Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga Logo?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
    Olen seda protsessi kõrvalt näinud ja pean tunnistama, et tegemist on VÄGA korraliku lahendusega. Arven, et selles küsimuses olen üle keskmise kompetentne ja ütlen, et muretsemiseks põhjust kindlasti pole... TULEB KORRALIK ASI!
    nu vot, võib tulla küll korralik asi, kuid kalevi trükised läksid eile trükki. piletid, plakatid, mängukavad... nii et mis kasu sellest logost siis on, kui ehk Kalju teab selle logo valmistamise protsessi hetkeseisu.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
      nu vot, võib tulla küll korralik asi, kuid kalevi trükised läksid eile trükki. piletid, plakatid, mängukavad... nii et mis kasu sellest logost siis on, kui ehk Kalju teab selle logo valmistamise protsessi hetkeseisu.
      Jah, nagu ma aru sain siis räägiti sellest ka eelmisel TJK koosolekul?
      www.jkkalju.ee
      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Olen seda protsessi kõrvalt näinud ja pean tunnistama, et tegemist on VÄGA korraliku lahendusega. Arven, et selles küsimuses olen üle keskmise kompetentne ja ütlen, et muretsemiseks põhjust kindlasti pole... TULEB KORRALIK ASI!
        Ma usun ka, et logo tuleb korraliku lahendusega, sest asjaga on juba mõned kümned aastad tegeletud. Samas ei olegi tähtis, milline see tuleb, sest logo on meil vaja, AITAB selellest ilma logota olemisest! Ja nagunii pole kõik sellega rahul aga, mis vahet sellel on, las igaüks jäägu oma liistude juurde

Kommentaar

ses osas Raimol õigus, et nad oleks tahtnud ka seda logo oma piletil ja trükistel promoda
          siit kohe emotsionaalne 1:0 Kaljule, kes omab infot

Kommentaar

no mis seal kujutatud on siis? "Kalju meistriks!"?
            kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

ei, läks lahti!

Kommentaar

ei. kuressaare - hea klubi, aga tulemust ei ole.

Kommentaar

tjah, pole küll kuulnud miskisest konkursist ega tööde vahel valikust. aga ehk siis näeb varsti neid variante.
                  MIna ka kuskilt ei kuulnud ega midagi mingist konkursist vaid lampi saatsin ükspäev härra skiperskile oma variandid (3 tk).. see oli mingi kuu aega tagasi, kuid nädal tagasi tuli kiri vastu, kus tänati et andsin oma panuse logode näol kuid logo lastakse siiski teha kuskil mujal.
                  //

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
                    MIna ka kuskilt ei kuulnud ega midagi mingist konkursist vaid lampi saatsin ükspäev härra skiperskile oma variandid (3 tk).. see oli mingi kuu aega tagasi, kuid nädal tagasi tuli kiri vastu, kus tänati et andsin oma panuse logode näol kuid logo lastakse siiski teha kuskil mujal.
                    Näita välja. Tõsiselt.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Jah, nagu ma aru sain siis räägiti sellest ka eelmisel TJK koosolekul?
                      Seda on räägitud tegelikult ka mitmeid ja mitmeid kordi varem, et tuleb.
                      Uurisin üle, räägiti TJK koosolekul asjast tõesti ning oli isegi korra seda näidatud.
                      Asi pole kiusus, kuid kuigi Silver on mul hea sõber, pole päris normaalne, kus ta juba räägib Soccerneti foorumis tulevast asjast, omades ilmselgelt siis konkreetset infot, kuid klubide inimesed (antud juhul mina), kelle otsene igapäevane töö peaks olema selle logo massidesse viimine, ei tea siiski mitte midagi enamat kui ka kuu või aasta tagasi.
                      Ehk Soccerneti foorum ei tohiks klubidele olla küll koht info saamiseks.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                        Näita välja. Tõsiselt.
                        nr 1 Visioon Eesti Jalgpalli Meistriliiga logost

Minu nägemus ML logol on ilves. Paljudel teistel liigadel on lõvi (isegi meie võrkpalli puhul) Miks ilves? Ilves on minuarust igati sobilik loom sümboliseerimaks Eesti jalgpalli, kuna meil pole parimat kiskjat kui ilves. Ilvesel on omadused, kuhu püüab ka Eesti noor jalgpall tulevikus jõuda - olla kiire, jõuline, salakaval ja tark. Ilves ona hea ronija ja seda püüab teha ka Eesti jalgpall - ”ronida” ja püüelda tugevama taseme saavutamise suunas ja olla piisavalt konkurentsivõimeline Euroopas.

nr 2 Visioon Eesti Jalgpalli Meistriliiga logost

Teine variant ML logost. Kujutab Eestile sümboolsel sinisel taustal jalgpallurit, mille kohal on M-tähe kujuline kroon. Kujutab kui riigi kõige kõrgemal tasemel mängitavat jalgpalliliigat ehk Meistriliigat

Kolmas variant oli liiga "Shencker" ja ei hakanud seda toppima siia.
                        //

Kommentaar

see ilvesega on ju täitsa seksikas
                          njäu
                          kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

tra, see ilvese logo on väga supper, mees

Kommentaar

Kõrvalpõikena võin öelda,et enamik eesti klubide logod ja nimed on ,alates flora ja levadia, kaubamärkidena minu andmetel registreerimata,keegi võtab au endale ja vot sulle klubi millel pole nime ega märki kui just pappi välja ei käi.

Kommentaar

kahjuks on ka eesti korvpalli liidul mingi ilvese moodi logo vot :S
                                fc pohmell

Kommentaar

Working...
                                X