu jaoks on see otsene väljakutse! Sina võid oma pea jalge vahele tõmmata, suht tüüpiline. Mina seda pealt vaadata ei kavatse kui meie naisfänne pekstakse.

Vaatake õhtul reporterit, Janno ja Brandon peaks seal suht hästi rääkima.

Kommentaar

Tsitaat Postimehe kommentaariumist.

jalgpallihuviline
          02.08.2009 17:21
          Lisan enda nägemuse eilsest mängust,käisin ise samuti mängu vaatamas ja võin erapooletu kommentaari anda asjast.Esmalt saabusin samal ajal staadionile flora fännidega ja sain aimu milline on tõeline eesti fänluse kultuur.Väravast siseneti muuseas piletit ostmata ja veel millises olukorras olid flora fännid ,enamus olid tarvitanud mõnuga alkoholi ja siirdudes oma fännisektorisse provotseerisid nad enamus pealtvaatajaid oma nilbete kommentaaridega ja keskmist sõrme viibutades.Pealtvaatajate tribüünil tegid suitsu ja jõid alkoholi edasi ,millesse sekkusid turvamehed ,kellele heideti ette eesti keele mitte oskamises,mida rõhutati ka tervele publikule.Kas Tallinnas elab vähe vene kodanike ,kes ei valda eesti keelt!See ei peaks olema probleem vähemalt jalgpalli kaasa elamisel ,tuldi ju oma meeskonda toetama ,mitte demonstreerima oma kultuuritust ,selle eest peaks tegelikult vastutama ka klubi juhtkond kes tegeleb fännide kohalesaabumisega jalgpallimängule.Isiklikult ei näinud millest kaklus alguse sai ,kuid kaks oma meeskonna fänni alustasid kähmlust tribüünil,mille peale jooksid floora fännid karjaga sellele ühele sillamäe vennale kallale ja siis sündiski suur rüselus ning asjasse sekkusid turvamehed ,kes rahustasid osapooled maha.Siinkohal peaks pigem trahvima Flora meeskonda ,kelle fännid ei oska kultuurselt kaasa elada mängule.Pealtvaatajana õnnestus rääkida ühe soomlasega,kes imestas floora fännide üleolevat suhtumist siinsesse pealtvaatajatesse,mõeldakse et ollakse Tallinnast ja see piirdubki kogu Eestiga.Kohtunike töö jättis terve mängu jooksul soovida ,mida rõhutas soomlanegi,et Eesti liigas ei osata neutraalselt mänge vilistada ja selgelt soositakse ühtesid ja samasid meeskondasid.Sanotaan näin ,että Mopo karkasi käsistään.Kohtumine oleks vabalt võinud turvalisuse mõttes katkestada ja mäng edasi lükata.Oleks meeldivam lõpplahendus olnud ja poleks enam kaklusi sündinud.Nüüd kindlasti floora fännid saavad konti närida!

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust

Ja AK's(vene keelses vist) peaks ka midagi olema. Mingi video arvatavasti ja nii sillamäelaste kui ka floraka kommentaarid.

Kommentaar

No mina ka kohal polnud ja pole adekvaatne asju hindama, kuid:

1. Rusikad lasid esimesena käiku siiski Sillamäe omad ja seda nad ka ei eita mitte kuskil.

2. Naeruväärsena kõlab süüdistus Flora fännide purjus olekus. Me kõik teame, milline padujoomine Sillamäe staadionil alatasa käib. See on küll nüüd pada sõimab katelt asi.

3. On mis on, aga kui juba tungitakse kallale isegi omadele ja mis selle asja juures kõige häbiväärsem, tütarlastele, siis pole Sillamäe tibladele mitte mingit õigustust. Võib olla neid tõesti provotseeriti, kuid ükski normaalne mees ei ela seda rusikatega naiste peal välja.
              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Muidugi kullakene, ootame kuidas meie omasid pekstakse ja vaatame rahulikult pealt. Sinu jaoks võib se olla allumine provokatsioonidele, minu jaoks on see otsene väljakutse! Sina võid oma pea jalge vahele tõmmata, suht tüüpiline. Mina seda pealt vaadata ei kavatse kui meie naisfänne pekstakse.

Mina rääkisin konkreetselt sellest, et kui Kalevi fännid tulevad Tallinna, siis pole mõtet nendega tüli norida. See näitab, et te ei ole mitte grammigi paremad, kui sillamäelased.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                  Põhiline, mis meelde jäi, oli see, et miks ei õpitud eelmistest mängudest, et oleks võinud turvamine olla tasemel. Kardetakse järgnevaid karistusi "armastatud koduklubile" ning kurdetakse, miks politsei nii passiivne oli. Lisaks kurdetakse, et florakad olid täis kui tinaviled ja neil lasti veel statal ka põuest juua ja miks selle vastu turvad midagi ei teinud.
                  Üldiselt nimetatakse floorakaid üle eesti tuntud jobudeks, kuid seal viimases postis väideti, et tulelele lisasid kütet floorakate hüüded Tiblad! Tiblad. Selle kohta öeldakse: "Et isegi, kui Sillamäel keegi väga eesti keelt ei mõista, siis said ikka kõik aru, mida see tähendas." Sellele vastati fasistõ hüüetega ja siis olla keegi röökind ka Heil Hitler floorakatest.
                  Seejärel nähti ette, et oleks võinud turvameeskond floorakaid natuke staadionil kinni hoida ja seejärel oleks väravate juures tunded lahtunud ja rahvas laiali läinud.
                  KArdetakse, et selliseid asju tuleb veel, kui midagi ei õpita jne.
                  Vott selline lühikokkuvõte asjadest.
                  millest sa räägid debiilik????
                  kas olid üldse kohal ka või ajad niisama paska või on see mingi peen huumor?
                  Ema on sul täis nagu seavile!
                  Kinnitan et meie bussist olid inimesed kõik suht kained, paarist õllest kindlasti keegi dannari emaks ennast ei joonud.

Kommentaar

Sen, rahu.
                    Dannari jutt oli selle tõlge

Kommentaar

Mina rääkisin konkreetselt sellest, et kui Kalevi fännid tulevad Tallinna, siis pole mõtet nendega tüli norida. See näitab, et te ei ole mitte grammigi paremad, kui sillamäelased.
                      Veelkord, tõmba pea jalge vahele ja palun ära enam siin sõna võta, okei?

Vaatan et sa shermann oled kõva kommija siin? Oled ka kunagi mõnel mängul käinud? Tundud täiesti mõttetu tüüp olevat!

Kommentaar

Algselt postitas Glasgow Celtic FC Vaata postitust
                        Sen, rahu.
                        Dannari jutt oli selle tõlge
                        okei, sorry siis
                        aga seda tiblakeelset paska ma ei loe! tänan!

Kommentaar

1)Kättemaks saab magus olema! Viies Sektor ja Parem Tiib karanteerib kõikidele tibladele head kättemaksu meie kodus!!

2)Vaatan et sa shermann oled kõva kommija siin? Oled ka kunagi mõnel mängul käinud? Tundud täiesti mõttetu tüüp olevat!
                          1)Ja mis see kättemaks sulle annab? Kütad täiega turpi ja siis? Maailm muutub paremaks? Kättemaks külvab kättemaksu.

2)Jah, olen küll.

Kommentaar

Veelkord, tõmba pea jalge vahele ja palun ära enam siin sõna võta, okei?
                            Kättemaks saab magus olema! Viies Sektor ja Parem Tiib karanteerib kõikidele tibladele head kättemaksu meie kodus!!

Vaatan et sa shermann oled kõva kommija siin? Oled ka kunagi mõnel mängul käinud? Tundud täiesti mõttetu tüüp olevat!
                            A miks on sillamäe fännid süüdi,kui mingid suvalised jorsid,kes pärast laupäevahommikust viina ilusa vaatega Mere pst. pingil otustasid mängule komberdada ja seal teema üles kerisid?

need tiblad ei tule sul iialgi välismängule kohale nagu õiged fännid teevad.Nemad viskavad samal ajal Sillamäel mõne põõsa all viina ja norivad hiljem linnapeal kellegi teisega tüli.

Kommentaar

1)Ja mis see kättemaks sulle annab? Kütad täiega turpi ja siis? Maailm muutub paremaks? Kättemaks külvab kättemaksu.

2)Jah, olen küll.
                              Ma ütlesin sulle ja ütlen veelkord! Tõmba pea jalge vahele ja kommi siin socceris edasi. Mina ja paljud teised seda kindlasti nii ei jäta kui meie tüdrukutele tullakse kallale.
                              Tubli oled ja tean et meie fännirühmituses ja Paremas Tiivas selliseid vendasid nagu sina ei ole.
                              Vastata pole vaja, tänan!

Kommentaar

Minusse see värk otseselt ei puutu (Tartlane), aga kurb on lugeda mis toimus. Seda nii konkreetselt kakluse vaatenurgast kui ka Eesti jalgpalli perspektiivist. Aga kõige enam teeb meele kurvaks kogu see silmakirjalikkus ja kultuuritus.

Esmalt: mõistan täielikult hukka selle kakluse. Loodan, et Sillamäe saab korraliku trahvi ja siis ehk mõeldakse korraldusele. Kardan, et tühjade tribüünide või muu sellise värki ei tule, kuna ilmselt puuduvad objektiivsed tunnistajad mis seal juhtus. Flora fännid vs Sillamäe fännid, samas on mõlemad oma usaldusväärsust kergelt õõnestanud. Isiklik pakkumine on, et kõik olid vähemast väiksel määral napsutanud (va mõned).
                                See aga paratamatult tingib selle, et jutu usaldusväärsus on kaheldav. Ma tõesti ei väida, et Florakad olid purjus (ma ei saa väita, kuna puudub igasugune objektiivne kinnitus). Aga ilmselt natuke olite võtnud, sellest piisab, et teie tunnistusi ei arvestata nii palju kui võiks. Aga loodetavast piisavalt, et trahv ära määrata. Selle mänguinspektorile ma väga palju ei panustaks, vaevalt ta kõike näha ja kuulda sai.

Aga Tlnas kättemaks teha? Lihtne küsimus: mille poolest siis teie, kes seda tahate, kultuursemad nendest olete? Jah, usun, põhjust teil vihased olla on, aga kui te hoolite Eesti jalgpallist, peaksite natukene eeskujuks olema.

Olen 100% veendunud, kui Tlnas Lillekülas selline kaklus tuleks, kaasneks sellega märksa suurem meediakajastus. Ilmselt see palju uusi inimesi väljakule ei meelita.
                                Nii et mõtleme nüüd pikemas perspektiivis See,et Sillamäel käituda ei osata, noh, siin foorumis aru juba saanud, et kõigil nendega probleeme. Aga kas me peame siis samasugusteks muutuma?
                                Tsiteerides Marcus Aureliust: parim kättemaks on mitte muutuda nendesuguseks

Kommentaar

Working...
                                X