Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paide Linnameeskond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• grafix
    replied
    Pakun, et Kams esmaspäeval betsafes kohal ei ole

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Samm uuele peatreenerile taas lähemal!

Leave a comment:

• enrito
    replied
    Ma ei ütleks, et huumorivennad.Pigem nagu konservatiivsed.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Paide keskkaitsjad on parasjagu huumorivennad

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Algselt postitas nurmalna Vaata postitust

Herol sai minu teada uuesti vigastada kahjuks.
    Lego

Leave a comment:

• nurmalna
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    Huvitav, et Paide kõige kogenumad mehed väljakul Frolov ja Luts ei saand pennut sisse. Seejuures Frolla eksis juba teist aastat jutti (eelmisel aastal Flora vastu poolfinaalis), lihtsalt see eksimus ei maksnud edasipääsu. Paide roteerib ikka kõvasti. Yusifi ja Simoni näol on veel juurde panna ja noh Herol ikka kadunud ja mingit infot pole läbi jooksnud, keegi isegi ei küsi ta kohta!
    Herol sai minu teada uuesti vigastada kahjuks.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Huvitav, et Paide kõige kogenumad mehed väljakul Frolov ja Luts ei saand pennut sisse. Seejuures Frolla eksis juba teist aastat jutti (eelmisel aastal Flora vastu poolfinaalis), lihtsalt see eksimus ei maksnud edasipääsu. Paide roteerib ikka kõvasti. Yusifi ja Simoni näol on veel juurde panna ja noh Herol ikka kadunud ja mingit infot pole läbi jooksnud, keegi isegi ei küsi ta kohta!

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Tegelikult oli nagu vōit, sest peatreener on Narvaga kokkuvōttes ikka plussis.

Voolaid on viinud selles mōttes Paide enneolematule tasemele, et enam ei saa kellegi vastu kindel olla, kas punktilisa on tulemas vōi mitte.

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Kas see kaotus oli osa suuremast plaanist?

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Narva võit näitab, et ega nad ikka nii halvad ka ei ole nagu siiani ehk on tundunud.

Leave a comment:

• grafix
    replied
    Rahu rahu, see on kõigest hooaja algusfaas ja me oleme ju euromängude meeskond

afkgaming%2F2021-08%2F79649079-d0e7-4acd-853b-6a2b92797da3%2Fcopium_png.png?auto=format%2Ccompress&dpr=1.0&w=1200.png

Leave a comment:

• Grillvorst
    replied
    See meeskond vajab uut hingamist, ei olda veenev mitte kuskil. Peatreeneri vahetus tuleks kasuks.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kehv hooaeg saab jätku.

Leave a comment:

• ZinedineZidane
    replied
    Huvitav mängujrägne intervjuu tõesti, mis selle küll põhjustada võis, muidu pigem selline tagasihoidlik.

Ma ei olegi näinud ühtegi treenerit, kes põlvitab nii pikalt, võibolla mäluauk aga ei tule sellist pilti ette, kehakeele eksperdid võiks öelda, mida see veel tähendab

Leave a comment:

• Supelman
    replied
    Karel "viik on võit" Voolaid pani kriitikutel suu kinni

Leave a comment:

Working...
X