Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paide Linnameeskond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jälgija
    replied
    Minu poolest võiks treener ka minna, üks sama jant iga mäng. Äärelt rünnak ja pannakse tsenderdus kasti kus 2vs6 olukord. Tee kerge paus ja vaata ringi. Euroopas saadakse korralik tala niiviisi.

Leave a comment:

• ltltl
    replied
    Kas Kink pekstakse minema Paidest?

Leave a comment:

• Fed
    replied
    Algselt postitas grafix Vaata postitust
    Mulle meeldib, et Stojkovic vahetab julgelt ja kiirelt, nagu trademark tal juba. Ei ole mingi proovime 75min äkki ikka töötab, kohe poolajal uued mehed peale ja töötame. Next season is our season jne mis need Live jutud on tavaliselt.
    Mhm. Olen ise ka seda tähele pannud ja minu meelest õige suhtumine. Lisaks sellele, et selline käitumine annab võimaluse mängu muutuse teha, annab see minu meelest ka signaali meeskonnale, et ta reaalselt usubki kõikide tiimiliikmete võimesse tuua muutust. Et ei ole nii, et kui juba üks kord pingile langed, siis seal ka istud ja saad neid 10-15 minutilisi sutsakaid mängu lõpus. See ei ole kindlasti mitte väheoluline mängijate enesekindlusele.

Leave a comment:

• grafix
    replied
    Mulle meeldib, et Stojkovic vahetab julgelt ja kiirelt, nagu trademark tal juba. Ei ole mingi proovime 75min äkki ikka töötab, kohe poolajal uued mehed peale ja töötame. Next season is our season jne mis need Live jutud on tavaliselt.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Täna löödi omad asjad ära ja saadi edasi.

Leave a comment:

• maamesilane
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Kams tuli Gambiast kotitäie ründajatega?
    Võttis Lampedusa saarelt,seekord Gambias ei käinud!

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kams tuli Gambiast kotitäie ründajatega?

Leave a comment:

• purgeenius
    replied
    Uskumatu, et kutt alles 16. Uskumatu, et eesti parim spordidirektor ta endale napsas. Uskumatu, et Levadia teda endale ei hoidnud.

Leave a comment:

• Eranio
    replied
    Kristal tegi ründes ka ägeda mängu. Tunnistan, et eksisin kui teda eelkõige DMina ette kujutasin. Päris võimas ikka 16 aastaselt olla mängu parim. Keskkaitsjate tase tundub sellel aastal eriti vilets, pidevalt jätavad suure vahe ründajatega, nagu Baranov 1 värava puhul. Flora kaitsjad kaitsevad värava joont ja väravavaht asub keskkaitsjaks. Palgake Lemsalu kui ise ei oska neid koolitada.

Leave a comment:

• Reina
    replied
    Hea mäng Paide poolt aga raisati meeletult, oleks võinud 7-1 ka olla. Grünvald tegi ka head tööd, ilma temata on Flora kast päris läbikäiguhoov praegu

Leave a comment:

• ropsie
    replied
    Kelderi vahetusest tippu tood siis vist raske meistriks tulla

Leave a comment:

• Ramm
    replied
    Tänane mäng oli kuidagi natuke mannetu..

Leave a comment:

• tomm
    replied
    Oleme ausad, Flora “noorenduskuur” on ju sunnitud käik. Nende üleminekupoliitikat arvestades ei ole neil välismaalt ju reaalselt kedagi koju tuua enam. Kuusk ainuke variant.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Paide mängis väga korralikku jalgpalli ja väärib kogu kiitust. 9 aasta jooksul on Floral ka varem madalseise ja kehvi päevi olnud aga ometi pole Paide hammas nende peale hakanud, märgiline võit.
    Mis puutub Florasse, siis minu meelest on see noorenduskuur ja selle teostamine vastutustundetu. Flora sugune klubi, Eesti mõistes hiid, peaks selliseid protsesse läbi viima nii, et klubi konkurentsivõime märgatavalt ei lange. Praegu tundub, et ikka langeb, kõvasti langeb ja see on eriti murettekitav võttes arvesse, et esindatakse Eesti jalgpalli ka Euroopas, kus võime igasuguste koefitsendipunktide teenimise Flora puhul ilmselt korstnasse kirjutada.
    Kui Flora laseb selles lati madalale siis võib poriga loopida, aga kogu ülejäänud mudaliiga seltskond sama kriitikat pole väärinud varem või? Nali.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Paide mängis väga korralikku jalgpalli ja väärib kogu kiitust. 9 aasta jooksul on Floral ka varem madalseise ja kehvi päevi olnud aga ometi pole Paide hammas nende peale hakanud, märgiline võit.
    Mis puutub Florasse, siis minu meelest on see noorenduskuur ja selle teostamine vastutustundetu. Flora sugune klubi, Eesti mõistes hiid, peaks selliseid protsesse läbi viima nii, et klubi konkurentsivõime märgatavalt ei lange. Praegu tundub, et ikka langeb, kõvasti langeb ja see on eriti murettekitav võttes arvesse, et esindatakse Eesti jalgpalli ka Euroopas, kus võime igasuguste koefitsendipunktide teenimise Flora puhul ilmselt korstnasse kirjutada.

Leave a comment:

Working...
X