Algselt postitas Kuno
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga Logo?!
Collapse
X
-
Jah, nagu ma aru sain siis räägiti sellest ka eelmisel TJK koosolekul?Algselt postitas Raimo Vaata postitustnu vot, võib tulla küll korralik asi, kuid kalevi trükised läksid eile trükki. piletid, plakatid, mängukavad... nii et mis kasu sellest logost siis on, kui ehk Kalju teab selle logo valmistamise protsessi hetkeseisu.
Kommentaar
-
Ma usun ka, et logo tuleb korraliku lahendusega, sest asjaga on juba mõned kümned aastad tegeletud. Samas ei olegi tähtis, milline see tuleb, sest logo on meil vajaAlgselt postitas Kuno Vaata postitustOlen seda protsessi kõrvalt näinud ja pean tunnistama, et tegemist on VÄGA korraliku lahendusega. Arven, et selles küsimuses olen üle keskmise kompetentne ja ütlen, et muretsemiseks põhjust kindlasti pole... TULEB KORRALIK ASI!
, AITAB selellest ilma logota olemisest! Ja nagunii pole kõik sellega rahul aga, mis vahet sellel on, las igaüks jäägu oma liistude juurde
Kommentaar
-
ses osas Raimol õigus, et nad oleks tahtnud ka seda logo oma piletil ja trükistel promodaAlgselt postitas Raimo Vaata postitustnu vot, võib tulla küll korralik asi, kuid kalevi trükised läksid eile trükki. piletid, plakatid, mängukavad... nii et mis kasu sellest logost siis on, kui ehk Kalju teab selle logo valmistamise protsessi hetkeseisu.
siit kohe emotsionaalne 1:0 Kaljule, kes omab infot
Kommentaar
-
no mis seal kujutatud on siis? "Kalju meistriks!"?Algselt postitas Kuno Vaata postitustOlen seda protsessi kõrvalt näinud ja pean tunnistama, et tegemist on VÄGA korraliku lahendusega. Arven, et selles küsimuses olen üle keskmise kompetentne ja ütlen, et muretsemiseks põhjust kindlasti pole... TULEB KORRALIK ASI!
kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
MIna ka kuskilt ei kuulnud ega midagi mingist konkursist vaid lampi saatsin ükspäev härra skiperskile oma variandid (3 tk).. see oli mingi kuu aega tagasi, kuid nädal tagasi tuli kiri vastu, kus tänati et andsin oma panuse logode näol kuid logo lastakse siiski teha kuskil mujal.Algselt postitas Raimo Vaata postitusttjah, pole küll kuulnud miskisest konkursist ega tööde vahel valikust. aga ehk siis näeb varsti neid variante.//
Kommentaar
-
Näita välja. Tõsiselt.Algselt postitas sunseek Vaata postitustMIna ka kuskilt ei kuulnud ega midagi mingist konkursist vaid lampi saatsin ükspäev härra skiperskile oma variandid (3 tk).. see oli mingi kuu aega tagasi, kuid nädal tagasi tuli kiri vastu, kus tänati et andsin oma panuse logode näol kuid logo lastakse siiski teha kuskil mujal.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Seda on räägitud tegelikult ka mitmeid ja mitmeid kordi varem, et tuleb.Algselt postitas Kuno Vaata postitustJah, nagu ma aru sain siis räägiti sellest ka eelmisel TJK koosolekul?
Uurisin üle, räägiti TJK koosolekul asjast tõesti ning oli isegi korra seda näidatud.
Asi pole kiusus, kuid kuigi Silver on mul hea sõber, pole päris normaalne, kus ta juba räägib Soccerneti foorumis tulevast asjast, omades ilmselgelt siis konkreetset infot, kuid klubide inimesed (antud juhul mina), kelle otsene igapäevane töö peaks olema selle logo massidesse viimine, ei tea siiski mitte midagi enamat kui ka kuu või aasta tagasi.
Ehk Soccerneti foorum ei tohiks klubidele olla küll koht info saamiseks.
Kommentaar
-
nr 1 Visioon Eesti Jalgpalli Meistriliiga logostAlgselt postitas Martin Vaata postitustNäita välja. Tõsiselt.
Minu nägemus ML logol on ilves. Paljudel teistel liigadel on lõvi (isegi meie võrkpalli puhul) Miks ilves? Ilves on minuarust igati sobilik loom sümboliseerimaks Eesti jalgpalli, kuna meil pole parimat kiskjat kui ilves. Ilvesel on omadused, kuhu püüab ka Eesti noor jalgpall tulevikus jõuda - olla kiire, jõuline, salakaval ja tark. Ilves ona hea ronija ja seda püüab teha ka Eesti jalgpall - ”ronida” ja püüelda tugevama taseme saavutamise suunas ja olla piisavalt konkurentsivõimeline Euroopas.
nr 2 Visioon Eesti Jalgpalli Meistriliiga logost
Teine variant ML logost. Kujutab Eestile sümboolsel sinisel taustal jalgpallurit, mille kohal on M-tähe kujuline kroon. Kujutab kui riigi kõige kõrgemal tasemel mängitavat jalgpalliliigat ehk Meistriliigat

Kolmas variant oli liiga "Shencker" ja ei hakanud seda toppima siia.//
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar