Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga Logo?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    see logo ilvesega on 100 korda vingem
    vinge vingeks aga see on liiga keeruline. Kurat, ainult mölisete, mitte midagi ei sobi teile. Väga hea logo on, vaadake suurte liigade logosid, samasugused - lihtsad ja tabavad. Pole keeleliselt korrektne? krt, keda kotib, see ei ole eesti keele õpik. Vaadake saksamaa ja austria bundesliga logosid.
    Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
      Pole keeleliselt korrektne? krt, keda kotib, see ei ole eesti keele õpik. Vaadake saksamaa ja austria bundesliga logosid.
      selge.

Aga nii austusvärse ameti esindajana võiksid nõksu tagasi hoida kohati oma sõnavõttudega.. kole inetu on, kui Politseinikud rumalust välja näitavad.
      (ei ole tõesti solvavana vaja võtta seda, asi ikkagi lihtsalt sõbralik soovitus)
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
        selge.

Aga nii austusvärse ameti esindajana võiksid nõksu tagasi hoida kohati oma sõnavõttudega.. kole inetu on, kui Politseinikud rumalust välja näitavad.
        (ei ole tõesti solvavana vaja võtta seda, asi ikkagi lihtsalt sõbralik soovitus)
        kuidas see rumalus siis välja paistis? ma lihtsalt räägin et ükskõik mida tehakse on kohe mõne inimese poolt negatiivne reaktsioon ette programeeritud.

samuti soovitaks sul mitte sõna võtta asjade kohta mida sa ei tea.
        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Minu meelest on just öeldud, et logo ise on hea, aga see grammatiline viga natuke segab, mitte ei avaldata siin mingit "ette programmeeritud negatiivset reaktsiooni". Ei mölise, logo on täitsa lahe, aga õigekeelega tihedamini kokku puutuvat inimest see "meistri liiga" kindlasti segab. Ja keda-kotib-suhtumine on lihtsalt kurb, muud midagi.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
            Minu meelest on just öeldud, et logo ise on hea, aga see grammatiline viga natuke segab, mitte ei avaldata siin mingit "ette programmeeritud negatiivset reaktsiooni". Ei mölise, logo on täitsa lahe, aga õigekeelega tihedamini kokku puutuvat inimest see "meistri liiga" kindlasti segab. Ja keda-kotib-suhtumine on lihtsalt kurb, muud midagi.
            njah, kui segab siis segab. mis seal ikka.

kas te siin loete ka "Budes liga"?

Kommentaar

Logost - Ilus ja lihtne, nii nagu see olema peabki. Ent oleks võinud kohe kirjutada, et Pohlaku liiga, siis oleks veel ilusam ja lihtsam. Nüüd peab lihtsalt nutti olema, et ära tabada, keda selle Meistri all silmas peetud on.

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
                Logost - Ilus ja lihtne, nii nagu see olema peabki. Ent oleks võinud kohe kirjutada, et Pohlaku liiga, siis oleks veel ilusam ja lihtsam. Nüüd peab lihtsalt nutti olema, et ära tabada, keda selle Meistri all silmas peetud on.
                Mis sul Pohlaku vastu on??Ise mängid ju Aivari satsis

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                  njah, kui segab siis segab. mis seal ikka.

kas te siin loete ka "Budes liga"?
                  Muidugi, kui keegi teine niii teeb, siis teeme meie ka valesti! Sest kaks valestit annavad ju kokku õige. Või midagi taolist.

Bundesliga puhul on muidugi natukenegi kiiduväärne, et need sõnad ei tundu päris eraldi olevat, nagu aga Eesti logol on.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

pigem on bundesliigal nad hoopis erinevad, kuna tähtede suurus on ka erinev.

Kommentaar

Olgu selle grammatikaga nagu on - logo on korralik ning nüüd Meistriliigal ka mingi kindlam identiteet.

Kommentaar

Algselt postitas Üllar Vaata postitust
                        Mis sul Pohlaku vastu on??Ise mängid ju Aivari satsis
                        No kurat.. Sa vist näed ikka tonti ikka igalpool. Vist isegi siis, kui maani täis oled. Nagu väikeste koertega ikka, mõeldakse, et on maailma suurimad ja teevad maailma suurimat häält. Nii et ole hea ja ära käi haukumas iga mu postituse taga!

Ning vastuseks Sulle. Pohlaku vastu mul ei ole mitte midagi. Ma lihtsalt mainin, et kui kiri on omastavas käändes, siis võiks see olla pigem Jalgpalli liiga, mitte Doktori või Meistri või Mardi või kurat teab kelle oma.

Kommentaar

Näe, veidi kvaliteetsem variant logost:

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                            Näe, veidi kvaliteetsem variant logost:

Minu arust polegi sinna alla vaja seda meistri liigat :-) aga selle variandi puhul mind isiklikult häirib küll see, aga noh, mis teha. Aga tõesti, Pohlak ette ja on valmis :-D

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                              Logo nimel on kobedalt vaeva nähtud ja mul on igatahes hea meel, et selline asi nüüd olemas on... ELEMENTAARNE ÜTLES WATSON!
                              shirley ütles ELEMENTAARNE ja watson ainult lasi püksid alla...

lille kohta niipalju et käib kah... texti jah pole vaja ...

Kommentaar

sunseeki ilves on lööv ja meeldejääv, see lilleke on täielik pask.
                                küsige ükskõik millise PR või disainiinimese käest, vastus on päris kindlasti sama.

Kommentaar

Working...
                                X