Terve teine poolaeg mängida arvulises ülekaalus, ilma et ainsatki korralikku väravavõimalust looks. Mage värk. Vedas, et Flora ära ei võitnud mängu.
Voolaiu intervjuu mängu lõpus, et ollakse asjaga rahul ja et polnud plaani juhuks, kui Flora punase saab, oli ikka maru kahtlane. Nojah, null ambitsiooni.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Turi olukord oli pehmelt öeldes imelik, ma pole siukest asja varem näinud meistriliigas. Kas Tur jätkab kures nüüd?
Leave a comment:
-
Voolaid kõvasti kriitikat saanud, eks mingil määral ka põhjusega. Täna tuleb küll kiita Flora selili panemise eest. Hea töö! Nüüd muutub tulevane karikafinaal eriti põnevaks, mõlemad finaalis mängivad satsid madistavad eurokoha eest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitustKui Klavan on terve, siis on Paide hoopis teist nägu. Mina küll siin kõike Voolaidi süüks ei paneks.
Leave a comment:
-
Kui Klavan on terve, siis on Paide hoopis teist nägu. Mina küll siin kõike Voolaidi süüks ei paneks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustJa ega ei ole Paidest eriti kahju ka. See kuidas Zahovaikoga käituti oli ikka rõve. Ja mitte ühtegi adekvaatset selgitust pole antud ka miks selline vangerdus tehti. Mille põhjal üldse kellegil sai tekkida mõte, et just Voolaid viib Paide uuele tasemele, no ei kujuta ette. Kui sellel teemal Betsafeis räägitakse siis Kams läheb kohe närvi ja kaitseasendisse.
Leave a comment:
-
Ja ega ei ole Paidest eriti kahju ka. See kuidas Zahovaikoga käituti oli ikka rõve. Ja mitte ühtegi adekvaatset selgitust pole antud ka miks selline vangerdus tehti. Mille põhjal üldse kellegil sai tekkida mõte, et just Voolaid viib Paide uuele tasemele, no ei kujuta ette. Kui sellel teemal Betsafeis räägitakse siis Kams läheb kohe närvi ja kaitseasendisse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Supelman Vaata postitust...
Selle mehe koht jalgpalli maailmas on max. tribüün!
Leave a comment:
-
Eks koledal söbrannal keda nooblimad tibensid pidevalt peole kutsuvad on ka oma eesmärk
https://en.wikipedia.org/wiki/Decoy_effect
Leave a comment:
-
Mul on ikkagi küsimus ,kes on need treenerid keda Voolaid aastaid koolitas ?
Leave a comment:
-
Kas keegi on päriselt üllatunud, et Voolaiu all Paide on täis pa*k? Nagu päriselt? Mees on igal pool klubid või koondised mudasse viinud, täpselt toimub kahjuks ka Paidega. Mis valemiga teda ikka ja jälle palgatakse on müstika. Täpselt sama on tema jalgpallimängude kommenteerimisega, no mees ei sobi üldse sinna, aga ikka surutakse eetrisse.
Selle mehe koht jalgpalli maailmas on max. tribüün!
Leave a comment:
-
Eks kohe võis arvata, et Voolaiuga siit midagi head on väga raske välja võluda. Onupoja poliitika ei too tavaliselt head, seega tule all on praegu nii Voolaid, kui ka Kams. Zaho konfliktidest mängijatega ei tea, mis seal toimus, aga konfliktid käivad asja juurde, Kahju, et Zahole ei antud võimalust edasi ehitada, kõrvalt tundus, et jagab küll asja, aga ootused olid liiga kõrged.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: