320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSotsmeedias tore samm edasi tehtud, koosseisu avaldamine nt. Ilmselt ka väravat lüües teavitatakse klipina.
Leave a comment:
-
Väga tore ja lahe, et tehakse. Salvestasin isegi ära. Aga post 8 HW kirjutan suvalisse foorumisse ka korrektsemalt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSotsmeedias tore samm edasi tehtud, koosseisu avaldamine nt. Ilmselt ka väravat lüües teavitatakse klipina.
Leave a comment:
-
Sotsmeedias tore samm edasi tehtud, koosseisu avaldamine nt. Ilmselt ka väravat lüües teavitatakse klipina.
Leave a comment:
-
Ei taha kuri olla, aga kas Paide pole sel hooajal ka lahendusi leidnud teemale "piinlik olematu tribüün"? Pronksimeeskond, Klavan müttab platsil, klubi ise teeb väga lahedaid edusamme, aga tribüün on jätkuvalt Rahvaliiga tasemel. 300 pealtvaatajaga on see käkerdis puupüsti täis, nii ei saa ju mingit publikunr kasvu oodata ja eeldada.
Leave a comment:
-
Kui Hausenberg viimase ala starti läks, siis ma olin mures ka teiste mitmevõistlejate pärast.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Sellise kaitsega tiitlit ei võida või lõpuni konkurentsis ei püsita. Kui mitmendat hooaega juba see keskkaitse nõrgim lüli on.
Paides pole ju ühtegi liidriomadustega keskkaitsjat ka olnud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Meke Vaata postitustJumal tänatud, et seal kaitses Klavan on, loodan, et peab vastu ka võimalikult palju mänge. Metta vastu see kaitse mis oli, oli ikka väga väga halb
Leave a comment:
-
Jumal tänatud, et seal kaitses Klavan on, loodan, et peab vastu ka võimalikult palju mänge. Metta vastu see kaitse mis oli, oli ikka väga väga halb
Leave a comment:
-
Paide poolt päris hea tehing tõesti. Mees on seni olnud väga hingega asja juures. Nii Viljandis, kui ka enne seda Floras.
Leave a comment:
-
signing of the season! Väga kõva, tubli samm klubi poolt ja edu kõigile osapooltele!
Leave a comment:
-
Paide tegi väga korraliku lükke taustajõudude täiendamisel. Marek_T on väga hea valik, õnnitlused!https://www.instagram.com/p/CaB-j_XodiW/
Leave a comment:
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustokei, mul pole halli aimugi, miks ma siin kõigile järjest hambusse jään. palun vabandust teemavälise risu inspireerimise eest.
- 1 like
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: