Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Sillamäe Kalev
Collapse
X
-
Aga kitty72, siin üks Tammeka fänn rääkis, et nende lippude peale sülitati ja neid mõnitati Sillamäel, kas see on siis normaalne? Arvan, et mitte. Ma olen pidevalt üksi tribüünil ja usun, et kui Sillamäele üksi trummi mängima ning laulma tulen, ei jõua ma koju vist eriti tervena. Sest kui juba Rakveres eelmine aasta mulle näkku karjuma tuldi, et kao oma trummiga minema siit, siis mida ida poole, seda hullemaks läheb! Põhimõtteliselt peaks ma oma turvameeskonnaga tulema, vms ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitust1) See käibki jalgpalli fännluse juurde
2) See käibki jalgpalli fännluse juurde
3) Õige!
4) Õige!
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustAk-s sai ka üks Sillamäe fänn sõna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustAk-s sai ka üks Sillamäe fänn sõna.
Jaanus ütles kõik korralikult nagu oli, kädi ajas ainult mulli suust välja.
Kommentaar
-
Geenid möllavad.
Alates 1946. aastast värvati Sillamäe tehase ehitusele vabatahtlikke Leningradi, Pihkva ning teistest Venemaa, Valgevene ja Ukraina oblastitest. Paljud neist deporteeriti Sillamäele.
Sillamäe tehase ehitusel kasutati väga palju vabakäiguvange ("keemikuid"). Paljud nendest jäid pärast karistuse kandmist Sillamäele elama.
Eestlasi elab Sillamäel ca 4%
1947. aasta algul rajati Sillamäele Türsamäe vangilaager, mis asustati Nõukogude Liidust toodud umbes 3000 kriminaalvangiga (vargad, vägistajad, tapjad).
Esimesed Sillamäe põlisasukad olid 1948. aastal Leningradist siia toodud 14–18 aastased kodutud valdavalt vargad, röövlid ja "kotipoisid", keda hakkati siin tehasetöölisteks õpetama. Kohe peale nende saabumist algasid Sillamäel ladude ja poodide röövimised.
Siinkohal pole midagi imestada, et ainuke Sillamäe nooruk, kellega sain rahulikult vestelda, vastas minu küsimusele, kuidas eluke veereb, lühidalt
Ansip tšmo.
Kahjuks võivad sellised intsidendid ka tulevikus korduda. Sealne seltskond pole eriti võimeline Eesti Vabariiki valutult integreeruma. Vastik kui eesti keelt peetakse provokatiivseks.
Eesti jalgpallile tuleks kasuks kui jalgpall ei oleks liigselt koondunud Ida-Virumaale.
Flora ei sõitnud Sillamäele kaklema.
Kaklushimulistel sillamäekatel samas pole vaja kuhugi sõita, kakelda saab kohapeal.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustSillamäe tehase ehitusel kasutati väga palju vabakäiguvange ("keemikuid"). Paljud nendest jäid pärast karistuse kandmist Sillamäele elama.
Eestlasi elab Sillamäel ca 4%
Kommentaar
-
Algselt postitas Eleri Vaata postitustkitty, pane põlema ennast!
Kas kitty andis sulle siis peksa?
Nagu siin: http://www.youtube.com/watch?v=u_CEy...7D679C&index=0
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustPuberteedi poolne postitus seletab ära mis fänniga tegemist on...kahju kohe.
Kas kitty andis sulle siis peksa?
Nagu siin: http://www.youtube.com/watch?v=u_CEy...7D679C&index=0FC Lelle! FC Flora! FC Barcelona!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar