Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga Logo?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ek Vaata postitust
    sunseeki ilves on lööv ja meeldejääv, see lilleke on täielik pask.
    küsige ükskõik millise PR või disainiinimese käest, vastus on päris kindlasti sama.
    sellisele provokatsioonile ei saa ju allumata jätta.

logo on kena.

too ilves on amatöörlik ja tobe, vähemalt sellisel kujul.
    (vabandust, sunseek, aga ek alustas)

/ disainiinimene (valmimisel)

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
      sunseeki ilves on lööv ja meeldejääv, see lilleke on täielik pask.
      küsige ükskõik millise PR või disainiinimese käest, vastus on päris kindlasti sama.
      Praegune logo on lihtne ja lööv, ilvese oma on kuidagi liiga.....on küll kena, aga esinduslogoks ei sobi.
      Algselt postitas budulojus
      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

no andke minna . Mina olen oma sõna selle logo kohta juba eelpool öelnud, aga tore on kui vähemalt mõnele veel meeldib. kiskus ehk liiga kirjuks- tõsi, aga vähemalt kuskil võiks see logo ka eksisteeridan näiteks madalamates liigade puhul, kus siis ilvese all oleva teksti võiks asendada mingitsorti numbriga, mis liigast st jutt käib, 2,3,4 vms. Sest see tekst mis ma ilvese logo juurde kirjutasin sobib ideaalseslt ka ju madalamate liigade kohta, välistame seljuhul selle euroopa sealt lõpust!
        //

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
          vinge vingeks aga see on liiga keeruline. Kurat, ainult mölisete, mitte midagi ei sobi teile. Väga hea logo on, vaadake suurte liigade logosid, samasugused - lihtsad ja tabavad. Pole keeleliselt korrektne? krt, keda kotib, see ei ole eesti keele õpik. Vaadake saksamaa ja austria bundesliga logosid.
          ahahaha keeruline vaene sina

sunseeki logo on supjer ja see uus logo on jaaaaaaaaaaama

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
            ahahaha keeruline vaene sina

sunseeki logo on supjer ja see uus logo on jaaaaaaaaaaama
            räägi parem kuidas sulle Levadia mäng meeldis.

Kommentaar

Primera Division
              nooh, natuke ikka
              Latest football full replays matches of Premier League, Champions League and more. Watch today's extended soccer highlights for free.

logo mulle meeldib. vahel tundub, et tahaksin midagi muud, näiteks 1:0 võitu poole üle
              kogu mu noorus möödub foorumis

Kommentaar

siin ta näeb veel kobedam välja.

Kommentaar

See valitud logo on täitsa norm...stop whining
                  Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                    See valitud logo on täitsa norm...stop whining
                    Valitud , kas kuskil oli konkurss kah siis?

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                      Valitud , kas kuskil oli konkurss kah siis?
                      samuti tahaks teada teisi logosi, mis esitati

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                        samuti tahaks teada teisi logosi, mis esitati
                        Kui toimub konkurss, esitatakse üldjuhul kandideerimiseks kavandid, mitte valmislogod. Võitjakavandist vormib siis keegi kunstnik logo.

Igatahes maru läbipaistmatu protsess tundus olevat - nagu jänes tõmmati logo kübarast välja. Ja ega mulle see "meistri liiga" ka meeldi, tekivad igasugu negatiivsed assotsiatsioonid.
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

mis kuradi konkurss? ega see mingi vabadussammas pole.

Kommentaar

See logo pole nii tähtis asi, et konkurssi teha, rahunege maha!

Kommentaar

Algselt postitas trey Vaata postitust
                              See logo pole nii tähtis asi, et konkurssi teha, rahunege maha!
                              No neetud.

Sellest logost just peakski nüüd kõik algama. Eelkõige, et see logo peaks kestma 10, 20, tunt teab mitu aastat.

Meistriliigast on vaja EJL-l luua toode, mida müüa (sponsoritele/fännidele/tavalisele inimesele). Logo peab olema selle keskmes, sest tema järgi hakkavad inimesed identifitseerima Meistriliigat (või siis Meistri Liigat, suva see ju) kui kaupa, mida tarbida.

Seega kuna logo oleks justkui vundamendi staatuses. Mina isiklikult oleks oodanud konkurssi, kus oleksid kõik huvilised saanud töödega tuvuda. Sest just meile, huvilistele, ju peakski see logo loodud olema.

Hetkel aga tundub, et tehti vaikselt kuskil nurgataga otsus ära ja kõik.

Aga noh, see ainult minu seisukoht.

Kommentaar

Mida te seletate, pole 100 aastat logo olnud ja nüüd kui tehti ära siis keegi leiab et kellegagi ei arvestatud... Logo on hea ja ärme sellel teemal enam lobise... Asi on valmis... Kui kõikide meele järgi seda tegema hakata, siis läheks veel 10 aastat aega!!! Selge on see, et ükski asi ei saa meeldida kõigile VA Meiemees (mis mulle näiteks ei meeldi üldse!)
                                www.jkkalju.ee
                                www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Working...
                                X