Algselt postitas eestimees
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga Logo?!
Collapse
X
-
vinge vingeks aga see on liiga keeruline. Kurat, ainult mölisete, mitte midagi ei sobi teile. Väga hea logo on, vaadake suurte liigade logosid, samasugused - lihtsad ja tabavad. Pole keeleliselt korrektne? krt, keda kotib, see ei ole eesti keele õpik. Vaadake saksamaa ja austria bundesliga logosid.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
-
selge.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustPole keeleliselt korrektne? krt, keda kotib, see ei ole eesti keele õpik. Vaadake saksamaa ja austria bundesliga logosid.
Aga nii austusvärse ameti esindajana võiksid nõksu tagasi hoida kohati oma sõnavõttudega.. kole inetu on, kui Politseinikud rumalust välja näitavad.
(ei ole tõesti solvavana vaja võtta seda, asi ikkagi lihtsalt sõbralik soovitus)olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
kuidas see rumalus siis välja paistis? ma lihtsalt räägin et ükskõik mida tehakse on kohe mõne inimese poolt negatiivne reaktsioon ette programeeritud.Algselt postitas zaz Vaata postitustselge.
Aga nii austusvärse ameti esindajana võiksid nõksu tagasi hoida kohati oma sõnavõttudega.. kole inetu on, kui Politseinikud rumalust välja näitavad.
(ei ole tõesti solvavana vaja võtta seda, asi ikkagi lihtsalt sõbralik soovitus)
samuti soovitaks sul mitte sõna võtta asjade kohta mida sa ei tea.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Minu meelest on just öeldud, et logo ise on hea, aga see grammatiline viga natuke segab, mitte ei avaldata siin mingit "ette programmeeritud negatiivset reaktsiooni". Ei mölise, logo on täitsa lahe, aga õigekeelega tihedamini kokku puutuvat inimest see "meistri liiga" kindlasti segab. Ja keda-kotib-suhtumine on lihtsalt kurb, muud midagi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
njah, kui segab siis segab. mis seal ikka.Algselt postitas vincent Vaata postitustMinu meelest on just öeldud, et logo ise on hea, aga see grammatiline viga natuke segab, mitte ei avaldata siin mingit "ette programmeeritud negatiivset reaktsiooni". Ei mölise, logo on täitsa lahe, aga õigekeelega tihedamini kokku puutuvat inimest see "meistri liiga" kindlasti segab. Ja keda-kotib-suhtumine on lihtsalt kurb, muud midagi.
kas te siin loete ka "Budes liga"?
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Mis sul Pohlaku vastu on??Ise mängid ju Aivari satsisAlgselt postitas Sir Brazza Vaata postitustLogost - Ilus ja lihtne, nii nagu see olema peabki. Ent oleks võinud kohe kirjutada, et Pohlaku liiga, siis oleks veel ilusam ja lihtsam. Nüüd peab lihtsalt nutti olema, et ära tabada, keda selle Meistri all silmas peetud on.
Kommentaar
-
Muidugi, kui keegi teine niii teeb, siis teeme meie ka valesti! Sest kaks valestit annavad ju kokku õige. Või midagi taolist.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustnjah, kui segab siis segab. mis seal ikka.
kas te siin loete ka "Budes liga"?
Bundesliga puhul on muidugi natukenegi kiiduväärne, et need sõnad ei tundu päris eraldi olevat, nagu aga Eesti logol on.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
No kurat.. Sa vist näed ikka tonti ikka igalpool. Vist isegi siis, kui maani täis oled. Nagu väikeste koertega ikka, mõeldakse, et on maailma suurimad ja teevad maailma suurimat häält. Nii et ole hea ja ära käi haukumas iga mu postituse taga!Algselt postitas Üllar Vaata postitustMis sul Pohlaku vastu on??Ise mängid ju Aivari satsis
Ning vastuseks Sulle. Pohlaku vastu mul ei ole mitte midagi. Ma lihtsalt mainin, et kui kiri on omastavas käändes, siis võiks see olla pigem Jalgpalli liiga, mitte Doktori või Meistri või Mardi või kurat teab kelle oma.
Kommentaar
-
Minu arust polegi sinna alla vaja seda meistri liigat :-) aga selle variandi puhul mind isiklikult häirib küll see, aga noh, mis teha. Aga tõesti, Pohlak ette ja on valmis :-DAlgselt postitas IndrekL Vaata postitustNäe, veidi kvaliteetsem variant logost:

Kommentaar
-
shirley ütles ELEMENTAARNE ja watson ainult lasi püksid alla...Algselt postitas Kuno Vaata postitustLogo nimel on kobedalt vaeva nähtud ja mul on igatahes hea meel, et selline asi nüüd olemas on... ELEMENTAARNE ÜTLES WATSON!
lille kohta niipalju et käib kah... texti jah pole vaja ...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar