kes logo kasutada võivad? ehk kas igamees, näiteks mina?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga Logo?!
Collapse
X
-
Kusjuures mina rukilille näen täielikult aga asi on minu meelest jalgpallist kaugel ;D? Sama asi on EJL logoga. Mina lihtsalt ei näe seal mingit kuradi palli.Algselt postitas zaz Vaata postitusttäiesti pael! ma olen igatepidi uurinud ja puurinud aga mis haigetfantaasiatpidi see veel rukilill olema peaks?
Kommentaar
-
Kõiki asju väga täpselt kujundada ühes elemendis on ilmselt võimatu aga mina näen jalgpalli väga selgelt ja nimelt seda vanaaegset nahast liistudega ,mis praegu on väga inn.Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKusjuures mina rukilille näen täielikult aga asi on minu meelest jalgpallist kaugel ;D? Sama asi on EJL logoga. Mina lihtsalt ei näe seal mingit kuradi palli.FCF Forever
Kommentaar
-
ära sa ütle, logo on lausa elupäästja.Algselt postitas trey Vaata postitusttäiesti ok ehk neutraalne logo, selline nagu eesti asjad ikka on. Aga ega see logo polegi oluline, peaasi, et mängud huvitavad see hooaeg tuleks!
Kommentaar
-
Nõus. Sümbol on täitsa lahe, kuid keeleliselt täielik õudus. Teemeistri liiga. Way to go.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustmuidu tore julla, kuid mis asi see meistri liiga on?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
see logo ilvesega on 100 korda vingemAlgselt postitas aanvaller Vaata postitusthttp://www.zone.ee/hydraulikaasjad/EML%20logod.jpg
Sunseeki kujundatud, aga palun.
Kommentaar
-
kooli polegi vaja! kool on nõme!!! parem nokkida arvutite kallal ja seal oskusi omandada ja küll siis hakkama elus saab! näed pappi tuleb nagu nalja!Algselt postitas Martin Vaata postitustNõus. Sümbol on täitsa lahe, kuid keeleliselt täielik õudus. Teemeistri liiga. Way to go.
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar